Hayat nelerinizi alp gtrd?

çocukluğumun tertemiz düşlerini götürdü..
yerine kocaman hayal kırıklıkları,çok ağır huzursuzluklar ve dağ gibi büyük bi
mutsuzluk verdii((

Hayat , benim içten gülümsememi götürdü... hayat benim insanlara güvenimi aldı götürdü...yavaş yavaşta gencliğimi alıp götürüyor.:çok üzgünüm: Bunada şükür sağlık olsun

eşinden annenden ve babandan baska kimseden hayır olmadığını ve ( bir bebişim yok o yüzden çocuk olayını katmıyorum) bu insanlar işin içinde yoksa dipine kadar bencil olmanın en hayırlı iş olduğunuöğretti
ama safım yinede her zaman yapamıorum bunu....
evlilikte güvenin çok önemli olduğunu evliliğin sadece sevmek değil gerçekten çok kutsal ve mükemmel bir şey olduğunu öğretti
inşallah birde evlat sevgisini öğretir :)

şen kahkalarımı götürdü senağlama
önceden cenem agrıyana kadar gülerdim
şimdi gülmeyi bile unuttum

önce babamı... daha13 yaşında genç bir kızdım. neyin ne olduğunu bilmeden... aslında ne kadar şanslı bir çocuk olduğumu anlayamadan... muhabbetine şen kahkahasına doyamadan babamı aldı... belkide en gerekli olduğu zamanda... tamda beni yetiştireceği bilinçlenme çağımda aldı onu benden...

hayallerim.... bi kısmını aldı. ama ben tekrar kurdum... :))

eskiden deli dolu biriydim. herşeyi içime atar bide kahkaha atardım... o derece yani... deliliğimi ve kahkahalarımı aldı... artık o zamanlar gibi gülemiyorum...

hayatın beni alıp götürmesine izin vermiyorum,ben alıp götürüyorum onu,dümen bende ....

ama doğumdan sonra kilolarımı ve hiç geri gelemeyen göğüs ölçümü aldı alçak !
çita maymunu gibi bıraktı

5 tane bebeğimii
anne olmaa umudumuu
amaa yaşamaa sevincimi hayataa bağlılığımıı aslaaa götüremedii izin vermemm

5 tane bebeğimii
anne olmaa umudumuu
amaa yaşamaa sevincimi hayataa bağlılığımıı aslaaa götüremedii izin vermemm

Allah sabır versin çok zor bir durum....
ama hayata tutunman çok güzel......

Allahım sana öyle güzel, öyle ahlaklı ,öyle hayırlı ,öyle sağlıklı evlatlar versinki 5 bebeğinin acısına derman olsun inşallah :Saruboceq:

Rabbim benden 17 yaşımda babamı aldı, babam gidince akrabalarım aramaz sormaz oldu... 1 sene sonra dedemi aldı.ondan 1 sene sonra babanemi aldı.....

4,5 aylık melek yüzlü kızımı aldı.... korkularım çoğaldı... 3 hafta öncede 6 haftalık bebeğimi aldı.....

burda aziz mahmut hüdayi hz. bir sözünü hatırladım ;

veren O alan O dahi neyimiz var....

:asigim::1hug:a.s.inşallahh caınmmm
bigünn olucakk biliyomm
yadaa öylee düşünmekk istiyomm
amaa olacaksaa artıkk korkusuzz yaşamakk istiyomm hamilelikk döneminii
:Saruboceq::Saruboceq:

Hayata karşı ayağı yere sağlam basan bir insanım ama geçmişe baktığım zaman
Hayat benden;
O şen kahkahalarımı:roflol:
Vurdum duymazlığımı götürdü.Şimdi gülsem bile o eski kahkalarımı özlüyorum.

Hatta beni görenler kızım sen yaşlanmassın derlerdi yaa,pehh!!!süprizzzzz
Şimdi görseler o lafı onlara yedirdim.sositososito

mutsuzluk verdii((
çocukluğumu götürdü benden temelsiz bir gençlik koydu avuçlarıma şimdi ne yapsamda alamıyorum elinden götürdüklerini sadece elimdekilerle bana bıraktığı acılarla savaşıyorum yıllardır....

Hayat, benden de birşeyler götürmüştür mutlaka..
Ama bu ne kadar önemli?
Ya da bu tek başına ne ifade ediyor?

Kısaca; olaya getiri-götürü dengesinden bakmak gerekiyor..

İnsanlara güvenmiyorum. Bu bir götürü mü? Hayır. Aksine getiri. Güveni kaybederek, daha temkinli davranmayı öğreniyor ve düşme anında yumuşak yastığı poponuzun neresine koyacağını artık biliyorsunuz..
Güven gitti ama getiri büyük.

Bir çok sevdiğim varlık artık dünyada değil.. Bu bir götürü mü? Hayır. Aksine getiri. Onların kayıpları sayesinde, yaşayan sevgilerimin değerini biliyorum. Ve onlara daha sıkı sarılmayı, ölüm olmasa öğrenemezdim.

Özetle... Hayat, bir şeyler götürürken, sizi olgunlaştırıyor ve öğrenmenizi ve korunmanızı sağlıyorsa..aslında götürmemiş demektir bana göre.. yerimseniben

İnsanlara olan güvenimi azalttı
En önemliside ''CANIM'' dediğim kişiyi hayatımdan aldıı götürdü

canımdan çok sevdiğim annemi alıp götürdü,

gençliğimi aldı götürdü,

insanlara olan güvenimi aldı götürdü,

en güzel yıllarımı çok acı aldı götürdü,

canım dediğim insanların aslında canım olmadığını gösterdi,

gerçekten de düşenin dostu olmadığını gösterdi,

hayata karşı olan olan dayanma gücümü aldı götürdü,

ve bunlara karşılık bana sadece bir şey verdi,

çok sevdiğim kocam ve canımın içi oğlum,

şu hayattaki tek var olma nedenim oğlumu verdi bana,

iyi ki de vermiş.

mutsuzluk verdii((
şimdi biraz daha iyi anlaıyoru seni diğer topiğime yazdığın cevabla örtüşünce...
yüreğine bir ömür boyu mutluluk dolsun canımmm...
a.s.

her yaşadığımız an bize yeni hayaller kurmayı sağlar.... yeni hayaller keybetmnin hırsıyla daha bir güçlü ve daha bir hazır hissttirir kendimizi bundan sonrası için kazanmayı..
hayat bazen alıyor olsada bizim olanları almayı daha bir hırsla başarmayı öğretiyordur bize sadece kaybetmeyi değil ....:hooray:

Hayat , benim içten gülümsememi götürdü... hayat benim insanlara güvenimi aldı götürdü...yavaş yavaşta gencliğimi alıp götürüyor.:çok üzgünüm: Bunada şükür sağlık olsun
insanlara olan güvenimizi gerçekten hayat mı alıp götürüyor yoksa doğrudüzgün olmayan insanlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…