Hayat nelerinizi alp gtrd?

hayat gençliğimi
hayallerimi
duygularımı
cocuk kalbimi
hayat beni benden aldı
hayat o kadar acımasızdı ki
hiç uyarmadı küçük demedi büyük demedi
sadece aldı
habersizce gizliden
herşeyim gitti umutlarım demet demetti
hayallerim daglar kadar yüksekti
felek geldi ve götürdü
geride birtek ben kaldım
içimdeki anılarla umutlarla hayallerle
şimdi bir ben kaldım kendimde hayatla başbaşa savaşıyorum işte
hayat benden cok şey aldı cok cok şey........

hayta bir adım daha mağlub olmamak amacımız olsun verdiklerini almak tek hedefimiz olsun... bir daha hayata sevdiklerimizden vazgeçmemek umuduyla tutunmaya hep devam.....

Annem ile babamı bir daha bana geri vermemek üzere alıp götürdü..Ama bekliyorum onlara kavuştuğum gün bende onları bir daha geri vermeyeceğim...

hayat küçük kız çocuguyken babamı bununla beraber çocuklugu mu aldı ögrenciyken paranın ne kadar kadar güçlü oldugunu hatırlattı umutlarımı aldı evlendim yalnızlıgımı aldı kızım oldu tüm üzüntüleri mi hüzünleri mi aldı hayat benden aldıklarıyla hem üzdü hem dünyanın en mutlu insanı etti eş etti anne etti hayat ya sen nelere kadirsinnnnnnnn

hayat benden annemı babamı aldı.gülüşlerimi aldı.gülemıyorum herseye eskisi gibi..gençliğimi aldı çoçukluğum kaldı annemlı babamlı yıllar.hayat bana iyi gün kötü gün dostlarını gösterdi.ne olursa olsun yaşayacağımı gösterdi.ama eski ben değilim artık.benı benden aldı hayat.

ben bu dünya hayatıma pek birşeyimi vermedim,alamadı. benden aldığını zannettiklerini de ötelerde geri alacağım inş..

hayatın benden aldıkları kadar cömertce verdiği şeyler de var....aldıkları içinde acımasızca aldığı pek bişey yok şükürler olsun...yaşamak herşeye rağmen çok güzel geleceğe umutla bakmak da...

ALLAH BİR ÖMÜR BOYU YÜZÜNÜZÜ HEP GÜLDÜRSÜN VERDİKLERİNİZE İNAT ....a.s.

Geleceğe umutla bakmak adına acısıyla tatlısıyla yaşamak ve hayat gerçektende çok güzel arkadaşlar!
Yüreklerinize sağlık hayatlarına sevgiler diliyor ve alamadıklarını hala koruyalım diyorum.....

Çocukluğumu aldı götürdü...
Belki en masum hallerimi...

Hayat aldı beni beşiğimden, parkımdan; kendi istediği yere, hayatın tam ortasına koydu...
Ne yapmalı ?
O bana direniyor, ben ona..
Hala ayıcıklarımla uyuyorum, ama hayatla büyüyorum...
Uyum gösterme diyorlar buna. Hayatın zorluklarına karşı uyum gösteriyorum.

Her şeye rağmen en güzel, en kıymetli şeyi, yaşamayı seviyorum ...

Her şeye rağmen en güzel, en kıymetli şeyi, yaşamayı seviyorum ...
bazen tek bir söz yeter hayatı ve yaşamayı anlatmaya...
sevgilerimle canım....

hayat çocuğuma bırakamayacağım kadar güzel temiz bir dünyayı götürdü daha ne olsun ki ?
şu dünyaya bak ! riya,çıkar,hırskurbanları,mutluluk rolü oynayan ve bize kendini maskelerle tanıtan bir yığın zavallı insan sürüsünü verdi ve veriyor da günden güne maalesef...
yazık bizden sonrası geleceğin çocuklarına çok yazık!

Allah sabır versin .gerçekten çok acı bir şey yaşamışsınız. ama çok şükür ki inançlıyız böyle acılarla başedebilecek bir dinimiz var..umarım hereşy gönlünzce olur ..Allah evlatlarınızı size bağışlasın ,sağlıklı sıhhatli yaşayın inşallah..
a.s.

hayat benden büyümem için olgunlaşmama için alması gerekenleri aldı,hiç bir alıp veremediğim yok benim hayatla ..ne yaşamam gerekiyorsa yaşamışımdır... daha iyi olsun diye hayatım uğraşırım ,dua ederim ama sonra tevekkül ederim...dilerim hepimiz için çok çok güzel şeyler getirir hayat bize..:))

umarım iyi dileklerinle hayat çok daha güzel olur.....

insanlara güvenimi aldı götürdü.kötü insanların olduğunu öğretti.tevekkülü öğretti.
zor koşullara rağmen güçlü olmayı öğretti.minnetsiz yaşamın onurunu yaşattı.yani bütün zorluklar büyük özellikleri bırakıp gitti.

hayat aslında kötü de olsa birşeyler öğretiyor ama bunlardan ders alıp bunlarda olabilirmiş diye biliyoruz artık ve aslında hergün daha bir güçleniyoruz....
hayatta umarım sen galip olursun bundan sonra mutluluklar diler tşkkr ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…