Van'da devlet yok mu?
Resmi nikahı yapmıyor çocuk okula gidince yaparım diye geçiştiriyor burda kaç kez hastaneye götürdüm kimliği yok diye bastırdım belki polise haber verirler diye ama yok sadece özel ücret alıp giriş veriyorlarSizi yargılamak istemiyorum.Başınıza gelenleri okuyan sizin durumunuzda olan genç arkadaşlar varsa bekaretini verdiği adamla evlenmek zorunda olduğunu düşünmesinler sizin yaşadıklarınızdan bir şeyler çıkarsınlar.Belki bu kadar ısrarcı olmasaydınız bu adamla evlenmek için daha iyi bir hayatınız olabilirdi belki.Resmi nikah yaptırın kızınızın geleceğini düşünün yazık değil mi?
Ciddi misin nasıl olcak pekiAdresini ver de hayrimiza ihbar edek seni. Cocuga kimlik cikarirlar.
Van'da devlet yok mu?
Kimliksiz cocugun asilarini, takibini nasil yaptin?
Hastalandiginda hastaneye gitmedin mi?
Buralarda dini nikahli evlilik cok ama kimliksiz kimse kalmadi artik.
inan çok rahatlıkla doktorada gidiliyor aşıda yapılıyor keşke bi polis önümüzü tutsaydı ama hiç öyle Bişey olmadı
nasıl yaptırsam kiSizi yargılamak istemiyorum.Başınıza gelenleri okuyan sizin durumunuzda olan genç arkadaşlar varsa bekaretini verdiği adamla evlenmek zorunda olduğunu düşünmesinler sizin yaşadıklarınızdan bir şeyler çıkarsınlar.Belki bu kadar ısrarcı olmasaydınız bu adamla evlenmek için daha iyi bir hayatınız olabilirdi belki.Resmi nikah yaptırın kızınızın geleceğini düşünün yazık değil mi?
Ilk 30 gun icinde kimlik cikarilmazsa para cezasi var ustelik.
Adi soyadı yok mu? Hastanede, saglik ocaginda sormuyolar mi?
Yaw sen dalga mi geçiyosun?
Hayir gecmiyosan Van'da devlet yok diyicem.
30 yasinda oldugunu varsayarsam,3-4 olabilir.Kızı kaç yaşındaymış ? Hala kimliği nasıl yok ? Şimdi inandırıcılığı bitti bu işin yani öyle şey mi olur?
Rabbim size yardim etsin Yar yardimciniz olsun ne dicegimi bilemedim dualarim sizinle uzulmeyin Allah bizimle.. Allah sevdigi kullarini imtihan eder.. Ama genc kizlarada bunlar ibret olsun helali olmayan biriyle haram seyler yasamayin ne olursunuzLise son sınıftayken tanıştık görüştük bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim bir gün buluşmak için beni bir arkadaşının evine davet etti orda herşey oldu karşı koyamadım bana sahip oldu Doğu bölgesinde olduğumu için çok korktu beni hemen durdurmak için seni bırakmam kimseye söyleme diyerek evime gönderdi sonra ünv başladı beni bırakıp istanbula gitti bana 5 yıl bekle evleneceğiz dedi ama sürekli kavga ediyorduk birgün tamamıyla beni bıraktı ulaşamadım günlerce perişan oldum ailesine geldim oğlunuz bana bunu yaptı bıraktı bana yardım edin dedim beni kovdular git kendini öldür oğlumuz seni istemez dediler bende durumu hazmedemeyip aileme anlattım aileler birbirine girdi amcalarım ailem beni kabul etmedi sevgilimin ailesi gelip beni istedi düğün olmadan çıkıp eve getirdiler eşim istanbuldan geldi bize ev döşedi iş dünyasına girdi her gidişinde beni kaynanam gile bırakıyordu gelinceye alıp eve gidiyordu imkanı yok yalnız kalmasın diyordu.sonra kaynamam vefat etti beni temelli buraya getirdi tabi bu anlattıklarımın içinde şiddet aldatma hepsi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?