- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- 133
- Konu Sahibi dishekimim
-
Hayır öyle bir düşüncem yok. Diş hekimiyim, mesleğimi elime almışım çok şükür maddi gücüm var. Çok şükür ki eli yüzü düzgün de biriyim. Hatta çevremdeki insanlar onu bana pek yakıştırmazlar. Ama ben yakışıklılığa pek takan biri değilimdir, yani bir elektrik olması lazım ruhumu okşaması lazım bunlar olduktan sonra benim için uygundur. İlişkinin başları masal gibiydi bana prenses gibi davranıyordu. Zaman geçtikçe bu tarz ailesel konularda çok hassas olduğunu farkettim. Biraz da sinirli gerçekten. Ve çok ama çok kıskanç, erkek sineğe bile bazen tahammül edemediği oluyor. Çevremdeki herkesi potansiyel ara bozucu olarak gördüğü oluyor. İçinde iki kişi var sanki. Birisi bana çok aşık resmen çevremde dört dönüyor. Birisi ise bana dünyayı dar ediyor bazen. Evlenince kötü olan kişiliğin baskınlaşmasından korkuyorum"Evde kalıcam" evlenmem gerek gibi bir düşünceye sahip değilseniz evlenmeyin bu adamla :)
Dengeyi tutmayı beceremiyor ki. Mesela tartıştığımızda gider kardeşine anlatır ondan fikir alır. Ve onun dediği her zaman en öncelikli olan olur. Ben o saatten sonra ne desem boşa gider sanki. Kalemim bir kere kırılmıştır çünkü.Aşırı bi tutarsızlık varsa bilemem ama bi adam annesine ailesine ne kadar düşkünse ne kadar değer veriyorsa yarın kendi eşine ailesine de o kadar düşkün olur o kadar değer verir diye düşünüyorum ben.
O zaman kötü bi durum . Ne alaka yani ikinizin problemine kardeşinin karışması . Hiç hoş değil. Bu evlilikte de böyle olursa yürümez ki bence balık baştan kokar .Dengeyi tutmayı beceremiyor ki. Mesela tartıştığımızda gider kardeşine anlatır ondan fikir alır. Ve onun dediği her zaman en öncelikli olan olur. Ben o saatten sonra ne desem boşa gider sanki. Kalemim bir kere kırılmıştır çünkü.
Maalesef ki çok duygusal biriyim. Yani anlatsam o kadar çok yanlış sayabilirim ki burada.. ben bağlanınca kopamıyorum sorunum bu.O zaman kötü bi durum . Ne alaka yani ikinizin problemine kardeşinin karışması . Hiç hoş değil. Bu evlilikte de böyle olursa yürümez ki bence balık baştan kokar .
Zaten hayatta belli bi noktaya gelmişsiniz bence duygularınıza yenilip sürüklenmeyin mantıklı düşünün , ruhunuzu okşayan daha dengeli kime nasıl davranması gerektiğini bilen biri çıkacaktır karşınıza
Değil mi? Yani bazen ben mi yanlış düşünüyorum diyorum ama bu hayat böyle geçmez gibi geliyorUzak durulması gereken erkek tipini tarif ediyorsun mesajlarında.
Mantıklı düşünmeye zorlayın kendinizi. Gerçekten fazla duygusallık yanlış kararlar almaya itiyo . Sizi anlıyorum bende öyleyim ama kararlı olunca duygusallığınız alt ediceksiniz.Maalesef ki çok duygusal biriyim. Yani anlatsam o kadar çok yanlış sayabilirim ki burada.. ben bağlanınca kopamıyorum sorunum bu.
31 yaşında. Ve ona kalsa yaşı gelmemiş olsa çevre baskısı olmasa evlenmez. Kardeşi sürekli benim yanımda “aman evlenmek saçma düğün yapmak saçma evlilik teklifinde sürprizler saçma” falan diye diye beynini yiyor. Delirmemek elde değil. Çevremdeki herkes sizin gibi düşünüyor kendisini yetersiz görmesi konusunda. Ve bu kişinin hiç uzun ilişkisi olmamış. Max 2-3 ay. Anlıyorum ki kimse dayanamamış. Çok ilişkisi olmuş, kızları iyi tavlamış ağzı iyi laf yapıyor çünkü. Ama kimden duysam eski sevgilileri kıskançlığından ve sinirinden bahsediyor. Şimdi ben de biraz onlara göre anlayışlı olduğum için beni de kaybetmek istemiyor aslında.Herkesin farklı bir karakteri var kimi erkek işlenmeye,yontulmaya ,zamanla şekil almaya müsaitYaşamadan denemeden anlamak zor .Kendi başları ağrıdığı zaman iki tarafıda idare etmeyi öğreniyorlar .İlişkide olgunlaşıyor zamanla.Ancak kıskançlık ,çevrenizdekileri potansiyel ara bozucu görmesi vs.pek sağlıklı değil.Muhtemelen kendisinde yetersiz gördüğü birşeyler var . Kaç yaşında?
Beynim ihtimal dahi vermiyor zaten. Yani beynimde bir kararsızlık yok. Şu an ara vermiş durumdayız. Belki de bir daha hiç başlamayız ama özlüyorum. Ama sanırım özlediğim şey sadece birlikte geçirdiğimiz bazı anlar. Sanırım en doğrusu bitmişken tamamen konuyu kapatmak. Ama arasa ya da mesaj atsa karşılıksız kalamıyorumMantıklı düşünmeye zorlayın kendinizi. Gerçekten fazla duygusallık yanlış kararlar almaya itiyo . Sizi anlıyorum bende öyleyim ama kararlı olunca duygusallığınız alt ediceksiniz.
Özlemeniz çok norml yaşanmışlıklar var sonuçta. İletişimi tamamen keserseniz herşey daha kolay olır sizin için.Beynim ihtimal dahi vermiyor zaten. Yani beynimde bir kararsızlık yok. Şu an ara vermiş durumdayız. Belki de bir daha hiç başlamayız ama özlüyorum. Ama sanırım özlediğim şey sadece birlikte geçirdiğimiz bazı anlar. Sanırım en doğrusu bitmişken tamamen konuyu kapatmak. Ama arasa ya da mesaj atsa karşılıksız kalamıyorum
Şehir bile değiştirdim şu an uzaklaşmak için. Psikolojik olarak zayıf düştüğüm bir anda aramayım diye numarasını bile sildim. Sosyal hesaplarda birbirimizi de takip etmiyoruz artık. O kadar saçma bir şekilde kopardık ki bağlarımızı;söylediğim bir şeye inanmayıp yalan söylediğimi düşünüyor. Çevresindeki her insana beni engelletti, numaramı sildirdi. Böyle bir çocukluk olabilir mi? Şimdi biz aramızdaki sorunu halletsek bile artık cümle aleme reklam olmuş durumdayız. 31 yaşındaki adam bunu mu yapar ?Özlemeniz çok norml yaşanmışlıklar var sonuçta. İletişimi tamamen keserseniz herşey daha kolay olır sizin için.
Hayır aramızda yaş farkı var biraz. 31 yaşında ya koca adam olmuşsun benim aklım almıyor. Kendini çok olgun sanıyor ve hatta bana olgun davranmıyorsun diyor ama kendisinin farkında bile değil deliriyorumUzak durun derim,ilişkilerde tartışma olabilir ama bunu gidip anaya babaya kardeşe anlatmazsin,koca adamsin kendin sorunu çözersin.sizi gercekten sevse yaşanilan kavgalari millete anlatip sizden uzaklaşmalarini saglamaz,demekki gözden çıkarmış birşeyleri,ayni yaşta misiniz?
Ah el bebek gül bebek büyütülmek.. Kelimenin tam karşılığıyla bu işte. Evin biricik iki oğlu. O kadar pohpohlanarak yetiştirilmişler ki anlatamam. Bence bunların etkisi zaten31 ...daha olgunlaşma süreci var.Ne yazıkki henüz olgunluk süreci tamamlanmamış .Hele birde el bebek gül bebek büyüdüyse ..Bu yüzden aranızdakileri başkalarına anlatıyor vs. yaş ilerledikçe öğreniyorlar(bazıları)çenelerini hangi durumlarda kapalı tutmaları gerektiğini.Ancak şuna inanırım bazen evren bizi uyarıyor diyorki kaç olay yerini terket ama biz ısrarla, inatla tutuyoruz yakasından ağlaya zırlaya yapışıyoruz olay yerine sonra sonrası buluyoruz b.....zı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?