simdi daha cok merak ettim birsum..
Hayat baska dizide falan oynamadı heralde, internette bir bilgi yok.
Hayat şu şeyde oynayan kız değiLmi ya hani bi rekLam vardı. KızLarın okuLa gitmesi iLe iLgiLi. Öğretmen yokLama aLıyo faLan geLinLikLi bi kız burda diyo gözü yaşLı.. Ben ordaki kıza gibi anımsıyorum ama du bakaLım bi araştırıyım netten :26:
aaa simdi bende anımsadım cok ayşeee burda diyordu değil mi? Evet cok benziyorlar..
Hayat şu şeyde oynayan kız değiLmi ya hani bi rekLam vardı. KızLarın okuLa gitmesi iLe iLgiLi. Öğretmen yokLama aLıyo faLan geLinLikLi bi kız burda diyo gözü yaşLı.. Ben ordaki kıza gibi anımsıyorum ama du bakaLım bi araştırıyım netten :26:
yok canım o kız değil, "baba beni okula gönder" ...ordaki kızın yüz hatları hele de dudakları hayatttan çok farklı
Evet canım hakLısın o değil. ÖzeLLikLede dudakLardan beLLi oLuyo
biraz geride kaldım ama ama Pelin i oynayan kız (istabullu olan) trt nin dizisinde de oynuyordu hasibe erenle filan ruhi sarının sevgilisiydi
ben bi tek dizide şu olaya sinir oldum. bu ağa oğlunu red ettmiş bi şekilde bunlar görüşmüyorlar. oğlan gözaltına alınıyor yanlış anlaşılma oluyor. çocuk bu arada annemi arayacam demişti ama konuşamadı. zeliha köye bi geliyor herks zeliha istenecekmiş gibi modlarda. ortada istenecek çocuk yok, bu çocuk bi demez mi ya ben annemle konuştum tamam isteriz dedi filan demez mi zeliha ya? bunlar üniversiteli sonuçta? mantıksız geldi...
simdi daha cok merak ettim birsum..
Hayat baska dizide falan oynamadı heralde, internette bir bilgi yok.
evet canım o filmidie çok güzeldi...
ama ben güneşi gördüme özellikle bayıldım sanırım 3 kez falan izledim çok çok güzel bir film
aaa simdi bende anımsadım cok ayşeee burda diyordu değil mi? Evet cok benziyorlar..
gelinlikli olan kız değil kızlar yaa..o kız sarışın gibi izleyin isterseniz..bende çok güzel hareketlerdeki büşraya benzettim birazcık..ama bunun ağzı azıcık daha büyük..
biraz geride kaldım ama ama Pelin i oynayan kız (istabullu olan) trt nin dizisinde de oynuyordu hasibe erenle filan ruhi sarının sevgilisiydi
ben bi tek dizide şu olaya sinir oldum. bu ağa oğlunu red ettmiş bi şekilde bunlar görüşmüyorlar. oğlan gözaltına alınıyor yanlış anlaşılma oluyor. çocuk bu arada annemi arayacam demişti ama konuşamadı. zeliha köye bi geliyor herks zeliha istenecekmiş gibi modlarda. ortada istenecek çocuk yok, bu çocuk bi demez mi ya ben annemle konuştum tamam isteriz dedi filan demez mi zeliha ya? bunlar üniversiteli sonuçta? mantıksız geldi...
Evet canım o değilmiş
Büşrayla da benzeşiyorlar da ağzı azıcık mı büyük bence baya bi büyük
Mahsun harika iş çıkarmış yine. Evet çok ağır bir film yani psikolojik olarak kötü oluyor insan. Gerçek şeyler olduğu içinde bağlıyor izleyiciyi aslında. Ben Mahsun'un hiçbir filmini kaçırmadım hep sosyal sorunlara değiniyor ama hep duygusal. Dizinin bir bölümünde de vardı zaten kahve sahnesinde. 15 yaşında kızın cinsellik yaşaması elbette çok kötü bir cahillik ama sevgilisi alacak zannediyor ne bilsin başkası ile evlendireceklerini. Bu modern hayatta da oluyor. Eğer cennet kendisi söyleseydi kocasına çok iyi olurdu. Cennet rolü o kadına çok uymuştu yaaa.. Öbüe kadında kötü kadı rolünü süper yapıyordu oyuncular süper. O yaşlı adam demek konuk oyuncu o zaman ölecek. Ben fragmanı izlemedim bitti zaten diye çevirdik ki zaten reklamdan sonra yine gerdeği gösterdiler. Bir tek şunu eleştirdim. Gerdek gecesini çok uzattılar. Çok geç saatte yayınlanan bir dizi değil ve orada canlandırılan kızın yaşındaki kızlarda izliyordur diziyi psikolojik olarak iyi olmadı. İyice yavaş yavaş gösterdiler. Bir de sevgilisi izliyor aradan nasıl bakabiliyorsa. Yani o kadar göstermeleri de her ayrıntıyı gerekmezdi. Kız olmadığını anlayınca dövecek herhalde kızcağızı. Benim tahminim hani yaşlı adamın ağabeyi var ya süper bir evde oturuyorlar onun oğlu var. Bu adam öleceğine göre belki de yaşı adamın yiğeniyle tanışacak kız. Çocukta pek ukala ama hoşlanacak bence ondan. Belki o da kullanacak onu. Ben öyle düşünüyorum yani diziye dahil olmaları boşuna değildir.
O ukala çocuk yengesi için (Abbasın karısı) yengem yaşıyor muydu ki ölsün diye bir laf etti. Hakikaten dizideki kadınların durumları öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?