aldığı kadar, verdi de
savurduğu kadar,sabitledi de
sanırım iyi anlaşıyoruz hayatla
yani bi senden bi benden dedi hep
ALLAH BİR ÖMÜR BOYU YÜZÜNÜZÜ HEP GÜLDÜRSÜN VERDİKLERİNİZE İNAT ....a.s.hayat küçük kız çocuguyken babamı bununla beraber çocuklugu mu aldı ögrenciyken paranın ne kadar kadar güçlü oldugunu hatırlattı umutlarımı aldı evlendim yalnızlıgımı aldı kızım oldu tüm üzüntüleri mi hüzünleri mi aldı hayat benden aldıklarıyla hem üzdü hem dünyanın en mutlu insanı etti eş etti anne etti hayat ya sen nelere kadirsinnnnnnnn
Çocukluğumu aldı götürdü...
Belki en masum hallerimi...
Hayat aldı beni beşiğimden, parkımdan; kendi istediği yere, hayatın tam ortasına koydu...
Ne yapmalı ?
O bana direniyor, ben ona..
Hala ayıcıklarımla uyuyorum, ama hayatla büyüyorum...
Uyum gösterme diyorlar buna. Hayatın zorluklarına karşı uyum gösteriyorum.
Her şeye rağmen en güzel, en kıymetli şeyi, yaşamayı seviyorum ...
kardeşimi bir daha görmeksizin alıp götürdü bu dünyadan en acı yüzünü gösterdi. insanların çıkarları için iyi oldugunu dost bildiğin insanların seni arkadan vuracagını gösterdi. 2 tane dünya güzeli yavrumun ne kadar degerli oldugunu gösterdi. çevreme baktıgımda eşimden başka gerçek dost olmadıgını gösterdi daha sayabilirim ama bu kadarı yeter.
umarım iyi dileklerinle hayat çok daha güzel olur.....hayat benden büyümem için olgunlaşmama için alması gerekenleri aldı,hiç bir alıp veremediğim yok benim hayatla ..ne yaşamam gerekiyorsa yaşamışımdır... Daha iyi olsun diye hayatım uğraşırım ,dua ederim ama sonra tevekkül ederim...dilerim hepimiz için çok çok güzel şeyler getirir hayat bize..:))
insanlara güvenimi aldı götürdü.kötü insanların olduğunu öğretti.tevekkülü öğretti.
zor koşullara rağmen güçlü olmayı öğretti.minnetsiz yaşamın onurunu yaşattı.yani bütün zorluklar büyük özellikleri bırakıp gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?