Hayat Devam Ediyor Atv

daha önce biri yazdımı göremedim yazıldıysa kusura bakmayın ama ;

oğlan izleyip izleyip (büyük ihtimalle) kendini vuracağına , orda sevdiğin kıza nerdese tecavüz edilcek , adamı vuruversene sırtından bre kafasız adam :)

bide ne biliyim ben batılıyım pek bilmem doğuyu ama , genede o şartlarda yetişen büyüyen bir 15 yaşında kızın , sevgilisi olması hatta sevgilisiyle birlikte olmasıda saçma olmamış mı ? birisi gelip kıza tecavüz etse , kız o yüzden "kirlense" tamam daha mantılı dicem ama , köylü saf bir kızın 15 yaşında bu işi yapması garip geldi açıkçası ve ordaki kızlara açık kapı olmadı mı sanki...

Bencede ya keşke o kerem mi neyse kendini vurup intihar edeceğine
hayatın kocasını vursaydı ya
bari sevdiceğini kurtarmış olurdu

kızım var diye açmadım izlemedim ben açtıkta dikkatini çekti bişeyde anlamadım kim neymiş nasılmış.okadar çok yorum yazmışsınızki acaip merak ettim valla

son zamnların en güzel dizisi bence, çekimi, konusu, oyuncuları muhteşemdi..
Mahsun kırmızgül bu iyi çok iyi biliyor..Çok etkilendim, favori dizim artık..

dizi kapadokyada geciyor yani belli orada oldugu cömlekcilik falan ama sivesi neden oranin sivesi degil,bunlar göc mü etmisler?

dizi kapadokyada geciyor yani belli orada oldugu cömlekcilik falan ama sivesi neden oranin sivesi degil,bunlar göc mü etmisler?

kapadokya değil canım.dizi ağrının doğubeyazıt ilçesinde çekiliyo....
yalnız ben doğuda çömlekçilik yapıldığını ilk kez bu dizi de gördüm??

kapadokya değil canım.dizi ağrının doğubeyazıt ilçesinde çekiliyo....
yalnız ben doğuda çömlekçilik yapıldığını ilk kez bu dizi de gördüm??

anladim sagol canim gecen haberlerde cikmistida kapadokayada cekim yapilirken tarihi bir yeri yakmis mahsun bende evler filan oralara benziyordu öyle sandim..

aynı şeyü düşündüm bende o yaişlı herifi vursaydı kendini vuracağına ama haketti ölmeyi oğlan kızı ortada bıraktı,şimdi yaşlı adamı vursa kız gene onunla gelmeyecekti ve kız da ölürdü ozaman kızın ölmesini istemedi çok kötüydü ya bu kadar da ajitasyon olmaz psikolojim bozuldu mahsunun filmleri hep böle oluyo hiç güzel bişeler olmuyo zaten istanbula gitceklermiş şirin kötü yola düşcekmiş falan ama güzeldi dizi

aslında kapadokyada çekiliyo ama ağrı gibi gösteriliyor öyle yazıyoprdu bi yerde...ağrı dağı falan animasyon gibi dikkat ettiyseniz...bi de mahsun bi sahnede tavla oynuyodu konuk oyuncu gibi gördünüzmü ne kadar kilo almış yaa

dizi ağrıda çekiliyor dikkat ederseniz bir sahnesinde ağrı dağını gösteriyorlar kapadokyada ağrı dağı ne arasın..
yaşlı moruk hayatı sanırsam bakire çıkmadığı için dövüyorr..
gelecek bölüm baya heyecanlı olacak

Hayat in sevgilisinin kendini oldurdugunu zannetmiyorum. gelecek hafta cesaret edemeyip silahi bos atesledigi ortaya cikacak bence. dizi sinema filmi gibi kaliteli guzel ama beni mutsuz etti. moralim bozuldu.

gerdek gecesi bakire cıkmadıgı için degil bende mıt mıt aglayacagına heveslen diyor 2.bölüm fragmanında döverken karısıda götür diyor daha cocuk o sonra abisi geliyor istanbuldan alın o cocugu diyor öle iştee ama fragman bu ne olacagıda belli olmaz zaten istanbula göç yapcaklar bide hayatın babası ilk karısıyla yanyana yatıyordu.

of dizi hala gözümün önünden gitmiyo.. ağla ağla kösüldüm bide hamileyim.ağlamamak için dayandım ama imkansız
oo sarı dişli kadının boğazını sıkasım geldi pislikkkk domuzzz

dizi tutcar bence sevdim ben bu diziyi oyunculara bayıldım nikahlı kumasını kıskanıyo nasılda havalanayor çocuklarım okuyor diye

diziyi günlerdir bekliyordum
cok güzel bekledigim gibide cikti
aglamamak icin kendimi zor tuttum
böyle hayatlar var ne yazikki
gelecekteki bölümlerini sabirsizlikla bekliyorum

dizi çok harika çekilmiş oyuncular görüntüler süper çok etkilendim bnde,ama başa bişeye değinmek istiyorum bu mahsun bütün filmlerinde polis düşmanlığını sergiliyor bizim polislerimizin önyargılı dinlemeden anlamadan pata küte adam dövdüklerini araştırmadan bi duyumla kararlar alabileceklerini vurguluyor,new yorkta beş minardede,güneşi gördümdede aynı şeyi hisstettirmişti bana...

Fazla dizi izlemem çünkü genlde dizinin konusu ilerki bölümlerde başka konulara saptırılıyor. Mesela Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir geçer Zaman ki vb. Ama bu dizi en azından sosyal bir mesaj veriyor. Dizi çok güzel. Konusuda iyi. İzlerken de baya bir ağladım. Mahsun Kırmızıgül işini gerçekten iyi yapıyor. Ayrıca Türkiye'yi kötülemiyor gayette gerçekleri yansıtmış pardon ama bu gerçekleri kimse gözler önüne koymassa nasıl biter bu töre? İnsanlar gerçekleri nasıl görür? Bazı yanlışlar nasıl düzeltilir? Çok başarılı olmuş. Umarım bazı insanlar gereken dersleri alır.

Son düzenleme:
heralde ağrı da güzel ev bulamamışlar kapadokya da çekmişler ama şive doğu ağrı diye düşünmek lazım artı plaka da ağrıydı
e bi de malum doğu da film çekmek kolay değil yavv teknik imkan olsun konaklama olsun kar kış şimdi oralar havaalanı yok vs vs
çömlekçilik var mı ki ağrı da? o biraz alakasız olmuş biraz daha farklı bir el sanatı düşünebilirlerdi.
mahsun ajitasyonun dibine vurmuş bence abartmışşş
oyuncu seçimleri kesinlikle harika son dönemlerde gördüğüm en müthiş kadro
çekim süper kalite olarak çok begendim görüntü yönetmeni iyi iş çıkartmış
ilk bölümden herkesi tanıtacaz diye hızlı hızlı kopuk kopuk olmuş biraz senaryo
misal sevgilisi göz altında kız hop babaevinde daha çocuk annesiyle bile konuşamadı sevgilim var diye kız istenecem sanıyor bi havalarda filan mantıksızlıklar olmuş-en azından 2 hafta sonra filan deselerdi bi yazı geçip-
izmirden gelen kadın şiveli konuşmuyor ama çocukları niye şiveli konuşuyor- konuşmasın efendim ana dili diye bişey var -tamam ben fazla ayrıntıcıyım neyse.

polis konusunda kötü gösteriyor diyen arkadaşın açıp "devlet eliyle tecavüz" diye bi kitabı var N.Ç nin avukatının bi okuması tavsiye ederim neler yapılıyor bu ülkede bi görsün. (bu kitap teroriste filan değil kız çocuğu ve kadınlara devlet eliyle -çoğunlukla da polisler tarafından- uygulanan -cinsel vs- şiddeti anlatmaktadır efendim)

çok güzel gerçekten bende beğendim ...o şirin ne kadar fena bi kız ya yemin ediyo birde bn demedim diye..hayatın gerçeklerini göz önüne sermişler...hiç biyerde hayatın güllük gülistanlık olmadığını hayatın karşı konulamaz gerçeklerini oynamışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…