hiç kimseyi kendinden çok sevme ,kendin gibi görme...insanlara safça olan güvenimi
daha ne olsun...
hayatın en acımasız yüzü seni hep sırtından acımasızca vurmuş ama umarım artık alacağını almış olup senden epeyce bir kaybettiklerinin yerine daha fazlasını verecek kadar umutla ve sevgiyle bağlanırsın biriicik eşinle hayata....hayat benden de bişeyler aldı ve verdi.öbür dünyaya bir kaç yakınımı götürdü.bebeğimi aldı.hem de daha çok yeni iki ay önce.hayat benden güveni aldı ,insanlara güvenimi kaybettim.en yakınımdan yaşadıklarımdan dolayı.hayat bende üniversitede kayıp bir sene mi aldı,geçirdiğim bir ameliyattan dolayı,hayat tam benden beni alırken eşim çıktı karşıma,canım kanım hayatım nefesim dünyam oldu.hayata yeniden başladım onunla.hayatın bana verdiği en büyük armağan eşim.şimdi kaybettimiz bebeğimizin yerine geçemiyecek ama az da olsa hafifletecek yeni bebeğimizi diliyoruz allahımdan.allahım herkesin gönlüne göre versin.sevgiler...
a.s.sabretmekle geçsede ömrümüz acılarımızla yaşamaya ve kaybettiklerimizi yadedip onlara dua etmeye yarıyor aslında geçen her gün....Deprem babamla birlikte herşeyimi alıp götürdü.Evim, ailem, çocukluğum, hepsini kaybettim.
hayatın suçu yok ne istediysem yaptım yalnış yada doğru kimseyi suçlamaya hakkımız yok seneler akıp gidiyor işte üzülmeye hatırlamaya değmez yarınlar inşallah daha güzel olur sevgiler
a.s.evet canım ya valla bunu da şükür demekten başka yolumuz yok zaten ...evt bi veriyo bi alıyo öyle gecinip gidiyoruz
UMUDUN UMUT ,SEVGİN SEVGİ SELİ OLSUN İNŞALLAH BİRİCİK OĞLUNA.....hayat gençliğimi oğlumu aldı götürdüü :1no2:ama umutlarım hala benle,, onlar var oldukça ve ömrüm yettikçe yaşayacağımma.s
herkes birşey alıp götüyor olsada bu hayatta bizden sevdiklerimiz yapınca canı daha mı çok yanıyor sanki ne.....sevgiye aşka olan güvenimi
AMİN CANIM allah başka det sıkıntı eza vermesin...hayat resmen cildimi we saçlarımı aldı goturdu..
yanlıs urunler kullanarak yıprattım. gerıye donup baktıgımda kaybım bu.gerçi ALLAH baska sıkıntı wermesın..
herkes birşey alıp götüyor olsada bu hayatta bizden sevdiklerimiz yapınca canı daha mı çok yanıyor sanki ne.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?