- 29 Mayıs 2013
- 2.880
- 5.048
- 358
Nedeni çok basit. Sizin düşündüğünüz kadar ailesi düşünmüyor.Bu sabah işe giderken yolda 3 yaşında bir çocuk bana el salladıben de ona el salladım yanıma geldi elimde gevrek poşeti vardı . ne aldın bende istiyorum dedi hoşuma gitti öyle tatlıydı ki çocuk gevreğimi ona verdim ama şuan izmir acayip yağışlı ve bu çocuk üzerinde ince bir kazak ve terlikle dolaşıyordu bu yağmurda içim parçalandı acayip kötü hissettim kendimi sonra annesi çağırdı annesi de çöp toplayan bir kadınmış yani bu çocukcağız bu soğukta annesi ile sokak sokak gezip çöp topluyor ayağında terlikler sırtında ince bir kazak sabahtan beri o çocuğu düşünüyorum hayat neden bu kadar acımasız mesela bizim çocuklarımız evde sıcacık evimizde yediği önünde yemediği arkasında bir tabir vardır ya oyunlar oynarken yaşının gerektirdiği gibi yaşarken bu güzelim çocuklar neden bu şartlarda aklıma geldikçe gözlerimden yaş geliyor.
her yönden koruyamıyoruz yani biz bu çocuklarıDevlet desteğini çocuğa değil kendine harcayan sevgilisine yediren baba biliyorum yeminle. Hem de gayet iyi bir para veriyor devlet annesi olmadığı için çocuğa.
Dikkat edin annesi sizin duygularınızı sömürmesin.pes artık sitede bile, sosyal hizmetleri aradım bana adres soruyorlar adresi de bilemiyorum sanayinin ortasına çadır dikmişler orada mı yaşıyorlar emin olamıyorum. tekrar görürsem kadınla konuşucam
ona rağmen o çocuk o kadar neşeli ve mutlu görünüyor kiNedeni çok basit. Sizin düşündüğünüz kadar ailesi düşünmüyor.
Çocuğuna düzgün bir çocukluk veremeyecek olanlar tavşan gibi üremeyi bıraksa keşke
Öyle yazınca da kızıyorlar sitede. Çocuk düşmanı oluyoruz. Çocuk hasta ağır grip . Annemle çocuğa vitamin aldım 380 o . İlaç katkı payı 39, marketten süt yoğurt probiyotik yoğurt ekmek 3 tane de muz aldım 112 de o tuttu. Bunları lüks tüketim düşünenlerden ben bıktım. Hepsi bizim için Allah’ın yarattığı insanların ürettiği gerekli şeyler.Nedeni çok basit. Sizin düşündüğünüz kadar ailesi düşünmüyor.
Çocuğuna düzgün bir çocukluk veremeyecek olanlar tavşan gibi üremeyi bıraksa keşke
hak eden anne baba olmalıÇünkü yetişkinler düşünmesi gerekenleri önceden düşünmedikleri için bunun cezasını çocuklar ödüyor.
Üreme bencilliği yüzünden aç çocuklar var. Ekonomi dersin, başkalarını da suçlarsın eyvallah ama bireysel olarak yapman gerekenler de var. Madem şartlar ortada, bir zahmet uyum mu sağlasan? Önlem mi alsan acaba? Durum kötü diye çocuk yapmayalım mı diyorlar. Yap kardeşim, bakabileceksen yap. Bak yemiyor, ben yapmıyorum.
Sen haftada bir balığını yedirebileceksen, her gün proteinin verebileceksen, giydirip güzel eğitimler aldırabileceksen yap.
Ama bunların hiçbirini yapamaz haldeyken çocuk yaparsan çocuğun aç kalır, ayağında terlikle kış günü sokaklarda kalır işte. Şunun romantizmini yapanlara artık saldırasım geliyor. Beslenmesine bir tost koyamaz haldeyken neyin romantizmi ya? Okula aç giden çocuklar var.
Herkes doğuruyor ben doğurayım, anne olmak benim hakkım, yaşlanınca bakar vs. diye çocuk yapıyorlar. Hatta bir kısmının amacı bile yok, sevişiyor ve oluyor işte. Ebeveynlik nedir hiç üstüne düşünmemiş bile, peş peşe 3-4 tane doğurup başkasına falan kaçıyorlar. Çocuğu bir canlı, hakları olan bir birey olarak gören yok. Çok ciddiyim bak, eli ekmek tutana kadar çocuğu önemsemiyorlar. Bu insanlar çocuk yapsa ne olur, yapmasa ne olur allasen? Adamlar sürecin hiçbir aşamasının farkında bile değiller, çocukların sefaleti falan umurlarında değil.
Şimdi bunları yazdık diye nazi ilan ediliriz yine kesin.
Paranın o çocuklara harcandığı denetlenmeli. Çoğu harcamıyor çünkü.her yönden koruyamıyoruz yani biz bu çocukları
yok ben en fazla yemeğimi bölüşürüm çünkü ben para verirsem ve karşıdaki kötü niyetli biri ise o bebeği masumu kullanmaya devam edecek.Dikkat edin annesi sizin duygularınızı sömürmesin.
lüks tüketim olmamalı kış aylarında her çocuk meyve yiyebilmeli özellikle c vitamini için grip olmaması içinÖyle yazınca da kızıyorlar sitede. Çocuk düşmanı oluyoruz. Çocuk hasta ağır grip . Annemle çocuğa vitamin aldım 380 o . İlaç katkı payı 39, marketten süt yoğurt probiyotik yoğurt ekmek 3 tane de muz aldım 112 de o tuttu. Bunları lüks tüketim düşünenlerde ben bıktım. Hepsi bizim için Allah’ın yarattığı insanların ürettiği gerekli şeyler.
onu da nasıl denetleyeceğiz kiParanın o çocuklara harcandığı denetlenmeli. Çoğu harcamıyor çünkü.
C vitamini ikili 210 tl . Meyveler zaten pahalı. 3 muz aldım evde fazla çocuk olsa 3 yeter mi?lüks tüketim olmamalı kış aylarında her çocuk meyve yiyebilmeli özellikle c vitamini için grip olmaması için
Para vermek yerine ihtiyaçlarını karşılasın devlet. Yiyecek versin gerekli kitap defter kıyafeti birlikte alacak birimler görevliler olsun. Almanya da maddiyatın bile olsa çocuğa iyi bakmıyorsan şiddet vs gösteriyorsan direkt devlet alıyor çocuğu aileden.onu da nasıl denetleyeceğiz ki
Evet sitede bile, kaba tabir olacak affedin dilencilik sanala taşındı, bu vesileyle zaman zaman yaptığımız uyarıyı yineleyeyim, lütfen KK’yı kullanarak sizlerden yardım talep eden kişilere itibar etmeyin, yardım isteğiyle konu açan veya sizlere özelden ulaşanları şikayet et butonuna basarak rapor edin.pes artık sitede bile
Fişler istenecek, aldıklarını satmaları ihtimaline karşı alınan kıyafet vb. gösterilecek, kontrol sağlanacak. Yüzde yüz olmasa da bir kontrol sağlanır bu şekilde.onu da nasıl denetleyeceğiz ki
benim evin yanında pazar kuruluyor benim en büyük şansım aldıklarımı seçiyorum ve daha hesaplıya denk geliyor yani o kadar haklısın ki benimde 1 çocuğum var 2. çocuğum olsa 1. çocuğun hakkına girmiş olurum her türlüC vitamini ikili 210 tl . Meyveler zaten pahalı. 3 muz aldım evde fazla çocuk olsa 3 yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?