hayat kadinlari

Özgüvenle ne alakasi var kabul etmesem bastan evlenmezdim zaten biliyordum ama detayli bilmiordum ögrenmis oldum
Evlenmeden önce bildiğin şeyi seni huzursuz edeceğini bile bile detaylıca niye soruyorsun?
Şayet biliyorsan sonradan niye tiksiniyorsun?
Tuhaf yani, bile bile evlenmişsin olmuş bitmiş.
Ben tuhaf da bulmuyorum hayat kadını olayını, aşağlamıyorum da.
Ücret karşılığında cinsellik sunuyor kadınlar isteyen adam da gidiyor. Ne yapabilirdi ki adam? Yoldan tanımadık birini mi çevirseydi? Ne fakreder hayat kadını olması, pekçok defa seks yapmış olması yıkanınca çıkmayan bir pislik mi? Veba mı adamın üstüne yapışsın da öpüşmeye tiksin.
Farklı mı olacaktı eski sevgilisi ile sevişmiş olsaydı.
Gereksiz büyütmüşsünüz, bence özgüvensizlik bu çünkü olmadık bir şeyi kıskanıyorsunuz.
İlişkinize zarar veriyor ve sorun çıkartıyorsunuz.

Madem mideniz bulanacak neden sordunuz ki adama sizden öncesini? İster parayla olur, ister parasız olur sizi ilgilendirmiyor sizden öncesi. Yani doğru olan budur. Çünkü geçmiş zamanda birbirlerinizin hayatında yoktunuz. Bu kadar kafaya takacak birşey de yok demek ki.

İyi yönden bak.
Eşin geçmişte herşeyi yaşamış, hevesini almış.
Şimdi de merak edip, heves edip bi yanlış yapmaz.

Evlenmeden önce sorgulasaydın. Adamın geçmişini kurcalama. Hasta değilmiş. Seni ilgilendiren bu olmalı.

muhabbet şu konu sahibi

-kocacığım geçmişte evlenmeden önce birlikte olduğun kişi kimdi?

-karıcığım ne yapacaksın takılma çok önceydi

-kocacığım lütfen söyle takılmıyorum bir şeyde yapmam sadece merak ettim,hayat kadını mıydı?

-evet,öyleydi.

ve konu sahibi kadınlar kulübüne konu açar.sence de beyin yakan bir durum değil mi bu şu anda?

Aynenn öyle sagolun anlatabilmisim parayla yapmasi sonra bilmiyorum askla yapilmazmi böyle bisey sirfyapmak icin yapilmasi tuafff esime bakiyorum yakistiramiyorum zamanla unuturum insallah
Bence illaki aşkla yapıyo diye bişey yok erkekler açısından.Erkeğin nefsi pistir.Sırf merakdan gitti belkide hiç ilişki yaşamamış olmamak için.

Aynı duruma zamanında kendimi düşürdüm. Zamanla geçti. Haa arada aklıma geliyor ama yapcak bişi yok. Bu arada eşim benden önce kimseyle birlikte olmadığı üzerine yemin falan etmişti. Ama ben şüphelenip irdeleyince söyledi.

Uff bu kötüymüş
Galiba kocam olursa hiç kurcalamicam kafamın selameti için

canım senden öncesi için kocayı mı boşayacaksın, ne yapsaydı adam, normal şeyler bunlar evet para ile olması itici ama gençlik işte insanlar merak edip yaşıyor. ne kadar abartıyorsunuz böyle şeyleri aklım almıyor. yahu evliyken yapsa anlayacağım ama evlenmişsiniz olmuş bitmiş, ne yapsın adam??

Olan olmuş artık zamanı geriye çeviremessiniz. Zamanında sormamakla hata etmişsiniz. Ben bu tür şeyleri sormuştum çünkü benim için önemliydi. Evlenmiyebilirdim bile bu konu yüzünden. Sizin artık yapabileceğiniz birşey yok doktora gidip hastalık varmı yokmu baktırmakdan hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…