- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Çok geçmiş olsun insallah benimde 2 ameliyattim çok güzel olur bu cektigim sıkıntıyı unuturumAllah beterınden korusun ama uzulme
Ben kendımı cok begenen bırıyım. Eylul ayında bır kaza gecırdım dıslerım kırıldı, ve alt dudagım ıcten ve dıstan olmak uzere parcalandı
Şuanda dudak duzeldı ama opr. sonucu bıraz sertlık ve halıyle sıslık var dıslerımıde yaptırdım protezlerım kaldı. Hallolmayacak seymı var su hayatta !
Burnun için aynı doktora tekrar başvur ve şikayetçi olacağını söyle.Bugun 24 yaşındayım. Benim hayat hikayem 16 yaşında başladı o yaşlarda etrafımda çok dolanan oldu .Ben kimseyle görüşmeden okuluma devam etmeye çalıştım uzaktan bir akrabam çok uğraştı 3 yıl boyunca uğraştı beni ikna etti okula hazırlanırken askere gitti çok zor geçti okul okumaya çalışırken bide onun askerde kötü bir yerde yapması okulumu kötü etkiledi ailem istemedi. Okula bile gitmedim 2 yillik unv .okudum onun için ama ben çok seviyordum öyle sevdim ki kör oldum sonrasından uyandığımda herseyin yalan olduğunu öğrendim .ayrildim ayrıldıktan sonra başıma getirmediğini bırakmadı 3 yil mahkemeler yalan dolan sahte delilier şantaj tehdit hakaret kalmadı cevremde ki herkesi bana ve aileme düşman etti yalan dolanla.yine pes ettmedim beterin beteri var dedim işin de gucumdeydim birden r ahatsizlandim hastaneye yattım midemden dolayı 1 ay ise gidemedim hastaneden çıktım ise gitti m işten çıkışım verilmiş tekrar basvurabilirsin dediler bende sağlık tamamen düzelsin öyle gelirim dedim .biraz daha bekledim dedim burun ameliyatı oluyum dedim iyi bir doktor diye gittim burnumun ufak kusurları gitsin nefes proglemim duzelsin dedim adam komple.müdahale edip burnumu başka hale soktu şimdi evden çıkmıyorum işime gidemiyorum 3 yıl beni tehtit eden eski sevgilim yanimda olmaya çalışıyor şaka gibi amaci nedir bilmiyorum ayağa kalkicaksin diyor sana yol gostericem diyor iylesmen için herşeyi yapicam diyor Denize düşen yılana sarılır gibi oldu ?nerden tuttunduysam ordan daha sert düştüm en acisida artık ayakta kalmakta zorlanıyorum bu defa tuzla buz oldum. Ailem çok üzgün herkes bunlarda gecicek diyor sahiden geçer mi ?Allaha dua ediyorum bu defa eski burnumu ver ben böyle olsun istemedim bütün hayatım boyunca yaşadığım zorlukları bir yana bu burun yüzünden yaşadığım zorluklar başka oldu şimdi herşey üst üste geldi işin içinden çıkamıyorum artık herşeyden korkuyorum siz benim yerimde olursanız ne yaparsanız ?
Haklısın doktor 6 ay bekle diyor her gun bir yalan söylüyor işte şikayetçi olacağımı söyledim oda bana bekl e duzelticem diyor da artık nasıl guveniyim eski sevgilim konusunda haklısın ben de yanlış olduğunun farkındayım birlikte değiliz zatenBurnun için aynı doktora tekrar başvur ve şikayetçi olacağını söyle.
Zorluk yaşıyorum diyorsun da,sana bu zorlukları yaşatan insana ne diye mıknatıs gibi yaşıyorsun.Nedir yani,denize düşmekte yılana sarılmak.Ailen var kapı gibi.Çaresiz amansız bir hastalıkta mısın devasız bir derttemisinde o insan yanında oluyor.Kaşıkla verip sapıyla göz çıkarmka diye bi deyim var bilir misin.
Attım canım
Attım canım
Bumu hayat hikayen sukret bence bende baya çileli biseysin sandım
aynen bencede kişisel tercihleri hatali kaderden ziyade..Bumu hayat hikayen sukret bence bende baya çileli biseysin sandım
aynen bencede kişisel tercihleri hatali kaderden ziyade..
sağolsunlar elbirliğiyle mahvettiler hayatımı takıntılı bir hal aldim gidip yardim alcamPsikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takıntılı bi kişilik yanlış seçimler toplumca dengemiz bozuldu resmen
Ben onu mahkemeye verdim sonrasına oda yalan dolanla i ftirayla hayatımı mahkemeye çalıştıseni mahkemelerde süründuren adamla hala nasıl konuşuyorsun anlaşılir gibi değilrevizyon diye birşey var ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?