- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
-
Annemden uzakta yurtdisinda yasiyorum. Cocuklari cok seviyorum ve gercekten her zaman cok cocuk isteyen biri oldugum için anlayamiyor. Ciddi anlamda bir cocuk gorsem dayanamam. Kuzenlerimin cocuklari için ölüp biterim. Hastaligimdan haberleri yok ama düşünmüyorum dedim birkac kez ve bugün biraz uzerime geldi heralde evliligimde bir sorun mu var ondan mi diye yokladi gibi. Bende o kadar cok istiyorum ki hayatta baskalarina hic ozenmedim annelere özeniyor gibiyim belki de kıskanıyorum. Ama içim artik yaniyor. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahşuan neredesiniz? bebek bebek diye direten sizin anneniniz mi o nerde
Kesinlikle amin.taaaa uzaklarda istediği kadar bebek desin boşver ya Allah evlat vericekse hayırlı versin sağlıklı versin.
Vajinusmusla ilgili olarak aldim. Diger sorunlarim Tum sorunlarım hayatimin içinde tipki herkeste oldugu gibi onlari cozme yetisine de sahibim ama vajinusmus beni mahvetti. Hic yenemeyecegimi düşünüyorum zaten tek sorunum bu. Diğerleri halledilir paraymis yasammis... bocalayacagimiz donemler olacak ama ustesinden biz gelecegiz. Vajinusmus dışındaki sorunlarimi görmüyorum bile bi bakiyorum hallolmuş. Sadece anlatmak rahatlatir bu yuzden yaziyorum hem de degerli fikirlerinizi aliyorum. Uzakta olunca kimseyi arayip akli sizde kalsin istemiyorsunuzPsikolojik destek aliyor musunuz?
Konularınıza ne zaman denk gelsem ilk aklima gelen bu oluyor nedense.
Inanin hicbiri umrumda degil malmış mulkmus benim bi isime yaramıyor. Hatta bu aralar fazla iyilerKonulariniz cok karisik ama benim anladigim turkiyede aileniz surekli sizin ailenin sirketini para kaynaklarini.vs yonetmenizi istiyor yurtdisina ciktiginiz icin sizi surekli sucluyor bir turlu rahat birakmiyor. Bu aileyle enerjinizin tukenmesi normal. Gormezden gelip kafaniza takmamaya calisin bence.
Vajinusmusla ilgili olarak aldim. Diger sorunlarim Tum sorunlarım hayatimin içinde tipki herkeste oldugu gibi onlari cozme yetisine de sahibim ama vajinusmus beni mahvetti. Hic yenemeyecegimi düşünüyorum zaten tek sorunum bu. Diğerleri halledilir paraymis yasammis... bocalayacagimiz donemler olacak ama ustesinden biz gelecegiz. Vajinusmus dışındaki sorunlarimi görmüyorum bile bi bakiyorum hallolmuş. Sadece anlatmak rahatlatir bu yuzden yaziyorum hem de degerli fikirlerinizi aliyorum. Uzakta olunca kimseyi arayip akli sizde kalsin istemiyorsunuz
Yok o meseleyi çözdük babam dışında zaten akrabalar beni hic bir zaman ilgilendirmedi. Ne dusunduklerinin pek onemi yok. Zaten evlenmişim ve bu benim hayatim. Herkeste 1 yilda alismis gibi. Annem cocugumun olmadigini falan mi düşünüyor evliligimde sorun mu yasadigimi duaunuyor normalde bu tür seyleri konusacak biri degil.Ayrica aileniz sizin orda yasamaniza karsi evliliginizin devam etmesine bile muhalefetler bir de cocuk yap diyorlar pes.
Aslında herbir seyi anlattim burda da anlatiyorum. Acaba diyorum babam hala esimi kabullenemedi bunun mu bir getirisi bu. Beynimemi yerleştirdim. Turkiye de ve burada gitmedigim dr kalmadı. Yok olmuyorDoktorsunuz yanlis anlamiyorsam
Hayatımızdaki sorunlar yada bunalimlar vucut bolgelerimiz gibi degil diye düşünüyorum.
Vajinismus ile ilgili aldiginiz destek verimli oldu mu bilmiyorum ama daha butuncul mu yaklaşsanız? Sonucta psikologa anlattiginiz şeyleri de siz seçiyorsunuz. Alakasız gördükleriniz önemlidir belki
Vajinusmusla ilgili olarak aldim. Diger sorunlarim Tum sorunlarım hayatimin içinde tipki herkeste oldugu gibi onlari cozme yetisine de sahibim ama vajinusmus beni mahvetti. Hic yenemeyecegimi düşünüyorum zaten tek sorunum bu. Diğerleri halledilir paraymis yasammis... bocalayacagimiz donemler olacak ama ustesinden biz gelecegiz. Vajinusmus dışındaki sorunlarimi görmüyorum bile bi bakiyorum hallolmuş. Sadece anlatmak rahatlatir bu yuzden yaziyorum hem de degerli fikirlerinizi aliyorum. Uzakta olunca kimseyi arayip akli sizde kalsin istemiyorsunuz
Ben de onu dicektim konu sahibi çok negatif enerjin var inşallah durumlar düzelirPsikolojik destek aliyor musunuz?
Konularınıza ne zaman denk gelsem ilk aklima gelen bu oluyor nedense.
Aslında herbir seyi anlattim burda da anlatiyorum. Acaba diyorum babam hala esimi kabullenemedi bunun mu bir getirisi bu. Beynimemi yerleştirdim. Turkiye de ve burada gitmedigim dr kalmadı. Yok olmuyor
Insallah. Evet negatif bir enerji yüklendi sanki bunu buraya yazdikca gördüm. Umursamazligimin altinda ne kadar da aci seyler varmışBen de onu dicektim konu sahibi çok negatif enerjin var inşallah durumlar düzelir
Evlilik 2 kişilik kesinlikle. Babam evlendikten sonra geri cekildi konuşmuyor canı sagolsun. Annem normalde agzina böyle seyler alacak biri degil ama iste bazi kadinlar ozellikle akrabalardan anneme biseyler diyorlar gibi bir his oluyor içimde bilemiyorum ya ama onceki konularimi atlattim tek derdim hastaligimi yenip Allahin bir cocuk nasip etmesi. Bizim ailenin cogu 30-35 arasi menepoza girmiş 30 a kaldi 3 sene bu yuzden korkuyor heraldeOnceki konularinizi ayri ayri hatırlamıyorum.
Eger etkilendiginizin bu olduğunu düşünüyorsanız, gunun sonunda evlendiginiz kisinin koynuna girecek olan, onunla ayni evde yasayacak olan sizsiniz.
Ailelerimizin rizasi onemli ama son karar bireye ait.
Evlilginizde her sey yolundaysa boyle seylere takili kalmayin.
Annenizin cocuk konusunda sıkıştırması, babanizin onayi derken 2 kisilik evliligi kac kisi yasiyor olacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?