Hayat Devam Ediyor Atv

[video=youtube;5vNcHIBwjB8]http://www.youtube.com/watch?v=5vNcHIBwjB8[/video]

kızlar 2.bölüm fragmanı..

Cagan irmak, Nuri bilge Ceylan vb birkac kisi vardi turk sinema tarihinde birde mahsun eklendi..aklini calistirsin bozmasin gelistirsin kendini yerim ben onu

çocuğun kolunu babası kırmış........

cennetin kumasıda töre adet gereği evlenmiş sevmiş kocasınnı ama cennet aşık olmuş taaa izmirden gelmiiş

nası kerem hayata aşıkken amca kızı ile evlendiriyolar ..kız memnundu ama kerem değill....aynı hesap işteee

evet cnm yayınladılar..kız gerdek gecesi dayak yedi bizim sapıktan..teyzede yapma etme çocuk o daha diyordu..istanbuldakilerde geliyorlar..ortalık fena karışıyor yani..

[video=youtube;5vNcHIBwjB8]http://www.youtube.com/watch?v=5vNcHIBwjB8[/video]

kızlar 2.bölüm fragmanı..

Teşekkürler canım fragman için,
sinama film fragmanı izliyor sandım.. Gene cok ağlayacağız heralde

helal mahsuna. izlerken bir an olsun tv başından kalkamadım. tüylerim diken diken oldu. ne acı ki bunlar da var hayatta.. ne acı ki çokk "hayat"lar var hayatı kararan(

Bu Berat dağa mı çıkmış? İstanbul da müzisyen mi olmuş?

O yaşlı sapığın dediği bir laf vardı bugün silinen forumda benzerini duyduydum. İstanbul da zengin adamlar 15 lik kızları her gün yatağa atıyormuş, kendisi nikahıyla düğünüyle alıyormuş, gayet masum yani kendisi

evet cnm yayınladılar..kız gerdek gecesi dayak yedi bizim sapıktan..teyzede yapma etme çocuk o daha diyordu..istanbuldakilerde geliyorlar..ortalık fena karışıyor yani..

rica ederim cnm bnm ne demek..aynı tadı bende aldım vallahi..adam işi biliyor..

onu bilmiyorumda o suna yıldızoğlunun kızıymış..yasemin allen

Ben Mahsunun hiçbir filmini seyretmemiştim, bana itici geliyordu. Yarın netten sipariş vereceğim filmlerini, merak ediyorum...

Yasemin Allen, Birkan Sokullu ve Keremcemle birlikte Elif adlı dizide oynamıştı..

Mahsun harika iş çıkarmış yine. Evet çok ağır bir film yani psikolojik olarak kötü oluyor insan. Gerçek şeyler olduğu içinde bağlıyor izleyiciyi aslında. Ben Mahsun'un hiçbir filmini kaçırmadım hep sosyal sorunlara değiniyor ama hep duygusal. Dizinin bir bölümünde de vardı zaten kahve sahnesinde. 15 yaşında kızın cinsellik yaşaması elbette çok kötü bir cahillik ama sevgilisi alacak zannediyor ne bilsin başkası ile evlendireceklerini. Bu modern hayatta da oluyor. Eğer cennet kendisi söyleseydi kocasına çok iyi olurdu. Cennet rolü o kadına çok uymuştu yaaa.. Öbüe kadında kötü kadı rolünü süper yapıyordu oyuncular süper. O yaşlı adam demek konuk oyuncu o zaman ölecek. Ben fragmanı izlemedim bitti zaten diye çevirdik ki zaten reklamdan sonra yine gerdeği gösterdiler. Bir tek şunu eleştirdim. Gerdek gecesini çok uzattılar. Çok geç saatte yayınlanan bir dizi değil ve orada canlandırılan kızın yaşındaki kızlarda izliyordur diziyi psikolojik olarak iyi olmadı. İyice yavaş yavaş gösterdiler. Bir de sevgilisi izliyor aradan nasıl bakabiliyorsa. Yani o kadar göstermeleri de her ayrıntıyı gerekmezdi. Kız olmadığını anlayınca dövecek herhalde kızcağızı. Benim tahminim hani yaşlı adamın ağabeyi var ya süper bir evde oturuyorlar onun oğlu var. Bu adam öleceğine göre belki de yaşı adamın yiğeniyle tanışacak kız. Çocukta pek ukala ama hoşlanacak bence ondan. Belki o da kullanacak onu. Ben öyle düşünüyorum yani diziye dahil olmaları boşuna değildir.

Ben Mahsunun hiçbir filmini seyretmemiştim, bana itici geliyordu. Yarın netten sipariş vereceğim filmlerini, merak ediyorum...

Yasemin Allen, Birkan Sokullu ve Keremcemle birlikte Elif adlı dizide oynamıştı..

izle cnm bnm.bak son filmi varya newyorkta 5 minare..o çok sıkıcı gibi geliyor ama sonu acıklı bitiyor onunda..zaten beyaz meleğe baştan sona ağlarsın buna eminim..

izle cnm bnm.bak son filmi varya newyorkta 5 minare..o çok sıkıcı gibi geliyor ama sonu acıklı bitiyor onunda..zaten beyaz meleğe baştan sona ağlarsın buna eminim..

Beyaz meleği özellikle izlicem canım..

izledim,etkilendim,beğendim..

izleyeceğim bundan sonra..

inşallah da böyle güzel,akıcı devam eder..

evet canım o filmidie çok güzeldi...

ama ben güneşi gördüme özellikle bayıldım sanırım 3 kez falan izledim çok çok güzel bir film

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…