Hayat hıkayem ve annem

canım benim ya çok üzüldüm yaşadıklarına.. Ama bir o kadar da sevindim güçlü duruşuna sadece sen değilsin emin ol hayat hepimize farklı sınavlar yaşatıyor senin kide çok zormuş ama bak üstesinden gelmiş okumuş evlenmiş ayakları üstünde durabilen güçlüm bir kadın olmuşsun tebrik ederim seni dilerim hayat bundan sonra sana sadece güzellikler yaşatır güzel bir eşin varmış güzel bir yuvan güzelde çocykların olur inşallah..geçmişi düşünme artık yaşadın zordu ama atlattın artık güçlüsün ve mutlusun inşallah da öyle kal ve bana kalırsa ne annenle nede babanla muhatap olma artık..sana hayat boyu mutluluk diliyorum canı gönülden..

Baba zaten nerde oldugu bıle bellı degıl .. Baskı bırıyle evlendı cocukları olmus..
Gormuyorum gormek de ıstemıyorum ..
Ama anne Keske benı anlayabılse ..

baba zaten nerde oldugu bıle bellı degıl .. Baskı bırıyle evlendı cocukları olmus..
Gormuyorum gormek de ıstemıyorum ..
Ama anne keske benı anlayabılse ..

annelere saygım sonsuzdur ama böyle bir anne için aynı şeyi söyleyemiyeceğim kusura bakma ama canım en güzel çağlarını yıllarını dahada zorlaştıran biri için ben olsam hiçç üzülmem ..bırak en ihtiyacın olduğu zamanda yanında olmamış sevgisini göstermemiş bir insan için hiç kendini yıpratma onu düşünerek harcadığın enerjini zamanını eşine ada doğacak çocuklarına sakla..doğurmakla ana olunmuyor tezi bir kez daha doğrulandı benim gözümde..

İçim dağlandı okuyunca. Dilerim Allah'tan tüm yaşanılanlara rağmen mükemmel bir anne olursun.

Bunların acısı gecer yarası kalır. Olsun, dokundukca güclü olman gerektiği gelir aklına.

Bu sözu benı tanıyanlardan cok duydum.. Cok acı veriyor bu söz .. KEske boyle olmasaydı ...

valla sonunu okumadan annende bı olay oldugunu anladım baban sureklı annene o.. dıyormuş ya adam haklı cıktı bence annen daha suclu babanda lutfen benı yanlış anlama ama .

Hayat ne kadar acımasız. O anne , baba kalp yerine ne taşıyor...
Allah yar ve yardımcınız olsun sizinde kardeşlerinizinde inşallah. Söyleyecek çok şey var ama dilim varmıyor, o kadar üzüldümki toparlayamıyorum.
Dilerim bundan sonrası mutluluk olur siz ve kardeşleriniz icin.

İçim dağlandı okuyunca. Dilerim Allah'tan tüm yaşanılanlara rağmen mükemmel bir anne olursun.

Bunların acısı gecer yarası kalır. Olsun, dokundukca güclü olman gerektiği gelir aklına.

Acısı da geçmemiş .. Yazdıkca farkettım hala aglatıyor beni yasadıklarım atlatamıyorm da unutamıyorm da..

Acısı da geçmemiş .. Yazdıkca farkettım hala aglatıyor beni yasadıklarım atlatamıyorm da unutamıyorm da..

Unutma zaten export. Unutursan hata yaparsın, yanlışa sürüklenirsin.

Ben acı veren seylerin zaman zaman düşünülmesinden yanayım. Zinde tutar, güclü tutar.

Atlatmışsın. Ben inanıyorum.

Bu sözu benı tanıyanlardan cok duydum.. Cok acı veriyor bu söz .. KEske boyle olmasaydı ...

canım özür dilerim senin üzülmene sebep olduysam ama kendini yıpratmaman gerek keşke olmasaydı diyerek anca kendini üzer hasta edersin ..evet keşke olmasaydı ama olmuş yapacak da bir şey yok kaç kere düzelmesini beklemişsin ama olmamış şimdi yine şans versen yine aynı sonucu alıcaksın belki bu sefer yuvanıda etkileyecek o yüsden kendi önüne bak bir evlat sahibi ol tüm sevgi boşluğunu evladın ve eşinle doldur..çok iyi bir anne olacağına inanıyorum..

okuduklarıma inanamıyorum sanki roman okuyormuşum gibi geldi bana.inanki gözleirm dolu dolu.sen neler yaşamışsın be kardeşim.ne anne ne baba.allah yanında olmuşki eşin çıkmış karşına.çok çok üzgünüm inanki yazacak bişey bulamıyorum.ama çok güçlüymüşsün yazından bunu anladım.peki kardeşlerin ne oldu

valla sonunu okumadan annende bı olay oldugunu anladım baban sureklı annene o.. dıyormuş ya adam haklı cıktı bence annen daha suclu babanda lutfen benı yanlış anlama ama .

Babam degıl .. babanem dıyordu o sozu..
Annem or.plk yapmadı .. Sadece sevgılısı vardı ve cok rahatlardı .. Farkındyım hala savunmaya calısıyorum ama buna engel olamıyorum..
Ve bu yasanaların asıl sorumlusu babam degılmı sence de ?
Sahıp ckılmamıs hayttan darbe yemıs kadın ne yapar ..
Yıne yıllarca baktı bıze .. Babmın tek bı hayrını gormedım .
Eger gercekten oçrp olsaydı da sorumlsu babamdr bence..

Unutma zaten export. Unutursan hata yaparsın, yanlışa sürüklenirsin.

Ben acı veren seylerin zaman zaman düşünülmesinden yanayım. Zinde tutar, güclü tutar.

Atlatmışsın. Ben inanıyorum.

kesinlikle katılıyorum hatırlayacaksan da bu şekilde hatırlamalısın ben bunları bunları yaşamış atlatmış biriyim bu kadar güçlüyüm diye hatırlayıp gücüne güç katmalısın

Off bu hikayeden 35 bölümlük dizi olur helal olsun sana nasıl dimdik durmuşsun hayatta
herkese inat namusunla evlenmişsin ne annenle nede babanla görüşme boşver mazallah aile huzurunu kaçırırlar

canım ya seni anlıyorum bi yerlerden iyi birşeyler çıkarmaya çalışıyorsun ama her sahip çıkılmayan çocuklarını bırakıp bir sevgilinin peşine takılıp böyle tavırlar sergilemiyor benimde annem yalnızdı babamız yoktu kimsede sahip çıkmadı bizde kaç gün üst üste aç kaldık aç uyuduk ama asla annem bizi bırakmadı çalıştı bizde çalıştık atlattık hep beraberdik annem bizi gözünden sakındı..

Iliski bitiyor; herkes kendi hayatını yaşıyor ama siz ne mücadele etmişsiniz
Olan evlatlara oluyor malesef
Ama ayakta kalmışsınız ve şükür ki Allah sizi iyi bi insanla karşılaştırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…