Hayat ne kadar acımasızmışş :((

kocanın nerede yaşadığını bilmiyor musun? işyerini falan biliyorsundur. düş peşine gizlice takip et. nerede yaşıyor, kimlerle geziyor... kayınvalıden konuşmamış mı hiç oğluyla, konuşmuyorlar mı cepten?? ben olsam (Allah korusun) bir dakika durmam yerimde. sen oturmuş ah vah ediyorsun sadece. bu kadar mı edilgensin anlamadım ki... konuyu fake bulmaya bile başladım yani o derece anlamadım seni...

tatlım burası küçük bir şehir değilki iş yerini biliyorum ama orada sabit duran biri değilki altında araba bütün gün geziyor nasıl takip edeyim arabam yok arabsı olan tanıdığım bile yok annesi konuşuyor tabi soruyorum onlarda bilmiyormuş evini ne kadar doğru bilemiyorum bende başka biri olduğunu düşünüyorum ama inanki yapabileceğim hiç bişey yok sadee dua ediyorum çıkar karşıma diye

Cok sacma...bigün surat asik eve geliyor, 1 ay sonra evi terk ediyor, 9 aydir ayri yasiyor...veee bunlar dogalmis gibi kaynanaylan yasayan bi kadin sadece ah vah ediyor... Herseyi gectim hani gurur falan, hicmi merak etmiyorsunuz? Insan sirf meraktan bile arastirir ve olayi tam olmasada ucundan falan ögrenir... Siz napiyosunuz hicbisey...birak simdi dönse affetceniz bile, gerci affetmisiniz zaten kabulleisiniz herseyi...hicmi gururunuz yok sizin yaaaa???ayyy gercekten ben burda sinir oldum... Evladiniza güzel bi dille anlatin, toplayin pilinizi pirtinizi gecin kendi evinize, bu neyaaaa... Siz böyle cantada keklikken daha cok ah vah cekersiniz, ha bununda sorumlusu kendinizsiniz...düsmeyin bukadar allah askina, kendinize yaptirmayin bunlari... Arastirin cikarin sebebi, vurun suratina, toplanin gidin...güclü olun biraz yaaaa....

evet diyorum ya hiç gurur kalmadı bende ama inanın okadar zor bir durum ki benimki oğlum doğuştan hasta benim 3.ameliyatını oldu yeni ve çok kırılgan okadar çok anlatmaya çalıştımki her seferinde geri çark ettim tamam baban gelecek kafasını toparlamak istiyor diye sonra başka bir odaya geçip deli gibi ağladım boşanma lafını açtığım zaman bana kızıyor boşayacakmısın diye bizi bırakıp gittiğini anlamak istemiyor

kızlar bana kızıyorsunuz biliyorum bende çok kızıyorum ki kendime her ailede olan tartışmalarımız vardı yani yuva yıkacak kadar hiçbir geçerli mazereti yok yani ayrıca okadar çok boşanmak istiyorki benden benim onu aldatmış falan olmam lazım yani yapacak neyim var ki dedektif bile aradım 5000 gibi bir rakamdan bahsetti bunu vermem mümkün değil kendimde takip edemem gezici çünkü nerede olduğunu bilememki öyle kötü bir durumdayımki boşansam diyorum özgür olacak kendine istediği gibi bir hayat kuracak istediği olacak yani biz ne olacağız onun mutluluğunumu seyredicez

yerinde olsam kocam boşanmak istiyorsa bir dakika daha beklemez boşanırdım ama şartları ben belirlerdim şu kadar nafaka şu kadar tazminat ver öyle boşanalım derdim.öyle hasta çocukla seni bırakmak keyfinin derdine düşmek bu kadar kolay olmamalı:19:bence bize ne olacak falan diye düşünme kendine evladına acıma güçlü ol bırak ne hali varsa görsün onun mutluluğunu mu izleyecez diyorsun nerden biliyorsun mutlu olacağını olmaz canım emin ol ah alanın yanına kalmaz ama sen bir ayağa kalk bu şekilde yasşayamazsın ömrünü onu bekleyerek geçirme harekete geçmelisin:31:

Back
X