Hayat Hikayem :(

Çok geçmiş olsun insallah benimde 2 ameliyattim çok güzel olur bu cektigim sıkıntıyı unuturum

Burnun için aynı doktora tekrar başvur ve şikayetçi olacağını söyle.
Zorluk yaşıyorum diyorsun da,sana bu zorlukları yaşatan insana ne diye mıknatıs gibi yaşıyorsun.Nedir yani,denize düşmekte yılana sarılmak.Ailen var kapı gibi.Çaresiz amansız bir hastalıkta mısın devasız bir derttemisinde o insan yanında oluyor.Kaşıkla verip sapıyla göz çıkarmka diye bi deyim var bilir misin.

Haklisin
Haklısın doktor 6 ay bekle diyor her gun bir yalan söylüyor işte şikayetçi olacağımı söyledim oda bana bekl e duzelticem diyor da artık nasıl guveniyim eski sevgilim konusunda haklısın ben de yanlış olduğunun farkındayım birlikte değiliz zaten

Plastik ceraha gittim evet ufak sıkıntıları düzelt dedim .çevremde herkes kbb uzak dur sıkıntı çıkarsa toparlayamaz dediler plastik ceraha git ufak dokunuşlar ve nefes problemini düzelt dedim ama ne olduysa burnum tamamen başka bir hal aldi bu hakkı kendinde buluyorsa o zaman ameliyat önce yapilcaklari söyleseydi burnunda sıkıntı yok diyen plastik cerah ne gibi sıkıntı buldu ?evet benim de çok kolay bi hayatım olmadı cok zorluklar cektim ailemle beraber ama hep şükür edip devam ettim .bu defa gulusumu kaybettim o yüzden cok zorlandım burda yazmadığım o kadar şey varki sevdiğim insanları toprağa da gomdum hastalıkla dermansiz dert le sevdikleri mi kaybettim o fakir insanları söylüyorsun sen evde yiyecek ekmegimizin olmadığı zamanlarda oldu cok sükür toparladik yani bugüne gelene kadar çok çabaladik hayattan toz pembe bakmadım hiç bir zaman ama ilk defa çok ağır geldi son darbe derler ya benim de öyle oldu işte herşeyi içine atarsin ve küçük bir sorunla yikilirsin benimde öyle oldu

Üşenmedim eski konundan burnunu buldum.
Yeni hali gayet güzel olmuş boş yere takıntı yapmışsın.

Bu kadar keder boşa cidden..

R riri2134 dıger konunda resmını gordum bence burnun kotu degıl hatta eskıye ragmen cok cok duzelmıs sen takıntı yapıyorsun
Fotoğraf a gore yorum yapıyorsunuz canlı gorme lazim bu kaniya varmak icin canlı goren herkes eskisinin daha iyi oldugunu soyluyor bende ayni fikirdeyim .

Bende 2. Ay önce burun ameliyatı oldum çok merak ettim tica etsem resmini atabilir misin. Canım burun ameliyatından sonra üst dudakta bir süre paralizi oluyor o süreçte yüzün çok değişmiş gb gelebilir ama o zamanla azalıyor. Şişleri 6 aya kadar iniyor. Yani bnde şuan harika diyemem ama memnunum şişleri inince güzelleşecek iice
En kötüsü beğenmesen bile dünyanın sonu mu allah aşkına? Üçüncü kere ameliyat olup memnun olanlar var. Önemli olan doktor seçimi

seni mahkemelerde süründuren adamla hala nasıl konuşuyorsun anlaşılir gibi değil revizyon diye birşey var ayrıca

Allah büyük ila ki bir hal çaresi vardır d
Psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takıntılı bi kişilik yanlış seçimler toplumca dengemiz bozuldu resmen
sağolsunlar elbirliğiyle mahvettiler hayatımı takıntılı bir hal aldim gidip yardim alcam

Bem
seni mahkemelerde süründuren adamla hala nasıl konuşuyorsun anlaşılir gibi değil revizyon diye birşey var ayrıca
Ben onu mahkemeye verdim sonrasına oda yalan dolanla i ftirayla hayatımı mahkemeye çalıştı

Ben onu mahkemeye verdim sonrasına oda yalan dolanla i ftirayla hayatımı mahkemeye çalıştı[/QUOTE]

neysene ha sen ha o vermis sevgi degil bu ne demişler 1. yaptigin hata hatadir ikincisi ise tercihtir diye sen kendin tercih ediyosun işte başına gelen kötü durumlari burunun kötü oldu diye ozguvenini kaybettin çünkü kim gelse sarilma ihtimalin yüzde yüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…