Hayat ne kadar acımasızmışş :((

Aranızda hiç mi sorun yoktu? Yani az çok tahmin edemiyor musunuz ne için olduğunu...

aranızda sorun varmış hemde ayrılmak için en geçerli sorunlar bırı olan iletişimsizlik adam gıtmiş açıklama gereği bıle duymamış

gidelide çok olmuş sen gerı döner umuduylamı kayınvalidendesın yoksa gıdecek yerınmı yok bılmıyorum

ama gerı döner umuduylaysan sakın durma orada bir an önce hayatını kurmaya çalış sen üzüldükçe oğlun üzülüyor sen oğlun için güçlü olmalısın hatta zorundasın kolay bı durum değil en azındanburdan akıl vermek kadar kolay hiç değil tahmın edebılıyorum ama
sorumluluğun buyuk bu sadakatsız adam yuzunden evladını üzme bir an evvel yenı hayatını kurmaya çalış

arkadaşlar zorla durmuyorum ailesinin yanında tabi onlar oğullarının yanlış yaptığını düşünüyorlar tabii ben ailemden başka bir şehirdeyim buradada sadece kayınvalşdem var oda yanlız birlikte yaşayıp gidiyoruz işte oğlumun çok güzel bir düzeni var onu bozup memlekete dönemem yani ayrıca başka bşrş olduğunu bende düşünüyorum ama bunu nasıl öğrenicem nasıl ortaya çıkarıcam bişemiyorum offf çok zor benim işim yaaa

Canim ya Allah şu mübarek ayin hürmetine islah etsin gittigi yoldan geri cevirsin..

Aranizda illa bi anlaşmazlik yokmuydu (nasil bi cümle oldu bu:ssz:

Yani durup duruken sacma gelmiyo aslinda tek bi aciklamasi var başka biri!

Boşan boşanma diyemem cok zor bi karar ama eger geri donerse mutlu olucagina inaniyorsan hemen vazgecme o zaman zamana birak bol bol dua et bu mubarek ayda Allah im dualari geri cevirmez ins

Hakkinda hayirlisi olsun...

arkadaşlar zorla durmuyorum ailesinin yanında tabi onlar oğullarının yanlış yaptığını düşünüyorlar tabii ben ailemden başka bir şehirdeyim buradada sadece kayınvalşdem var oda yanlız birlikte yaşayıp gidiyoruz işte oğlumun çok güzel bir düzeni var onu bozup memlekete dönemem yani ayrıca başka bşrş olduğunu bende düşünüyorum ama bunu nasıl öğrenicem nasıl ortaya çıkarıcam bişemiyorum offf çok zor benim işim yaaa

neticede eşinin annesi, siz taraflı olsa da nereden biliyorsun yarın durumun değişmeyeceğini?

seni üzmek istemem zordur anlıyorum ama sence oğlun için sağlıklı bir ortam mı orası?

yarın öbürgün olaylar büyürse o çocuk çok üzülür (Allah korusun)

eminim güçlü birisin lütfen bu gücü kendin içinde harca o merhametsiz adama değil.

cok zor durumdayım çokk ne yapıcam nereye gşdşcem başka eve taşınamam ki para lazım bunun için düzeninide bozmak istemiyorum oğlumu bu kadar sıkıntı içinde arkadaşlarından ortamından ayırmak istemiyorum zaten bunu yapsam memlekete dçnerim evimde var orada mis gibi yaşarız bunu birkaç kez dile getirdim oğluma deliye döndü isyan etti hemen bilemiyorum ki zaten Allaha emanetiiiz ne yaşayacaksak yaşayacaz bıraktım kendimi hayatın akışına

sana bir açıklama yapmayı çok gören bir adamı ben olsam süründürürüm...belli ki başka biri var...işini sağlama almış,gitmiş...bırak çocuğu kv ne düş peşine,delil toplamaya bak,ispatla,boşan,donuna kadar al...bu ne yaaa...14 senenin hatrına bir açıklama bile yapılmaz mı

:47: :47: :47: :47: sana sebebini açıklamış olsaydı 9ay içindee nefret ederdin...açıklama yapılmamış olması hala senin sevme nedenin,bahanen olmuş acaba döner mi diye...dönüp dönmeyeceğini birtek Allah bilir ama boşanacaksan dahi sebebini kesin öğreenmeden boşanmaya yanaşma...hemen bir avukat bul avukata durumu anlat seni yönlendirecektir...anlaşmalı boşanma istiyorsa anlaşmada tüm borçsuz mal varlığını iste ve yüksek tazminat talebinde bulun yoksa anlaşmalıda boşanmam de... Allah ıslah etsin...

çok üzücü yaşadıkların ancak nasıl bencilce bir durum ki tek bir açıklama dahi yapmadan evi terk ediyor bir de çocuk var üstelik rahatsız. ben hayatında birinin olma durumunu düşünüyorum açıkcası. eğer nedensiz tükenmişlik sendromu yaşıyorsa asıl yardıma ihtiyacı olan odur ama kaçarak eline bir şey geçmez.. hiç anlamadın ki yıllardır arasınızda bir şeyin eksik olduğunu?

kocanın nerede yaşadığını bilmiyor musun? işyerini falan biliyorsundur. düş peşine gizlice takip et. nerede yaşıyor, kimlerle geziyor... kayınvalıden konuşmamış mı hiç oğluyla, konuşmuyorlar mı cepten?? ben olsam (Allah korusun) bir dakika durmam yerimde. sen oturmuş ah vah ediyorsun sadece. bu kadar mı edilgensin anlamadım ki... konuyu fake bulmaya bile başladım yani o derece anlamadım seni...

Cok sacma...bigün surat asik eve geliyor, 1 ay sonra evi terk ediyor, 9 aydir ayri yasiyor...veee bunlar dogalmis gibi kaynanaylan yasayan bi kadin sadece ah vah ediyor... Herseyi gectim hani gurur falan, hicmi merak etmiyorsunuz? Insan sirf meraktan bile arastirir ve olayi tam olmasada ucundan falan ögrenir... Siz napiyosunuz hicbisey...birak simdi dönse affetceniz bile, gerci affetmisiniz zaten kabulleisiniz herseyi...hicmi gururunuz yok sizin yaaaa???ayyy gercekten ben burda sinir oldum... Evladiniza güzel bi dille anlatin, toplayin pilinizi pirtinizi gecin kendi evinize, bu neyaaaa... Siz böyle cantada keklikken daha cok ah vah cekersiniz, ha bununda sorumlusu kendinizsiniz...düsmeyin bukadar allah askina, kendinize yaptirmayin bunlari... Arastirin cikarin sebebi, vurun suratina, toplanin gidin...güclü olun biraz yaaaa....

başka biri olabilir tabi benimde aklımda bu var zaten o inkar ediyor tabiama ben gözümle görmediğim için kesin var diyemiyorum tabii bend eksinlikle boşanmayı düşünmüyorum zaten ama o anlaşmalı boşanmakta ısrar ediyor böyle daha ucuz olacak mış

O yüzsüzlüğün bu kadarı , birde parayı düşünmezlermi, ondan daha önemli neler neler var halbuki, Boşanma ve bütün haklarını talep et, mihrini bile iste vallaha.:47:

Cok sacma...bigün surat asik eve geliyor, 1 ay sonra evi terk ediyor, 9 aydir ayri yasiyor...veee bunlar dogalmis gibi kaynanaylan yasayan bi kadin sadece ah vah ediyor... Herseyi gectim hani gurur falan, hicmi merak etmiyorsunuz? Insan sirf meraktan bile arastirir ve olayi tam olmasada ucundan falan ögrenir... Siz napiyosunuz hicbisey...birak simdi dönse affetceniz bile, gerci affetmisiniz zaten kabulleisiniz herseyi...hicmi gururunuz yok sizin yaaaa???ayyy gercekten ben burda sinir oldum... Evladiniza güzel bi dille anlatin, toplayin pilinizi pirtinizi gecin kendi evinize, bu neyaaaa... Siz böyle cantada keklikken daha cok ah vah cekersiniz, ha bununda sorumlusu kendinizsiniz...düsmeyin bukadar allah askina, kendinize yaptirmayin bunlari... Arastirin cikarin sebebi, vurun suratina, toplanin gidin...güclü olun biraz yaaaa....

Kesinlikle kadınlar cok zayıf maalesef katılıyorum size ,

Bunca sene evini ailesinden ayırmayan adam,karısını terkedince başka eve çıkabiliyor.
Aslında bu bile başlı başına boşanma sebebi olabilir.

Ben de başkasını bulduğunu düşünüyorum.
Veya evlilik,çocuk,çocuğun hastalığı ona fazla geldi,sorumluluktan kaçtı.
İki sebep te bu adamın kocalık yapamayacağını gösterir.

Ayrılmak isteyen bir insanı süründürmek bana yanlış geliyor.
İstemiyorsa gitsin.Zorla benimle kalacaksın demek anlamsız.
Aldatmaya hepimiz kızıyoruz,o halde aldatmak istemeyip boşanmak isteyene kızmamak lazım.

Şu durumda,boşanmayı şartlı olarak kabul etmekten başka çözüm göremiyorum.
Senin korktuğun,sadece düzenini bozmak ve memleketine geri dönmek sanırım.

Birden evi terkedip gitmesini muhakkak bir nedeni var.

Evet ayrılmak istiyor olabilir, sevgisi bitmiş olabilir vs.. ama bu birden gidişini haklı kılmaz.

Hemde ücreti az olsun diye anlaşmalı boşanma hesaplarını yapan bir erkeğe ve ortada hastalığı konusunda özen göstermem gereken bir çocuğum olsa, kimse kusura bakmasın ben olsa asla kolay kolay boşama hakkını vermem. :20:

Çcuğunu herşeyin önünde tutması gerekirdi. Açıkcası burnuma kötü kokular geliyor. İnşallah bizi yanıltır.

büyük ihtimalle başka kadın vardır:23:seni istemeyeni sende isteme canım boşver ne hali varsa görsün Allah yaptığı adiliği onun yanına bırakmaz zaten evine dön barışalım falan deme tamam boşanalım de ama asla anlaşmalı boşanma neyi varsa yoksa al nafaka tazminat her hakkını kullan öyle boşan Allah yardımcın olsun çocuğuna da acil şifa diliyorum

üzülme... yapacak birşeyin yok nasılsa. hata sende değilse boşuna uğraşma be kardeşim.
olacak olanın önüne geçemezsin kader değil bu kulların insafsızlığı.

9 ay boyunca delil bulmak istemediğine göre boşanmak istemiyor, üzerine birde konu sahibi yalvarıyor dön diye.

bence biliyor arkadaş başka biri olduğunu ama göz ardı ediyor, bunu tam anlamıyla kabulense kendisi koşa koşa dava açar.

koskoca bir şehirde tek başımayım yardım alacak kimsem yok nasıl delil bulmaya çalışabilirimki bana karşı soğumaya başladığında telini karıştırdım ama bişi yok keşke diyorum çıksa karşıma görsem inanki beklemem hemen boşanırım nefret ederim işte ozaman

koskoca bir şehirde tek başımayım yardım alacak kimsem yok nasıl delil bulmaya çalışabilirimki bana karşı soğumaya başladığında telini karıştırdım ama bişi yok keşke diyorum çıksa karşıma görsem inanki beklemem hemen boşanırım nefret ederim işte ozaman

ailen biliyor mu durumu? anlat gelsin biri kardeşin falan sana yardımcı olsun bu konuda.

Son düzenleme:
Back
X