hayat enerjimi nası geri getirebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre önce bir anda kendimde inanılmaz değişimler görüyordum. Dışarıda deliler gibi pokemon oynayan akşamları bilgisayar oyunu oynayan az uykuyla idare edip hayatın tadını çıkaran ben gittim. Obur, açgözlü, gülümsemeyen iğrenç bir insan haline geldim. 15 günde 10 kilo aldım ama durdum mu? Hayır. Kim tutar artık? Psikiyatriye gittim depresyon. Eyvallah daya iyi ilacı. Kullanayım mı? Kullan. E yetmezse? İki tane al. Oh oh alırım paşam. İştah açar mı? Eh biraz. Ne güzel.

Baktım böyle olmuyor doktora dedim ki sen bana uyutacak bir şey ver ama hafif. Aldım ilacı tam 48 saat uyudum. Uyandıkça ilaçtan bir tane aldım geri yattım ne yemek yedim ne bir şey.

Kalktığımda yemin ederim sıfırlanmıştım. Uyurken kilo bile vermiştim gerçekten tavsiye ederim kendinizi sıfırlayacak bir şey bulun... hep mutlu kalın

Seni cok iyi anlıyorum.. ayni haldeyim suan. Hatta onceden beri baktığımda hep bi kisir döngü icerisindeymisim. Hic şu depresyon ve boşluk hissinden kurtulamadim. Bende sevdigim birinden ayrıldım. Daha yeni.. degersizlik hissi ve herşey suan beni sanki toz zerreciklerine ayiracak. Ve sinavlae bitti eve gidicem ama inan gidesim yok. Ailemi sevsem de coo sorun var ve bunaliyor insan. Rahat etmek mutlu olmak istiyor . Artik biseylerle ugrasmak istemiyor. Su genc yasta hayat enerjim kalmadi valla. İnsanlarin söylediği esprileri bile kaldiramaz haldeyim.
bu döngüden cikmak icin kendime hedefler belirleyip onlari yapmaya calisicam.
İmkanin varsa ve istersen dansa veya spora git. Yeni seyler ogren , paylaş.. ben biseyleri pek paylasamiyorum icimde kalıyor, sosyal cevrem kısıtlı... Bir de sana onerim cok cok saril seni seven birine, annene mesela. Bu donemde en cok ihtiyac duyulan şey sevgi bence.

demi?

bence de. tek çözüm bu. geri kalan herşey kendimi kandırmaca gibi geliyor, spor dizi film müzik arkadaşlar gezmece aşk bile.

başka hiçbir şey beni mutlu edemeyecek
Bana öyle geliyor en azindan. Asistanliga geçiş yapabilirsen en azindan 1 yilin sonunda hem sosyallesecek belki yeni bi aska yelken açacak hemde kendine ait bir hayatın olacak...spor müzik guzel seyler iyide geliyor inkar edemem ama senin dumurun farkli ve bunlarla oyalalanacak vaktin yok hemen bi tus dershanesine kaydolup hatayina eylul tusuna kadar mola veriyorsun sonrasi senin zaten.

Alışkanlıklarını değiştir. Kendini daha önce yapmadığın şeylere zorla.
Arkadaşlarında çık dışarı.
Gezilere katıl, bir kursa başla.
Spora başla.
Hep komik filmler, diziler izle.
Enerjik müzikler dinle.

Ben böyle kurtuldum yoksa kaybolurdum.
Bırakmadım kendimi.

mutsuz da olsam sürekli gülümsüyorum. beynim iyi bir şeyler olduğunu düşünüyor. kötü enerjiyi uzaklaştırıyorum. bu bir süredir iyi geldi bana, hala mutsuzum ama üzerine gitmiyorum. yavaş yavaş deliriyor da olabilirim.

Hastanelerin yoğun bakımları önünde yakınlarından bir haber almak için bekleyen insanları ziyaret edin ve bu hayatta sağlıktan daha önemli hiçbirşey olmadığını düşünün kendinize gelirsiniz.

Herkes ister ama öyle birşey yok illaki o acı cıkacak sonra iyileşecek sin

bir an önce olsun istiyorum. sanırım artık canımın acımasına mecalim kalmadı. artık mutluluklar güzellikler olsun istiyorum hayatımda.

ayyyyy pokemon dedin kalbimi çaldın. ben de çok severim. gerçi bu ara sıkıcılaştı o da bıraktım...

uykuyu ben de çok severim bi hafta boyunca ben de paso uyudum, annem bile yüzüne ışık geldi diyordu nası uyuduysam sürekli :)

bana da ilaç yazddı ama iştah açmıyor. ben multivitamin kullanıyorum enerji versin diye o biraz iştah açıyor. sanırım ondan aldım ama enerjim olsun gerisi mühim değil...

sanırım aşama aşama gitmek en iyisi teşekkür ederim..

bence de... ben de öyle yapıyorum. annemle bağlarımızı kurduk yine çok uzaklaşmıştık. artık onu olduğu gibi kabullendim sanırım bazı konularda çok tartışıyorduk artık "he he" diyip geçiyorum bu da tartışmaları bitirdi. eski dostlarımdan biri hamile onu gördükçe sarılıyorum çok güzel geliyor :) ikisine birden sarılıyomuşum gibi geliyor.

aynen benim de enerjim kalmadı işte. bu yaşta böyle hissetmem doğal değil sanki. kendimi nine gibi hissediyorum ki ananem evde benden enerjik dolanır hayata karşı. hatta idolümdür bir bakıma. şimdi bıraksak sokağa çıkar memleketine döner bir şekilde orda bi ton şey yapar :)

ben de paylaşamıyorum güvenemiyorum etrafıma. çünkü herkes birbiriyle bağlantılı küçük bir çevrem var dedikodu kazanı gibi tıp camiası. hatta burda bile tanıyan çıkmıştır diye tırsıyorum. o yüzden farklı çevreden arkadaşlara ihtiyacım var sanırım ya.

evet bana da öyle geliyor, iş hayatım olunca aşkı da çok takmam sanırım belki ilerde duygularım bitmiş olur başka birini düşünürüm.

dersane vaktimi çok çalar şimdi elimde kitaplarım var ona odaklanacağım söz veriyorum.

makyaj yap , dışarı çık , ve alışveriş yap

deniyorum bunları

zorluyorum evet zaten eski şeyleri yapmak bana hüzün veriyor hep sevgilimle yaptığımdan. yeni anılar yapmaya çalışıyorum ki eskileri silinsin. komikli şeylere odaklandım zaten. komik aşk filmlerini bile izleyemiyorum kalbim sıkışıyor

bırakmıyorum ben de yoksa ben de yok olurum...

bunu deneyeceğim etkili olduğunu söylüyorlar aslında teşekkürerr, ayna karşısında gülümseyin özellikle.

Spora yazil.spor yaparak ruhunuda rahatlatirsin

spor aklımda evet teşekkürler..

9 sayfa ne konuştunuz yâ

Bu arada nomunomuchua ya katılıyorum :)
Bazı dizilerde gülmekten yerlere yatardım:)

kanka beni kore dizilerine başlatma hevesin ehehe :)) aşk da olmasa dizilerde başlayabilirdim aslında ama aşk işi bozuyor

evet biliyorum teşekkürler..

Olumlu düşünmeye zorlayacaksın kendini. Gülümseye çalış mesela üzgünken zorla kendini. Ben de işe yarıyor.

evet bunu deneyeceğim hiç denememiştim.

zorluyorum sayenizde. sağolsun kk hatunları sayesinde ayaktayım 1 aydır ne güzel destek oluyorlar insana. zamanında ben de burda ihtiyacı olanlara yardım ettim insan diyor etme bulma dünyası herhalde :)

teşekkürler

Bende annemle uzaklasmistim, beni anlamiyor diye.. bende onu öyle kabullendim kendine gore sıkıntılari var onunda.
Ninem daha canli dedin ya, valla benimkide öyle, dağ olsun dağı yikarim diyo ama gençliğim yok diyo cok enerjik ve calismayi seviyor
Arkadas konusundan bende muzdaribim, ama burda da sorun biraz bende :)
İnsan tanımak hayata farkli bakmayı gosteriyo bence. cok istiyorum farkli cevrrlerden arkadaslarim olsun diye ama iyi insanlarla karsilasmak önemli. Dun ayrıldığım kişiyi gözümde tanrilastirdim resmen, kendini küçücük yaptim. Ve öyle olduguma inanip oyle hareket ettim.
Ben ayrildim agladim zirladim daha ne zaman atarim bu duyguyu uzerimden bilmiyo ama onun umrunda mi hemen heryerden silmiş. Baska kiz mi yok mantığındalar.
İçimi döktüm resmen kusura bakma ama anliyorum neler hissetigini ve bu durumdan kurtulmayi inan ki bende cok istiyorum. Birdr yaslaninca daha da pişman olacam diye cok korkuyorum suan yapamadiklarimdan. Ne yapmak istedigimi bulmak istiyorum o yüzden

aynı hislerdeyiz birebir olarak.

sanırım ayrılık da özgüvenimi zedeledi benim de. sanırım senin de öyle. bence bunu yerine koymak lazım ilk olarak. güzellikle ya da süsle püsle gezmekle gelmiyor bu özgüven. somut ve kalıcı bir şeyler yapmak lazım. ben bunun iş olduğunu düşünüyorum ve yanlız yaşamak. bu ikisini başardığımda özgüvenim yerine gelecek hissediyorum.

iyi insanlar önemli ama iyi insanları anlamak lazım. ben kendimce iyi insanlardan bi çevre kurduğumu zannediyordum sevgilimi görene kadar en haini o çıktı. neyse.

ananem güçlü çünkü 2 tane koca boşamış hala daha zehir gibidir, yaşlılığına kadar bi başına yaşıyordu annem zorla yanımıza almasa daha da yaşardı yani. çok özgür ruhlu bir kadın. hala daha gazeteden birşeyler okuyup öğreneyim derdinde yarım yanlış bildikleri oluyor mesela bana diretiyor onu yeme falan diye ama o bile maşşallah diyorum bu ne azim :)))

Tukenmislik sendromu uzerine bir cevirim var:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nmislik-sendromuyla-nasil-bas-cikilir.899980/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…