Hayat Hikayem :(

Sorun burnum benim istediğim dışında başka şekilde doktor
Sorun doktorun burnuma kafasına göre şekil vermesi

Ben onu mahkemeye verdim sonrasına oda yalan dolanla i ftirayla hayatımı mahkemeye çalıştı

neysene ha sen ha o vermis sevgi degil bu ne demişler 1. yaptigin hata hatadir ikincisi ise tercihtir diye sen kendin tercih ediyosun işte başına gelen kötü durumlari burunun kötü oldu diye ozguvenini kaybettin çünkü kim gelse sarilma ihtimalin yüzde yüz.[/QUOTE]
Kim gelse sarilma durumum yok oyle bir sacmalikta olamaz sadece ruhsal bunalımdan geçiyorum ne yapacağımı bilmez haldeyim oda o anda peşimi bıraktı şimdide yardim etmek istiyorum diyor insan bir an acaba yardim edebilir mi diyor iste çaresizlikten.

Ya doktor size nasıl bir buru yapacağını size nasıl bir burun yapacağını göstermiştir similasyonla at el çıkınca mutlu olmussundur .bense süpriz yasadim at el varken bile panik atak geçirmeye başladım niye doktor burnunda sıkıntı yok diyip bu hale koydu benimde sevdiğim vardı hayallerim vardı hepsi uçtu elde var sıfır ama nasip herşey Allah büyük

Kim gelse sarilma durumum yok oyle bir sacmalikta olamaz sadece ruhsal bunalımdan geçiyorum ne yapacağımı bilmez haldeyim oda o anda peşimi bıraktı şimdide yardim etmek istiyorum diyor insan bir an acaba yardim edebilir mi diyor iste çaresizlikten.[/QUOTE]

caresizlikten medet umdugun kişi bile zamanında sana neler yapmış oyüzden yorumum gayet yerinde kotulugune demiyorum ayrıca herseyin çözümü var allahtan dile sadece.

Atel birleşik yazılıyor. Atel varken burnun şekli bile belli olmuyor zaten ameliyattan çıkan burun şiş nasıl anladınız o kadarını valla bilmiyorum. Bnce psikolojik destek alabilirsiniz yararı olur.

Atel birleşik yazılıyor. Atel varken burnun şekli bile belli olmuyor zaten ameliyattan çıkan burun şiş nasıl anladınız o kadarını valla bilmiyorum. Bnce psikolojik destek alabilirsiniz yararı olur.
Evet atel birleşik yazıyorum klavyeden öyle çıktı. Benim burnumda atel varken burun ucum çok küçük göründü burun deliklerim de atel le beraber burnum eskisi kadar yoktu kanatlarda orta direkte dikiş vardı burnum kısa dudak mesafesi çok o an anladım kötü olduğunu ayrıca doktora nasıl dedim iyi dedi tereddutle yani hissettim sonrasi da bandaj çıktı çok odemli burnum sırtı oyulmuş kısa küçük kısa kalkik yüzümde bile görünmüyor uzaktan bir foto çekiliyoruz burnum küçük yüzüm de kemikli iri bir yüz , yüz K arekterimle alakasız bir burun bir doktor düşün burun ucu kalın gidip burun etini inceltiyor burun yapini komple degistiyor cok kuculmeye çalıştığı için fazla kıkırdak çıkarıyor ters v oluşuyor ben ne yapayım

caresizlikten medet umdugun kişi bile zamanında sana neler yapmış oyüzden yorumum gayet yerinde kotulugune demiyorum ayrıca herseyin çözümü var allahtan dile sadece.[/QUOTE]
Allahtan diliyorum insallah çözüm bulurum ve bu dert en yakin zamanda kurtulurum .ama ilk başta o kadar çaresizce bir arayış içindeydim bir çok doktora gittim aramadığım insan kalmadı hep böyle bir kabus görüyorum dedim her an beni uyandircak bir şey arıyordum o esnada ondan bile medet umdum .sonra fark ettim panikle hep aynı noktadayim bu gerçeği degistiremiyorum.Şimdi Allaha açtım avuçları mi o kabul etsin duami

caresizlikten medet umdugun kişi bile zamanında sana neler yapmış oyüzden yorumum gayet yerinde kotulugune demiyorum ayrıca herseyin çözümü var allahtan dile sadece.
Allahtan diliyorum insallah çözüm bulurum ve bu dert en yakin zamanda kurtulurum .ama ilk başta o kadar çaresizce bir arayış içindeydim bir çok doktora gittim aramadığım insan kalmadı hep böyle bir kabus görüyorum dedim her an beni uyandircak bir şey arıyordum o esnada ondan bile medet umdum .sonra fark ettim panikle hep aynı noktadayim bu gerçeği degistiremiyorum.Şimdi Allaha açtım avuçları mi o kabul etsin duami[/QUOTE]

anlıyorum çok iyi doktorlar var harika oluyor her türlü guzelim de aynaya baktiginda ya büyük bir yara olsaydı falan de youtube de öyle kızlar var ki yüzündeki büyük Urla lekeyle yasiyor makyajlar yapıp hayata pozitif bakiolar eminim senin buyuttugun kadar değildir kalk silkelen o videolari izle yeni bir iş ara calismiyordun sanirsam para biriktir duzeltirirsin hem ama zaman geçsin burun 1 senede anca oturuyor guzellesiyor hem üst uste aneztezide iyi deGil zaman geçsin söyle pozitif düşün geçmişi at copee ne demişler dünden sonra yarından önce onemli olan bugundür canım

Ga

anlıyorum çok iyi doktorlar var harika oluyor her türlü guzelim de aynaya baktiginda ya büyük bir yara olsaydı falan de youtube de öyle kızlar var ki yüzündeki büyük Urla lekeyle yasiyor makyajlar yapıp hayata pozitif bakiolar eminim senin buyuttugun kadar değildir kalk silkelen o videolari izle yeni bir iş ara calismiyordun sanirsam para biriktir duzeltirirsin hem ama zaman geçsin burun 1 senede anca oturuyor guzellesiyor hem üst uste aneztezide iyi deGil zaman geçsin söyle pozitif düşün geçmişi at copee ne demişler dünden sonra yarından önce onemli olan bugundür canım[/QUOTE]
Haklısın herşeyi geride bırakarak yeni sayfa açıp para biktirmem gerekiyor belki 2 ameliyatta Allah öyle guzel burun nasip eder bu keskelerden kurtulurum .ama iste hiç bir şey Allahin verdiği gibi olmuyor mümkün değil eskisi gibi iyi olmaz o kadar işlem görmüş valla bide 2 ameliyattandan da deli gibi korkuyorum çünkü kaburgadan kemik ve kıkırdak çıkacak gittiğim her doktor diyor. adam burnumu soymuş bir sürü kemik kıkırdak çıkarmış yazık etti dokularıma Ah ettim Ah

Haklısın herşeyi geride bırakarak yeni sayfa açıp para biktirmem gerekiyor belki 2 ameliyatta Allah öyle guzel burun nasip eder bu keskelerden kurtulurum .ama iste hiç bir şey Allahin verdiği gibi olmuyor mümkün değil eskisi gibi iyi olmaz o kadar işlem görmüş valla bide 2 ameliyattandan da deli gibi korkuyorum çünkü kaburgadan kemik ve kıkırdak çıkacak gittiğim her doktor diyor. adam burnumu soymuş bir sürü kemik kıkırdak çıkarmış yazık etti dokularıma Ah ettim Ah [/QUOTE]

ay çok merak ettim burnunu evlatlık muamelesi gören .. bak ne dicem burnun ile ilgili olumsuz bişey duydunmu şimdiye kadar belkide senin kuruntun sadece .. İç dis sorun yaşıyor musun biraz sabırli ol hele otursun bi yerine daha kemik kıkırdak almasınlar günah valla ya yapısını daha bozmasinlar bak bi karar alıp yaptirmissin doğal burnunà endesklenme eski rwsimlerine bakma ayrıca yeni burun yaptırmış insanlar biraz duruma alisamaz pskolojik bisey..sacinla başınla oyna imaj yap değiştir kendini alisirsin belki o zaman çok sorun yoksa oynama yada çok iyi doktor bul illa istiyosan iyice doktorla uzlasip karar verin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk yapman gereken o adamdan uzak durmak bence yoksa herşey daha da kotulesir. Adam olsaydi sana yillarca bunları yasatmazdi zaten. Daha fazla pisman olma.

Ayrica burnunun resmini attin bi ara. sendin degil mi ? Gayet de guzeldi. Eger alisamiyorsan iyi bir doktora eski burnuna benzer yaptirabilirsin. oyle oluyorsa tabi.

Haklısınız yanlış yaptim o artık çok zayıf olduğumu düşünüyor daha rahat sırtımdan vuracak bu defa !

O zaman düzelmişsin ve cok iyiymissin gibi davranip kendinden uzaklastirmalisin. Ama telde konuşma, mesaj at ki sesinden anlamasin. Sonra da iletişimi kesersin. Buradan yazmasi kolay tabi ama birşeyler yapmaya başlaman gerek.

O zaman düzelmişsin ve cok iyiymissin gibi davranip kendinden uzaklastirmalisin. Ama telde konuşma, mesaj at ki sesinden anlamasin. Sonra da iletişimi kesersin. Buradan yazmasi kolay tabi ama birşeyler yapmaya başlaman gerek.
Haklısınız bir yerden baslamam gerekiyor o sahsida bir şekilde def etmem gerekiyor oda yüz yüze görüşelim bitirecem diyor tutturdu yoksa başıma fena işler açar ne yapacagimi bilmiyorum .eskiye yakın haline bile razıyım yada sevebilcegim bir şey olsa da olur onun içinde iyi bir doktor iyi bir para yani küçük servet lazim

ay çok merak ettim burnunu evlatlık muamelesi gören .. bak ne dicem burnun ile ilgili olumsuz bişey duydunmu şimdiye kadar belkide senin kuruntun sadece .. İç dis sorun yaşıyor musun biraz sabırli ol hele otursun bi yerine daha kemik kıkırdak almasınlar günah valla ya yapısını daha bozmasinlar bak bi karar alıp yaptirmissin doğal burnunà endesklenme eski rwsimlerine bakma ayrıca yeni burun yaptırmış insanlar biraz duruma alisamaz pskolojik bisey..sacinla başınla oyna imaj yap değiştir kendini alisirsin belki o zaman çok sorun yoksa oynama yada çok iyi doktor bul illa istiyosan iyice doktorla uzlasip karar verin..[/QUOTE] Eskisinden iyi değil çektiğim acı çabası üstüne, burun kötü değil yüzle alakasız küçük bir burun bildiğin yüz kocaman burun görünmüyor daha odemli bide iyi yorumda almadım herkes fena değil kötü değil diyor ama benim cevremde bir çok insan oldu eskisinden gayet hoş oldular görenler vay be ne kadar güzel oldu diyorlar ya benim iyi de değil kötü değil olay bundan ibaret bide eskisi çok y akisiyordu keske olmasaydin ha bide bazilari da burnun cok küçük takma burun varsa 2 ameliyat ta kadar tak öyle dolaş iste insanlar bu kadar acımasız yorum yaparken bende sonuçtan mutsuzum hayır çok iyi çok güzel olmuş olsaydı benim derdim olsaydi .fotoğraf cekiliyorum öyle tuhaf gorunuyorum ki kız kardeşim o fotodan kesip öyle sosyal hesapta paylaşıyor o fotoyu görünce gözlerim karariyor ya eskiden en azından fotoğraf cekiliyorum aynaya bakınca mutluydum ama simdi çok mutsuzum ne yapalım kaderde bu da vardı ilahi taktir ufak kusurlar ve nefesimiz düzelsin dedik.burnumuz bambaşka oldu hayırlısı böyleydi demek ki

Bence sen cileli hayat hikayesi gormemissin.
Hatirliyrum seni resmini yollamistim burnunun. Bana gore cok guzel olmustu ama belirtmistim yine, senin icine sinmediyse yaptir tekrardan diye.
O bi kenarda dursun.
Eski sevgilinin nesi dert ya?
O pislik mahlukati daha adamdan sayiyomusn sen? Sakamsin?
Benimde annemgil desteklememisti sevgilimi, oda askere gitti.
Ve agladim zirladim annemgilin " eger onal evlenirsen bizi silersjn, evlenebilirsin" sozunun ardndan cok sevindim.
Beni kac kere aldatmis kalles.
Askerdeyken bitirdim noktayi koydum.
Ayrilik mesajim son mesajim oldu. O yazdikca ben engelledim. 3 sene gecti aradan ve hala bi harf bile cevap yazmadim.
Su an 3 sene gecti ve evlenmeyi dusunuyorum hayirlisiyla.
Ve o pislik itide hic dusunmuyorum.
Szinkinin olasiligi yokki? Daha neyi dusunuyosun? Bide benim durumum yine kapandi gitti, sen bide mahkemeyke tehditlerle ugrasmissin. Kendini neden bu kdar ezdiriyosun sen??

Burun olayınızı hatırlıyorum fotoğraf falan atmıştınız. Ben beğenmiştim açıkçası. Bana kalırsa artık burnunuzla daha fazla oynamayı düşünmeyin, geri dönüşü olmayabilir bu sefer. Burnunuzu çok kafaya takıyorsanız, kafanız sürekli bununla meşgulse gerçekten psikologa gitmenizi öneririm. Günlük hayatta sizi gereğinden fazla meşgul eden, size sıkıntı oluşturan düşünceleriniz için mutlaka görünmelisiniz. İnanın daha mutlu olursunuz. Benden naçizane öneri, uygulayıp uygulamamak size kalmış.Eski sevgili olayına gelince, herkes söylenmesi gerekeni söylemiş ben de tekrarlamak istemiyorum. Tek diyeceğim, o şahsı hayatınızdan çıkarmanız.

Onunla uğraşmak istemiyorum hergün başıma bela açıyordu ınan ki o kadar bıktım ki 3 yil boyunca tek bir cevap yazmazdim yinede vazgecmedi ugrasti sahte delile mahkeme bile aciyordu sirf beni gorsun diye valla onun yuzunden ev degistik her mahkemede adres ogrendi hep beni ve ailemi takip ediyor ondan cok bunaldim başım a cok buyuk dert olmustu evden cikarken bile korkuyordum. gittim ameliyat oldum burnumda böyle olunca vazgeçer dedim soyledim inanirmisin vazgecti gitti ne aradi ne rahatsiz etti sonra yine şeytan durttu yardim edicem falan dedi insafami geldi dedim ama sonra jeton düştü bana bunca kötülüğü yapmış daha fazlasında yapar valla simdi daha cok korktum açıkçası, Bende istemiyorum görüşmek defolup gitsin karektersiz insan

Sağol yardım almam en iyisi

Plastik cerah baskalarin burnuna çok müdahale etmeden duzeltebilirken benim sansima sanat sergiledi evet taktım burnuma siz gidin ameliyat olun ve başınıza bu gelsin doktoru ne yaparsınız aaa güzel olmuş önemli olan bu diyip hiç bir şey hayatınıza devam eder misiniz ? Hiç bir şey Allahin verdiği gibi değil kendim e kızıyorum öyle bir doktora niye güvenip burnumu emanet ettim oda yetmedi bide üstüne vicdan azabı çekiyorum ne isim var bu işlerle 24 yıl nefes almadan yasadim yine yasardim.hala da nefes alamıyorum bide üstüne gittiğin her doktor sıkıntılar görünüyor insallah düzelir hem sağlığımdan hemde psikolojimden oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…