oluyor maalesef böyle şeyler.Bu bizim öğrendiğimiz kimbilir bu durumda kaç kadın vardır.Kadınlara yapılan bu eziyetlere çok üzülüyorum.Eşi insan yerine koymuyor.Bilindik şeyler dayak,hakaret,aldatma.Bayan bir hata yapmış ama ona yol gösterelim kızı için.Kızı kaç yaşındaymış ? Hala kimliği nasıl yok ? Şimdi inandırıcılığı bitti bu işin yani öyle şey mi olur?
oluyor maalesef böyle şeyler.Bu bizim öğrendiğimiz kimbilir bu durumda kaç kadın vardır.Kadınlara yapılan bu eziyetlere çok üzülüyorum.Eşi insan yerine koymuyor.Bilindik şeyler dayak,hakaret,aldatma.Bayan bir hata yapmış ama ona yol gösterelim kızı için.
Aa, bişey istemiyorum olur mu, dayak falan yiyormuşsun, bunların hepsi suç.Yo Bişey istemiyorum sadece içimi döktüm.xaten anlattığımda pişman oldu. Sağolsun arkadaşlar böyle yaptıkça iyiye gitmez.
Aa, bişey istemiyorum olur mu, dayak falan yiyormuşsun, bunların hepsi suç.
Arkadaşımın eşi polis, kendileri aracılığıyla durumunu polise bildireceğim şimdi beş dakikaya.
Senin birşey yapmana gerek yok zaten IP adresinden bulurlar, sana ulaşırlar, gereken yardımı ve işlemi yaparlar. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sitesinden de yine bu başlığını referans göstererek sana yardım etmelerini isteyen bir dilekçe yazıyorum.
Ya arkadaşım neden fake diyorsun ya!!Bu konu buram buram fake kokuyor kızlar. Nasıl kimliksiz çocuğa her seferinde parayla bakıyorlar? Hadi resmi nikahı yok adam yine de üzerine alır çocuğu. Adam almadı diyelim kadın kendi üstüne alabiliyor çocuğu..Üstelik bunca şeyi yapan kocası eline internet kullanabileceği bir telefon veriyor...
Evet ihbar verin EGM 'ye... destekliyorum.
Ya arkadaşım neden fake diyorsun ya!!
Gelmiş bize içini dökmüş, deme öyle.
Biz üstümüze düşeni yapıp şikayette bulunalım, kurtulsun kadıncağız işkencede.. Lütfen!!!111bir
ARKADAŞLAR LÜTFEN DUYARLI OLALIM!!!!!11
Arkadaşımıza yardım edelim... Birden fazla ihbarda bulunulursa yetkililerin daha çabuk dikkatini çekecektir. Vereceğim linkten bu başlığın linkini vererek eşininin kendisine şiddette bulunduğunu yazalım, forum moderatörleri de IP adresini paylaşırlar zaten oradan kendisine ulaşırlar..
Lütfen duyarlı olalım!!!
Link:
http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
bogurtlenkusu, Az önce
Düzenle
K.İ.B.
+ Çoklu Alıntı
7 sayfadan 7. sayfa
< Önceki
1
2
3
4
5
6
7
Okunmayan İlk Mesaja Git
. .
Mesajınızı yazınız...
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 10, Ziyaretci: 18)
bogurtlenkusu, papillon139, Dea-tacita, askflozofu, denizanasi1, smr_cyln, kirmizim, ilyas hakanim ve yagmurum
Portal
Forumlar
>
Hayatın İçinden
>
Bir derdim var : (
>
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.
Portal
Forumlar
İzlenen Forumlar
İzlenen Konular
Yeni Mesajlar
OFT
...
Bil Kazan
Albümler
Üyeler
Menü
bogurtlenkusu
Gelen Kutusu
Bildirimler
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.
Bize Ulaşın
Yardım
Portal
Başa Dön
RSS
Kullanım Sözleşmesi
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.
Certain add-ons by avforums.com ©2014 M2N Ltd.
+ Çoklu Alıntı | Cevapla
ehe, göz kırpıyom sana şu an :)Arkadaşım sen farkında mısın polis ve ihbar olayından sonra konu sahibi ortalıklarda yok
konu sahibinin lavanta olabileceğinden şüpheleniyorum :)ehe, göz kırpıyom sana şu an :)
konu sahibi lavanta değil canım :)konu sahibinin lavanta olabileceğinden şüpheleniyorum :)
hafiye olcaz artık yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?