Hayat hıkayem ve annem

Her tartısmamızda 'Ben senı sokaga mı attım hata bende ılk bosandıgımda ucunuzu verecektım babanıza/yurda ozman boyle nankor olmaz anne kıymetı bılırdınız derdi'
Arkadasları da bosanmıs anne olmak zor ama sende annenı anla o anne olsa da bı kadın ıhtıyacları olabılır sewgılısıde olabılır derdı..
Demekkı her bosanan anne boyle olmuyormus ..
Tebrık ederım sizi ...

Anneni babanı kaybetmen cok acı .. Kım baktı sıze sonra pekı ?
Ve ben sana bırsey soyleyeyım mii ölüm bu ona care yok ama gozunun onunde olup hayatı zindan etmesi daha mı kötü acaba .
Yıne Allah acısını gostermesın annemın .. Annem o sonucta yıne ona kosucam belki derdim oldugunda ..
Allah sana da sabır versin ..
Bızımkıleri de ıslah etsin umarım cok geç olmadan düzelir ...

cnm bu düşüncen çok güzel sonuçta annen tabiki ne yaşarsan yaşa ne yaparsa yapsın annen üzerinde emeği var annelik hakkı var yaptıklarının hesabını sadece allah'a verecek bu dünya da bizlerde sürekli iyi şeyler yapmıyoruz ya da ileride neler yapacağımız belli değil o nedenle kim ne yaparsa yapsın peşin hükümlü olmamak lazım...

ve derdin olduğunda annene gideceksin...ben kara toprağına konuşuyorum ama cevap yok evliliğimde sıkıntılarımı üzüntülerimi paylaşacağım deneyimlerinden faydalanacağım annem yok bu da kötü gözünün önünde hayatı zindan etmeside kötü...

biz 3 kız kardeş birbirimize baktık herkes evlenelim başlarına kalmayalım diye gözümüzün içine bakıyordu ve de onlara muhtaç olmadık diye hasetlerinden çatlıyorlardı dışardaki insanlar yüzlerimize gülüp arkamızdan konuşuyorlar ne varsa ailede var cnm rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin....

Amiinn..
Umarım kendi kurdugumuz ailemizde sonsuz mutlulugu yasarız ..

hayatının en güzel yılları olabilicek çocukluk yılların çok zor geçmiş ama bunları yaşamış olman belki senin sınavındı bundan sonraki hayatında inşallah çok çok mutlu olursun sen çok güçlü birisin zorluklarla başa çıkabilmişsin belki bizler senin yerinde olsaydık senin kadar dik duramazdık

Rabbim kaldıramayacagın yuku vermez derler..
Tabıkı kımsenın bunları yasamamsı en buyk temennim ama ever başa gelen çekiliyor..

Ahh canim benim o kadar uzuldumki su yazdiklarina inan gözlerimden yas geldi , uzulme nolur canini skma hersey gelip gecicidir . Ben senin cok iyi yerlere gelip cok mutlu olucagina inaniyorum allahin izniyle . Ama o annen ve baban tirnak icerisinnde o laf bile yakismiyor ama onlarda insallah cezalarini biran önce cekerler , hic mi dusunmediler seni ve kardesleriinin psikolojilerini yaziklar olsun binlerce kez ...

ben bunları filmde bile izlerken abartmayın diye izlerdimneler varmış hayatta maşallah sana dimdik duruyosun hala

O kadar çok üzüldüm ki yaşadıklarına
iyi bir evlilik yapmışssın mutlusun tam ohhh diyeceksin bu kez içindeki yaralar sızlamaya başlıyor değil mi????
Yüce Allah lütfen hepimizi herkesi iyi anne baba yapsın...
çoook haklısın haksızlığın sonu yok kardeşim,Allaha emanet ol

yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım bende çok kötü şeyler yaşadım zamanında ama senn durumun benmkinden de kötü çok şükür aydınlığa çıkmışsın

eşindende allh razı olsun saana çok destek olmuş ve sen çok güzel bi yüreğe sahipsin hala anne diyebilyosun o kadına ben olsam öyle bir kadın ölse umrumda olmaz derdim belkide tabi babada

tüm okuduklarımdan sonra kafama takılan tek birşey var kardeşlerin nerede yaşıyorlar onlarda kendi hayatlarını kurdularmı sen yatılı okuldayken onlar nerede kaldı inş onlarda düzenlerini kurmuşlardır tüm konularını okudum nerdeyse sen çok güçlü ve inançlı bir insansın rabbim senin yanında herşey gönlünce olsun

Canm ya gece gece aglattin bni cok uzuldum inan icim sizladi. Neyseki simdi mutlusun allahim bozmasin mutlulugunu.

offf gece gece naptın be arkadaşım içimi deştin geçtin. gözlerim doldu okurken..
ama yuvanı kurmana çok sevındım. en dogrusunu yapmışsın. boşver artk kim ne yaparsa yapsın. sen hayatını bi ömür paylaşacagın adamla yuvana bak. gerisini maziye kazı gtsin..

Canim yazdiklarini ben de okudum, Allah yardimcin olsun. Benim de boyle bir arkadasim var, tabi annesinden babasindan seninki kadar cok cekmedi ama ortalikta cok surundu. Bizde de cok kalirdi, annem babam hep acirdi, evladi gibi bakarlardi ona. Ustelik bir de kendinden 20 yas buyuk adamla evlendi, 1 yil sonra bosandi, gerci basindan belli idi zaten bosanacagi ama artik sevgi sefkat mi buldu o adamda, neyse bilemeyecegim. Senin mutlulugunu Allah daim etsin insallah, evliligi bile kotu gidenler var, seninki iyiymis masallah.

Hayatta neler oluyor çok uzuldum yasadiklarina.simdi ne durumdasiniz?? Bu sevgili yuzundn niye mahkemelik oldunuz annenle?? . hala birlikteler buna ragmen... rabbim sana yardim etsin...ve butun kardeslerine(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…