Hayat nelerinizi alp gtrd?

Harika şeyler sundu hayat bana başlarda kaydirigubbakcemile2.Sonra unuttu beni tabi bende onu.:dilcikar:.. daha sonra ailemi we duygularımı aldı.senağlama.en güzelini sona bırakmış olacak ki......son olarak bana muhteşem bir aşk sundu.:asigim:.Yaşadığın sürece bu aşkda seninle yaşasın dedi bana.. benden bir çok şey aldı ama hepsine değer aşkımı verdi bana çok seviyorum ben şimdi hayatıa.s.:sm_cool:hihoyyyt

ayyyyyyyy çok gzüel şeyler yazmışsın canım ya ...
hep versin umarım bir daha sefere sadece acılarımızı alsın sadece mutluluklarımızı versin ......a.s.

Her geçen saniye ömrümden bir nefesimi daha aldı....
Acısıyla tatlısıyla mutluluklar yaşattı....
Kk tanışmamın senesi.....
Eşimi 5 aylığına aldı benden....
Yeni iş yeni eşyalar verdi,sağlık verdi,huzur verdi,gözyaşlarımı aldı benden ,güzelliğimi elleyemedi
ama
1 yaşımı daha aldı benden .....
sağlık,huzur,dert,keder,acı,hüsran,sevinç,umut,hayal aldın verdin.....
Canımı canımdan almadı ya ailemi bana bıraktı ya bu yeter de artar bana ......
Teşekkürler HAYAT ve hayatıma yön verenler.....

evet aldıkları çok fazla olabilir ama hayat inasana gerçekten tek başına ayakta durmak nedır bunu öğretıyi çok acı çekebiliriz çok kırılabiliriz hayatan vazgece biliriz ama o en sonunda yine bizi kendine baglar ve en baştan devam ederiz onunla herşeye ragmen seviyorum hayat seni.

hayat benden insanlara özellikle hemcinslerime olan güvenimi kaybettirdi.artık ama yinede insan yaşadığı kayıplardan derslerde alıyor.hayat hem kaybettiriyor hem kazandırıyor.arkadaşın dediği gibi insanlara olan güven gitti ama kendine olan güvenin geldi hayat sevdiklerimizi kaybettirmesin bize

benden çok şey götürür gibi yaptı ama hepsini götüremedi:) alıp götürürken beynimden de silse şikayetim olmayacak ama oradakiler kalıyor.2 oğlum allah bana anneliği tattırdı sevgiyi saygıyı tattırdı.evliliği sevmeyi tattırdı.ama hayat son golünü attı ve aklımı çooook karıştırdı

hayat bana 2 yıl görülmemiş bir mutluluk yaşattı 6 ay önce de beni sonsuz mutsuzluğa sürükledi.
herşeye rağmen tekrar mutlu olmaya çalışıyorum şimdi,elimde kalanlarla...

öyle çok şeyi götürdüki..ama hayattan çok hayatıma girenler götürdü..
hayat masum..
bi oyun sahnesi gibi..
oyuna,oyuncular biz karar veriyoruz..dram seçiyoruz bazen ve ne acı şekilde de sahnelenmesine izin veriyoruz..ne yazıkki..
çok şey gitti benden,çok şey götürüldü..
o yüzden belki yüzümü güldüren hiç bişey kalmadı..

masumiyetimi (insanların tavırlarından dolayı çirkef oldum :umursamaz:)
çocukluğumu
gençliğimi (götürmekte)
en önemliside vurdum duymazlığımı ( bu huyumu çok severdim ama artık yok :çok üzgünüm: )
umarım geri kalanları bırakır bana hayat ( süpürge kılıklı hayat kötükedihüso ) :lepi:

babamı aldı bende daha neyimi alsınki...mafoldumbenmafoldumben3 yıl oldu çocuk gibi hala bekliyorum,gelirmi acaba diye

Güven duygumu aldı. Hiçbirşeye hiçkimseye güvenmemem gerektiğini gösterdi. Ne aile ne dostlar bir yerde hepimiz yalnızız bunu öğretti. Şimdi buna göre yaşıyorum artık güvenemeden hastalık gibi. Her an herşey olabilir tetıkteyim.

. insanların çıkarları için iyi oldugunu dost bildiğin insanların seni arkadan vuracagını gösterdi. 2 tane dünya güzeli yavrumun ne kadar degerli oldugunu gösterdi. .

pişmanlıklarımı öğretti.mutluluğumu gençliğimi götürdü.ama ne pahasına olursa olsun 2 dünya güzeli çocuklarımı ve kendime güvenimi verdi.

hayat masumluğumu,güvenimi,heyecanımı götürdü ama hep yerine yeni bişeyler getirdi en önemlisi yaşama sebebim oğlumu verdi güç verdi sabretmeyi umut etmeyi öğretti.. hayat acısıyla tatlısıyla bi şekilde yaşanıp gidiyor ne yaşanırsa yaşansın her şeye alışılıyor ama en büyük korkum sevdiklerimi götürmesi hiç büyük ölüm acısı yaşamadım allah hiç kimseye yaşatmasın çünkü yeri doldurulamayacak tek şey

hayat bir çok şeyimizi elimizden alsada hatta bazen doğmayan bebğimizi bile bizden alsada daha bir hırsla koşmalıyız bu maratonda.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…