- 8 Eylül 2011
- 2.011
- 99
- 163
- Konu Sahibi bertekin11
Aranızda hiç mi sorun yoktu? Yani az çok tahmin edemiyor musunuz ne için olduğunu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar zorla durmuyorum ailesinin yanında tabi onlar oğullarının yanlış yaptığını düşünüyorlar tabii ben ailemden başka bir şehirdeyim buradada sadece kayınvalşdem var oda yanlız birlikte yaşayıp gidiyoruz işte oğlumun çok güzel bir düzeni var onu bozup memlekete dönemem yani ayrıca başka bşrş olduğunu bende düşünüyorum ama bunu nasıl öğrenicem nasıl ortaya çıkarıcam bişemiyorum offf çok zor benim işim yaaa
başka biri olabilir tabi benimde aklımda bu var zaten o inkar ediyor tabiama ben gözümle görmediğim için kesin var diyemiyorum tabii bend eksinlikle boşanmayı düşünmüyorum zaten ama o anlaşmalı boşanmakta ısrar ediyor böyle daha ucuz olacak mış
Cok sacma...bigün surat asik eve geliyor, 1 ay sonra evi terk ediyor, 9 aydir ayri yasiyor...veee bunlar dogalmis gibi kaynanaylan yasayan bi kadin sadece ah vah ediyor... Herseyi gectim hani gurur falan, hicmi merak etmiyorsunuz? Insan sirf meraktan bile arastirir ve olayi tam olmasada ucundan falan ögrenir... Siz napiyosunuz hicbisey...birak simdi dönse affetceniz bile, gerci affetmisiniz zaten kabulleisiniz herseyi...hicmi gururunuz yok sizin yaaaa???ayyy gercekten ben burda sinir oldum... Evladiniza güzel bi dille anlatin, toplayin pilinizi pirtinizi gecin kendi evinize, bu neyaaaa... Siz böyle cantada keklikken daha cok ah vah cekersiniz, ha bununda sorumlusu kendinizsiniz...düsmeyin bukadar allah askina, kendinize yaptirmayin bunlari... Arastirin cikarin sebebi, vurun suratina, toplanin gidin...güclü olun biraz yaaaa....
9 ay boyunca delil bulmak istemediğine göre boşanmak istemiyor, üzerine birde konu sahibi yalvarıyor dön diye.
bence biliyor arkadaş başka biri olduğunu ama göz ardı ediyor, bunu tam anlamıyla kabulense kendisi koşa koşa dava açar.
koskoca bir şehirde tek başımayım yardım alacak kimsem yok nasıl delil bulmaya çalışabilirimki bana karşı soğumaya başladığında telini karıştırdım ama bişi yok keşke diyorum çıksa karşıma görsem inanki beklemem hemen boşanırım nefret ederim işte ozaman