Hayat enerjinizin bitmesi

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.837
2.721
63
Merhabalar... Bugün annemle biraz atıştık yani ilk defa biraz sesim yükseldi çünkü artik bebek bebek diye diretmesi fazlaca tüketti beni. Istemiyorum diyerek gecistiriyorum en sonunda Allah cidden vermeyecek korkusu yasiyorum Vajinusmus olup 1 yıldır hala tedaviye cevap vermemis olmama mi yanayim aile mensuplarinin üzerime gelmesine mi dert edeyim bir yandan işi bıraktım 1 hafta oluyor sanki herkes işi biraktim diye kendi sirketimiz icin buradan calismami istiyorlar yani baska baska stres kaynaklarini önüme atıyor gibiler. Kendi rahatima düşkün biri olmadim evlendikten sonra hiç. Evlilik öncesi kendi ulkemdeyken bir elim yagda bir elim bal da idi tabiri caizse eşim de bu kadar tutumlu olmami anlamıyor. Onceki halimi de bildiği için biraz rahat davranmami istiyor ama eşimde olsa ben bunu yapamam belki zamanla olur ama su an degil hayatimin kontrolu sanki baskalarinin eline gecmis gibi hissediyorum. Sadece yazdim çünkü anlatacak destek olacak kimsem yok anlattigimda boşan dön gibi cumleler duymaktan 1 yildir usandım.

şuan neredesiniz? bebek bebek diye direten sizin anneniniz mi o nerde

şuan neredesiniz? bebek bebek diye direten sizin anneniniz mi o nerde
Annemden uzakta yurtdisinda yasiyorum. Cocuklari cok seviyorum ve gercekten her zaman cok cocuk isteyen biri oldugum için anlayamiyor. Ciddi anlamda bir cocuk gorsem dayanamam. Kuzenlerimin cocuklari için ölüp biterim. Hastaligimdan haberleri yok ama düşünmüyorum dedim birkac kez ve bugün biraz uzerime geldi heralde evliligimde bir sorun mu var ondan mi diye yokladi gibi. Bende o kadar cok istiyorum ki hayatta baskalarina hic ozenmedim annelere özeniyor gibiyim belki de kıskanıyorum. Ama içim artik yaniyor. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

taaaa uzaklarda istediği kadar bebek desin boşver ya Allah evlat vericekse hayırlı versin sağlıklı versin.

Annenize ney sizin çocuğunuzun olup olmamasından? O mu doğuracak o mu taşıyacak o mu ömür boyu sorumluluk alacak? Sert ve net cevaplar verin sıkıştıramasın.

Konulariniz cok karisik ama benim anladigim turkiyede aileniz surekli sizin ailenin sirketini para kaynaklarini.vs yonetmenizi istiyor yurtdisina ciktiginiz icin sizi surekli sucluyor bir turlu rahat birakmiyor. Bu aileyle enerjinizin tukenmesi normal. Gormezden gelip kafaniza takmamaya calisin bence.

Ayrica aileniz sizin orda yasamaniza karsi evliliginizin devam etmesine bile muhalefetler bir de cocuk yap diyorlar pes.

Psikolojik destek aliyor musunuz?
Konularınıza ne zaman denk gelsem ilk aklima gelen bu oluyor nedense.
Vajinusmusla ilgili olarak aldim. Diger sorunlarim Tum sorunlarım hayatimin içinde tipki herkeste oldugu gibi onlari cozme yetisine de sahibim ama vajinusmus beni mahvetti. Hic yenemeyecegimi düşünüyorum zaten tek sorunum bu. Diğerleri halledilir paraymis yasammis... bocalayacagimiz donemler olacak ama ustesinden biz gelecegiz. Vajinusmus dışındaki sorunlarimi görmüyorum bile bi bakiyorum hallolmuş. Sadece anlatmak rahatlatir bu yuzden yaziyorum hem de degerli fikirlerinizi aliyorum. Uzakta olunca kimseyi arayip akli sizde kalsin istemiyorsunuz

Inanin hicbiri umrumda degil malmış mulkmus benim bi isime yaramıyor. Hatta bu aralar fazla iyiler mamleketten cok sey gonderiyorlar. Oyle odaklandim ki vajinusmusa biraz da anne olmak istiyorum esimle cok mutluyuz cok cok şükür ama ev arkadasi gibiyiz. O beni uzmemek icin bu konuda asla konusmuyor. Bilmiyorum cok suclu gibi hissediyorum.

Doktorsunuz yanlis anlamiyorsam
Hayatımızdaki sorunlar yada bunalimlar vucut bolgelerimiz gibi degil diye düşünüyorum.
Vajinismus ile ilgili aldiginiz destek verimli oldu mu bilmiyorum ama daha butuncul mu yaklaşsanız? Sonucta psikologa anlattiginiz şeyleri de siz seçiyorsunuz. Alakasız gördükleriniz önemlidir belki

Ayrica aileniz sizin orda yasamaniza karsi evliliginizin devam etmesine bile muhalefetler bir de cocuk yap diyorlar pes.
Yok o meseleyi çözdük babam dışında zaten akrabalar beni hic bir zaman ilgilendirmedi. Ne dusunduklerinin pek onemi yok. Zaten evlenmişim ve bu benim hayatim. Herkeste 1 yilda alismis gibi. Annem cocugumun olmadigini falan mi düşünüyor evliligimde sorun mu yasadigimi duaunuyor normalde bu tür seyleri konusacak biri degil.

Aslında herbir seyi anlattim burda da anlatiyorum. Acaba diyorum babam hala esimi kabullenemedi bunun mu bir getirisi bu. Beynimemi yerleştirdim. Turkiye de ve burada gitmedigim dr kalmadı. Yok olmuyor

Eski bir vajinismus hastasi olarak benim gorusum su: yasamin diger alanlarinda kapana kistirilmak, hic hak etmedigin halde aile tarafindan surekli suclu hissettirilmek, es ve ailenin isteklerini kendi isteklerinden once koymak, istemedigin sartlarda yasamak zorunda birakilmak, alttan alan taraf olmak... hepsi vajinismusun bir parcasi...

Demissiniz ki hic rahatima duskun biri olmadim e sorun da bu zaten aile ne.istiyor es ne istiyor es ailesi ne istiyor hep oncelik bu olmus turkan ne istiyor soran yok. Beynimiz bize yalan soyler ama vajina yalan soylemez vajina eh yeter artik ben bu kosullarda kendimi acmak.istemiyorum bir de bu gorevi istemiyorum diyor. Bilimsel bir dayanagim yok ama kendim eski bir hasta olarak gozlemim bu. Bir seyleri bastira bastira kendimizi hasta ediyoruz ve vajinismus aslinda bir hastalik degil bir semptom. Cinsel tedavi yaninda psikolojik olarak da destek gormelisiniz bence ve oncelik bencil olmak olmali...

Ben bekarken adet geciktirici hap kullanmıştım Annem de bunu düşünerek sürekli bana ne zaman hamile olacağımı sorup durdu Ben de bu durumdan Çok sıkılmıştım çünkü eşimle durumumuz müsait değildi annemi anlatmak istememiştim zamanı geldiğinde bebeğimiz oldu ve sonrasında annem bu yüzden sorduğunu söyledi gerçekten çok can sıkıcı bir durum Seni çok iyi anlıyorum konuşmamazlık da edemiyor insan kırmakta istemiyor ama sormaları da bitmiyor maalesef �nşallah her şey yolunda gider Canını hiç sıkma her şeyin bir zamanı var

Aslında herbir seyi anlattim burda da anlatiyorum. Acaba diyorum babam hala esimi kabullenemedi bunun mu bir getirisi bu. Beynimemi yerleştirdim. Turkiye de ve burada gitmedigim dr kalmadı. Yok olmuyor

Onceki konularinizi ayri ayri hatırlamıyorum.
Eger etkilendiginizin bu olduğunu düşünüyorsanız, gunun sonunda evlendiginiz kisinin koynuna girecek olan, onunla ayni evde yasayacak olan sizsiniz.
Ailelerimizin rizasi onemli ama son karar bireye ait.
Evlilginizde her sey yolundaysa boyle seylere takili kalmayin.
Annenizin cocuk konusunda sıkıştırması, babanizin onayi derken 2 kisilik evliligi kac kisi yasiyor olacaksiniz.

Evlilik 2 kişilik kesinlikle. Babam evlendikten sonra geri cekildi konuşmuyor canı sagolsun. Annem normalde agzina böyle seyler alacak biri degil ama iste bazi kadinlar ozellikle akrabalardan anneme biseyler diyorlar gibi bir his oluyor içimde bilemiyorum ya ama onceki konularimi atlattim tek derdim hastaligimi yenip Allahin bir cocuk nasip etmesi. Bizim ailenin cogu 30-35 arasi menepoza girmiş 30 a kaldi 3 sene bu yuzden korkuyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…