Hayat Devam Ediyor Atv

simdi daha cok merak ettim birsum..

Hayat baska dizide falan oynamadı heralde, internette bir bilgi yok.

Hayat şu şeyde oynayan kız değiLmi ya hani bi rekLam vardı. KızLarın okuLa gitmesi iLe iLgiLi. Öğretmen yokLama aLıyo faLan geLinLikLi bi kız burda diyo gözü yaşLı.. Ben ordaki kıza gibi anımsıyorum ama du bakaLım bi araştırıyım netten :26:

Son düzenleme:

aaa simdi bende anımsadım cok ayşeee burda diyordu değil mi? Evet cok benziyorlar..

BuLdumm. Saniye 25.de çıkıyo

[video=youtube;9Jca31ziWk0]http://www.youtube.com/watch?v=9Jca31ziWk0[/video]

yok canım o kız değil, "baba beni okula gönder" ...ordaki kızın yüz hatları hele de dudakları hayatttan çok farklı

bu arada bir arkadaş gerdek gecesi dayak gerçekte de var mı diye soruyordu.. çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendi ve evlendiği gece eşi sarhoş olup kızcağızı dövmüştü, en sonunda kızcağız dayanamadı ve boşandı ... sonrasında yeniden evlendi ve hakettiği mutluluğa kavuştu ... iki eşi de batıdandı ... birincisi izmitli ikincisi de izmirliydi...

Son düzenleme:
Reklam konusunda bişey diyemeyeceğim ancak ilk dizi tecrübesiymiş. Meltem MİROĞLU, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Fakültesinden

biraz geride kaldım ama ama Pelin i oynayan kız (istabullu olan) trt nin dizisinde de oynuyordu hasibe erenle filan ruhi sarının sevgilisiydi
ben bi tek dizide şu olaya sinir oldum. bu ağa oğlunu red ettmiş bi şekilde bunlar görüşmüyorlar. oğlan gözaltına alınıyor yanlış anlaşılma oluyor. çocuk bu arada annemi arayacam demişti ama konuşamadı. zeliha köye bi geliyor herks zeliha istenecekmiş gibi modlarda. ortada istenecek çocuk yok, bu çocuk bi demez mi ya ben annemle konuştum tamam isteriz dedi filan demez mi zeliha ya? bunlar üniversiteli sonuçta? mantıksız geldi...

evet haklısın sonuçta sevgili bunlar hiçmi konuşmadı köye giderken

simdi daha cok merak ettim birsum..

Hayat baska dizide falan oynamadı heralde, internette bir bilgi yok.

izle hayatım izle..bende yarın güneşi gördümü izleyeceğim..

evet canım o filmidie çok güzeldi...

ama ben güneşi gördüme özellikle bayıldım sanırım 3 kez falan izledim çok çok güzel bir film

dimi aysunum..yarında güneşi gördümü izliycem kısmetse..

aaa simdi bende anımsadım cok ayşeee burda diyordu değil mi? Evet cok benziyorlar..

gelinlikli olan kız değil kızlar yaa..o kız sarışın gibi izleyin isterseniz..bende çok güzel hareketlerdeki büşraya benzettim birazcık..ama bunun ağzı azıcık daha büyük..

gelinlikli olan kız değil kızlar yaa..o kız sarışın gibi izleyin isterseniz..bende çok güzel hareketlerdeki büşraya benzettim birazcık..ama bunun ağzı azıcık daha büyük..

Evet canım o değilmiş
Büşrayla da benzeşiyorlar da ağzı azıcık mı büyük bence baya bi büyük

Benim şaşırdığım bir diğer nokta da Arka Sıradakilerdeki Saffetin de dizide yer almasıydı, psikopat birini canlandırıyor sanırsam :))

Son düzenleme:

çocuk o esnada hapisteydi sanırsam haber o yüzden veremedi..

O ukala çocuk yengesi için (Abbasın karısı) yengem yaşıyor muydu ki ölsün diye bir laf etti. Hakikaten dizideki kadınların durumları öyle...

slm kızlar 2 yorumda en yapayım...diziyi hiç beğenmedim..çok kopukluk var..oğlan nişanlanırken veya sonra hiç hayatla görüşmedi..hiç demedi ki seni seviyorum bırakmıcam falan diye..o kadar seviyosa başta gösterseydi...
sonra evet berat hapiste zelihaya noluyosa koşa koşa eve geliyo..insan bi konuşur beratla ailen nasıl kabul etti..babanla nasıl barıştın falan yallaah koştu geldi..
çok saçma geldi bana..oğlan gerdek gecesini film izler gibi izledi..hiçmi gören olmaz kocaman evde...

ben izlemedim tam ama izledigim kadariyla güzeldi tam bir sinema filmi havasinda görüntüsü konusu filan..
babamin aglamasini duydum ama bende pek kaldiramadim baktigim kisimlara cok kötü ama malasef hayatta olan seyler..
herkes rolune o kadar oturmus ki.en sonunda yasli adamin konuk oyuncu oldugunu görünce oh be dedm babama ölecek heralde konuk oyuncuymus dedim
ölsün...fz dedi.mahsun da masallah iyi kapti isi gercekten yaptigi harika.ama ben o gerdek gecesine cok karisiyim tabiki bakmadik ama yinede olsun zaten kücük cocuk reklamalrdada gösteriyordu bisyler
gerek yoktu bence ayrintiya..

O ukala çocuk yengesi için (Abbasın karısı) yengem yaşıyor muydu ki ölsün diye bir laf etti. Hakikaten dizideki kadınların durumları öyle...

evet öyle dedi dimi. Bir de annesine sende tehlikedesin dedi ya annesi nasıl bozuldu. Genlerinde var nasıl olsa. Bir de adam ölünce ağabeyi alırmış Hayat'ı. Hani var ya öyle adetlerde. Kocası ölünce abisine felan veriyorlar. O eve gelirmiş öylelikle sonra da oğluyla ilişki yaşarmış. Yuhh deerim artık.. aşkı memnu felan izleye izleye aklıma bunlar geliyor tabi.. O ailede bir şekilde dahil olacak bunlara ama nasıl bakalım..

Çok beğendim diziyi valla
Tebrikler Mahsun Kırmızıgül'e
Malesefki böyle hayatlar var
Bunları yaşayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…