Hayat geçer mi?

Bütün mesajlarınızı okuyunca daha detaylı anlaşılıyor ki eski sevgiliniz bağımsızlığını ilan edememiş beskalarinin fikriyle hareket eden bir insan ve simartilmis. ..

Bir eşte olmaması gereken çok ciddi sorunlar bunlar ve öyle hayat geçmez .
Kendinize zaman tanıyın muhakkak ki unutacaksınız sizi anlayan ve değerinizi bilecek birisi çıkacaktır karşınıza . Bol şans diliyorum :)

Unutmadan erkeklere en çok yakışan şey gerçekten merhamet . Merhametine inandığınız ve "akıllı "bir adam bulursanız kaçırmayın .

Bak sana iki olay anlatayım. İki erkek kuzenimde evlendi. İkisinin ailesi de gelinlere o kadar çok karıştı ki birisi boşanmak zorunda kaldı. Birisi de boşanmanın eşiğinden döndü. Onun da gidecek bir yeri olmadığı için sustu kaldı.

Olan gelinlere oldu. Yazık biz erkek tarafıyiz ama ben gelinlere acıdım. Mahvettiler kadınları. Her şeyleri ne karıştılar. Ne aşk kaldı ne de sevgi.

Kendi akrabalarım ama bütün hatalar onlardaydi.

Evet dış hekimi olmadigim icin çok büyutup kiskandim tamamen bu nedenden .
Daha fazla uzatmayacağım .
Iyi geceler

Biliyor musunuz beni ilk başta en çok etkileyen şeyi merhameti olmuştu. Hareketlerine çok dikkat ediyordum dışarıya karşı o kadar saygılı, sevecen, yardımseverdi ki.. Böyle mesela bir masada 10 kişi olalım 5 kız 5 erkek olsun. Bir kızın bir şeye ihtiyacı olsun o kadar erkek odun gibi durur ama benimki hemen yardımcı olurdu. Art niyetinden değil gerçekten yardımseverliğinden. Ya da bir apartmandan çıkalım mesela, tanıdık tanımadık farketmez iyi akşamlar Günaydın demeden geçmezdi. Avm’de çalışan insanlara her zaman güler yüzle davranır teşekkür etmeden oradan ayrılmazdı. Araba sürerken mutlaka tüm yayalara yol verirdi. Yani ufak tefek şeylerde bile o kadar güzel davranırdı ki beni çok etkilerdi böyle şeyleri. Gelgelelim dışarıya davrandığı kadar içeriye böyle değildi. Ama ben bunu çok sonra farkettim. Yakın arkadaşlarıyla tanıştığımda şakayla karışık “ay bu da zamanında bize ne çektirirdi yaa sorma” falan demişlerdi sinirinden bahsetmişlerdi ama işte gülüp eğlendiğimiz için ciddiye almamıştım. Meğer gerçekmiş. Gözüm boyanmış bildiğin yani..

Olmuyor ya siz de onun ailesine düşkün olacaksınız her dediklerine tamm diyeceksiniz ya da gerçekten olmuyor

Henüz annesiyle babasıyla tanışmamıştım ama nedense hep annesine karşı kafamda bir önyargım oluşmuştu hissediyordum bazı şeyleri. Yani bana karşı doğrudan bir şey yapmışlığı yok ama his işte bazen gelir ya. Saçma bir örnek vereyim; annesi bunu oğluşum oğluşum diye sever çok sever çok düşkündür. Böyle internetteki tüm fotoğraflarını istisnasız beğenir, bazılarına yorumlar yapar falan. Ama sonra farkettim ki facebookta bizim beraber olduğumuz hiçbir fotoğrafı beğenmiyor. Yani kalabalık bile olsak yanında ben varsam asla beğenmiyor. Ben mi saçmalıyorum bilmiyorum ama bu bana çok ters geliyor

Olmuyor ya siz de onun ailesine düşkün olacaksınız her dediklerine tamm diyeceksiniz ya da gerçekten olmuyor
Ya sıcakkanlı biriyimdir aynı zamanda inan kardeşine kendi kardeşim gibi davranırdım. Ben böyle yetiştim önce hep karşımdakini düşünürüm ben. Önce o doysun, önce o mutlu olsun, önce o söylesin, önce onun istediğini yapalım.. yani ben bunları yaparken zorla yapmam mutsuz olmam. Verici olmak benim huyumda var. Biraz anaç bir ruha sahibim. Eğer gerçekten karşılıklı olsa ben onun ailesini de kendi ailem gibi benimsemek isterdim. Böyle bir şeyi elinin tersiyle ittiğini zamanı gelince anlar dilerim..

Kardeşi de kendi de bu gidişle evlenemez zaten. Yani bu yaşa gelmiş iki insanın da hiç mi uzun ilişkisi olmaz aklım almıyor. Çevresindeki tüm arkadaşları evlendi çoluğa çocuğa karıştılar.
Bazıları öyle ailesinden başka kimseyi sevemiyorlar ilginç ama öyle gördüm yani evlensede eşini değil ailesini tercih ediyor sen kac günlük insansın ailem varken diyenini duydum artık nasıl yetistiriyorlarsa

Kendin zaten söylemişsin canım kısıtlar ailesine hassas diye sen bu konularda onu anlayışlı karşılarmısın onu düşün. Yoksa hayat geçmez şuanki ilgisine aldanıp hep öyle olur sanma.

Ailesi siz varken de öncelikli oluyorsa sıkıntı. Ben karşımdaki kişi için ilk planda olmak isterim. Onun için en değerli olmayacaksam kimin için olacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…