Hayat ne kadar acımasızmışş :((

bertekin11

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
13
0
16
İzmir
5 yıllık bir nişanlılık dönemimden sonra 9 yıllık evlilik hiç yoktan bitiyor.ne oldu anlamadım kızlar bir gün eşim suratı asık eve geldi bir ay sonrada boşanmaktan bahsetti ben hiç istemedim 8 yaşında bir oğlumuz var ve malesef kalp hastası.hep düzelşr umuduyla bekledim ama bir gün eşyalarını topladı ve gitti 9 aydır başka bir evde yaşıyor hayatında biri var mı bilmiyorum kesinlikle reddediyor bunu hiçte geri dönmeye niyeti yok ama ben öok mutsuzum kızlar bu 9 ayda ne unuttum nede sogudum ne yapabileceğimi bilemiyorum neden böyle onun bana yaptıkları yüzünden şimdi ondan nefret etmem gerekirdi ne yapacağım ben nasıl yaşayacağım böyle....

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun ve herşeyin hayırlısı olsun..umarım eşinin kararı değişir en kısa zamanda..ama başka birisi olmadığına gerçekten emin misin? yani eğer bir kavganız veya anlaşamadığınız bir durum yoksa, insanın aklına direk bu geliyor da.. :/ eğer kararı kesinse eşinin bence onu elinden geldiği kadar süründür mahkemelerde ...boşanmak istemiyorum de , donuna kadar soy..çünkü bence bu kadar net bi şekilde evi terkededebiliyorsa, çocuğunuza rağmen, o zaman insanın aklına direk başka birisi vardır dıye geliyor.ve bırak sürünsün debelensin dursun..ayrıca hiç üzülme..tabı soylemesı kolay uzulme dıye ama, bunu yapan insan senın %1in kadar üzülmüyordur, o yüzden suanda senın canın daha kıymetlı..erkekler boşanıyorlar , cocuğuda annesine şutşuyorlarr sonra gel keyfim gelll...ona bu fırsatı verme..o yüzden donuna kadar soy dedım, eğer senden ayrılacaksa da 5 parasız kalsın!

hiç bi açıklama yapmadı mı?
istemıyorsa fazla yapacak bır sey yok gıbı, başka bırı olabılır mı acaba

başka biri olabilir tabi benimde aklımda bu var zaten o inkar ediyor tabiama ben gözümle görmediğim için kesin var diyemiyorum tabii bend eksinlikle boşanmayı düşünmüyorum zaten ama o anlaşmalı boşanmakta ısrar ediyor böyle daha ucuz olacak mış

Bir de böyle daha mı ucuz olacak diyorrrrrrr!! yuhhh diyrum ya walla bu erkek milletinin yatacak yeri yokkk!! süründür arkadaşım süründür..kesinlikle boşanma, 'ben eşimle mutluyum' de hakime...her türlü sürünsün cebinde 5 kuruş para bırakma, müstahaktır!! sonra da aldığım tum paraları dünya tatlısı yawrunun sağlığı için harca...

evet ama işte kendime çok kızıyorum kızıyorum gurur namına bişey kalmadı bende hala barışalım dese tamam dşyeceğim o derece yani neden böyle neden soğuyamadım ondan

evet ama işte kendime çok kızıyorum kızıyorum gurur namına bişey kalmadı bende hala barışalım dese tamam dşyeceğim o derece yani neden böyle neden soğuyamadım ondan

Haklısın arkadaşım, tabi ki hemen soğuyamaman normal..sonuçta yıllarınızı birlikte geçirmişsiniz, bir evladınız var, hele bir de gerçekten severek evlendiyseniz soğuman tabi ki çok zor...ama sen eşine nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama eğer mesela devamlı arıyorsan barışalım, geri dön ..vs diye..belki de bunlar onu senden daha cok soğutmuştur..biraz fazla mı üzerine düştün? belki de bir süre kendi haline bıraksan? şimdi tek mi yaşıyorsun ailenle mi?

illa ki başka biri vardır
sebebini anlayamadığına göre
hemen koşa koşa ev ayırdığına göre

fakat sen bütün haklarını almadan boşanma
sonuçta sağlık problemi olan bir evladın var

geçmiş olsun, Rabbim beterinden esirgesin
hayat devam ediyor
daha güzel bir ömür seni bekliyor olabilir
umutsuzluğa düşme

çalışıyor musun?

öncelikle geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin yavrunuzun.

siz onu sevebilirsiniz ama sizde ki şuan sevgiden çok terkedilme hırsı ve tutku. yanlış anlamayın bunlar kötü şeyler değil ama biz bunu aşkla karıştırabiliyoruz duygusal düşündüğümüzden.

adam hayatımda başka biri var dese mahkemede bunu söylemeyecekmisin?

davanın bile ucuzuna kaçmaya çalışan bir adam donuna kadar alma hakkını senin eline verir mi?

gerçekçi ol, sen bir annesin güçlü ol.

mantığını sok devreye sana yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin yavrunuzun.

siz onu sevebilirsiniz ama sizde ki şuan sevgiden çok terkedilme hırsı ve tutku. yanlış anlamayın bunlar kötü şeyler değil ama biz bunu aşkla karıştırabiliyoruz duygusal düşündüğümüzden.

adam hayatımda başka biri var dese mahkemede bunu söylemeyecekmisin?

davanın bile ucuzuna kaçmaya çalışan bir adam donuna kadar alma hakkını senin eline verir mi?

gerçekçi ol, sen bir annesin güçlü ol.

mantığını sok devreye sana yardımcı olacaktır.

davanın ucuzuna kaçmaya çalışan adam boşanmaktan bile vazgeçer, sırf para vermemek için...ama bu şekilde bayan artık eşiyle yaşayabilir mi onu bilemem...ama başka bir kadın var derse mahkemede, tabi ki mahkeme onu haklı bulur ve tazminatı yükseltir. ...ama eşi de bunu bildiği için muhtemelen başkası var demiyor, derse pahalıya gelecek çünkü!!!! töbe yarabbim adamın düşündüğüne bak yaa!!

davanın ucuzuna kaçmaya çalışan adam boşanmaktan bile vazgeçer, sırf para vermemek için...ama bu şekilde bayan artık eşiyle yaşayabilir mi onu bilemem...ama başka bir kadın var derse mahkemede, tabi ki mahkeme onu haklı bulur ve tazminatı yükseltir. ...ama eşi de bunu bildiği için muhtemelen başkası var demiyor, derse pahalıya gelecek çünkü!!!! töbe yarabbim adamın düşündüğüne bak yaa!!

ben de onu diyorum adam eline koz verir mi hiç?

söyleyecek çok laf var da mübarek günlerde günaha girmek istemiyorum.
yazıklar olsun bu erkekler ne kadar gamsız olabiliyor böyle.

arkadaşım sende düşme şu adamın peşine, senin zorunla eve gelen adam yanında bir ömür kalırmı hiç ya?

yarın öbür gün yine gider. bırak arama sorma o düşsün madem peşine.

eski erkek arkadaşım ben böyle yapınca (yani üzerine düşünce) bana demişti ki;

'' SEN BENİM ÜZERİME DÜŞTÜKÇE EGOM YÜKSELDİ,ŞİMDİ SEN GİTTİN ÇOKKKK PİŞMANIM '' demişti :53:

ama bana bunu ben ondan tamamen gidince söyledi ve AYLARCA PEŞİMDEN KOŞTU...

demem o ki bu erkekler bundan anlar geneli böyle :50:

EKLİYORUM : ASLA GERİ DÖNMEDİM ÇÜNKÜ YORULDUM VE BIKTIM BİR BAKTIM ONSUZLUKTA KOYMUYOR BİTTİ TAMAMEN !!!

Son düzenleme:
evet çok haklısınız en çok haklısınız en çok canımı acıtan oğlum çok üzülüyor çok yıprandı çok ağladı zaten çok ağır hastalığı var birde bu yükü taşısın istemiyorum daha 1 ay oldu ameliyat olalı ozaman bile çok yanımızda değildi birde ben kayınvalidemle yaşıyorum onlar bırakmadılar beni bu yüzdende çıkaramıyorum ki hayatımdan

bence arkadaşım sen, demin de dediğim gibi üstüne düşme ...ama bir yandan da eğer hala boşanmaya kararlıysa sakın boşanma! bırak ayrı evlerde yaşayın şuan olduğu gıbı...ama kağıt üzerinde boşanma...ona o rahatı verme..senın hasta bır cocugun var ...ve maddi durumunuzu bilmiyorum ama mutlaka tedavı ıcın paraya ıhtıyac oluyordur...neden siz ayrılın ve adam evde dötünü devirip karı kızla para yesin ki...bekara karı boşamak kolaydır..ben de evlenipte cocugum olduktan sonra anladım olayı..eskıden eşime derdim ki eğer bigün benden ayrılmak ıstersen, ben senden hıcbısey ıstemem vicdanın bilir derdim..ama bebeğim olduktan sonra dıyorum ki, bigün beni bırakmaya kalkarsan seni donuna kadar soyarım! :D aynen de öyle yaparım... ama parayı kendıme değil bebeğime alırım. Neden biz sürünürken o keyif sürsün ki..hep bu evliliklerın sonunda olan kadına oluyor zaten anasını satayım, heriflerin keyifler gıcırrrrrrrrrr..zavallı kadınlar çalışayım mı cocugumamı bakayım dıye , yıllarını tuketıyorlar. Boşanma kardeşim sakın boşanma..ayrı evlerde yaşayın ama sakın boşanma!

evet çok haklısınız en çok haklısınız en çok canımı acıtan oğlum çok üzülüyor çok yıprandı çok ağladı zaten çok ağır hastalığı var birde bu yükü taşısın istemiyorum daha 1 ay oldu ameliyat olalı ozaman bile çok yanımızda değildi birde ben kayınvalidemle yaşıyorum onlar bırakmadılar beni bu yüzdende çıkaramıyorum ki hayatımdan

neee annesindemisin :53:

seni kimse zorla tutmuyorlar ya, istersen gidersin.

koskoca kadınsın kendi kararını veremiyormusun?

adam resmen kimseyi takmamış, Allah'a havale et.

bence kendi ailene dön, sen orada oldukça adamın aklı başına gelmez.

Oğluna Allah şifa versin inşallah.En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Eşinizinde hayatında başka birisi olma durumu muhtemel gibi.
Hasta evladını ailesini düşünmeyip böyle bir işe de kalkışıyorsa o kişiden bence sizlere hayır gelmez.
Hakkınız olanı yani evladınız için öncelikle hakkı olanı alıp boşanmak en iyisi olsa gerek.
Boşanmak elbette ki hoş ve kolay bir durum değil fakat hasta bir evladını ve eşini sebepsiz bırakan bir insandan bana göre hayır beklenemez.

başka biri olmasaydı hayatında bu kadar net kesip atamazdı
heleki ortada sorun ve bir açıklama yokken

kayınvalidenle mi yaşıyosun :O hmmm olay değişti şimdi :D ayrı eve çıkma veya ailenin yanına dönme şansın yok mu? ailen biliyor mu durumu?

Çook geçmiş olsun Allahım oğluna şifa versin canımm inşallah..Bi insan kafasnda bitirdiyse eğer geri dönmesi çok zor ve uzatmanın da bi anlamı olmadığını düşünüyorum..İnsan çok yıpranıyor Kaç yıllık ilişki var ortada bitmesi insanı üzüyor ama herşeyin hayırlısı milyonlarca insan boşanıyor..Ama okadar çabuk bırakma,intikamını al süründürr !!

5 yıllık bir nişanlılık dönemimden sonra 9 yıllık evlilik hiç yoktan bitiyor.ne oldu anlamadım kızlar bir gün eşim suratı asık eve geldi bir ay sonrada boşanmaktan bahsetti ben hiç istemedim 8 yaşında bir oğlumuz var ve malesef kalp hastası.hep düzelşr umuduyla bekledim ama bir gün eşyalarını topladı ve gitti 9 aydır başka bir evde yaşıyor hayatında biri var mı bilmiyorum kesinlikle reddediyor bunu hiçte geri dönmeye niyeti yok ama ben öok mutsuzum kızlar bu 9 ayda ne unuttum nede sogudum ne yapabileceğimi bilemiyorum neden böyle onun bana yaptıkları yüzünden şimdi ondan nefret etmem gerekirdi ne yapacağım ben nasıl yaşayacağım böyle....

başka biri olabilir tabi benimde aklımda bu var zaten o inkar ediyor tabiama ben gözümle görmediğim için kesin var diyemiyorum tabii bend eksinlikle boşanmayı düşünmüyorum zaten ama o anlaşmalı boşanmakta ısrar ediyor böyle daha ucuz olacak mış

Hiç bir erkek başka bir kadın bulmadan boşanmaya yanaşmaz.
Hatta bulsa bile çoğu yanaşmaz.

Ayrıca böyle ucuz olacak dediğine göre gerçekten biri var.
Aldattıgını ispatlarsanız diye aklı sıra tazminat davasından kaçıyor,
o nedenle ucuz olacak diyor.

Allah bildiği gibi yapsın. Onca yılın hatrı bu mu olmalıydı?
Bazı arkadaşlar boşanma demiş ama bence boşan, fakat delil bulmadan boşanma...
Söke söke al her şeyini...

Hiç bir erkek başka bir kadın bulmadan boşanmaya yanaşmaz.
Hatta bulsa bile çoğu yanaşmaz.

Ayrıca böyle ucuz olacak dediğine göre gerçekten biri var.
Aldattıgını ispatlarsanız diye aklı sıra tazminat davasından kaçıyor,
o nedenle ucuz olacak diyor.

Allah bildiği gibi yapsın. Onca yılın hatrı bu mu olmalıydı?
Bazı arkadaşlar boşanma demiş ama bence boşan, fakat delil bulmadan boşanma...
Söke söke al her şeyini...

9 ay boyunca delil bulmak istemediğine göre boşanmak istemiyor, üzerine birde konu sahibi yalvarıyor dön diye.

bence biliyor arkadaş başka biri olduğunu ama göz ardı ediyor, bunu tam anlamıyla kabulense kendisi koşa koşa dava açar.

Back
X