5 tane bebeğimii
anne olmaa umudumuu
amaa yaşamaa sevincimi hayataa bağlılığımıı aslaaa götüremedii izin vermemm
Allah sabır versin çok zor bir durum....
ama hayata tutunman çok güzel......
Allahım sana öyle güzel, öyle ahlaklı ,öyle hayırlı ,öyle sağlıklı evlatlar versinki 5 bebeğinin acısına derman olsun inşallah :Saruboceq:
çocukluğumu götürdü benden temelsiz bir gençlik koydu avuçlarıma şimdi ne yapsamda alamıyorum elinden götürdüklerini sadece elimdekilerle bana bıraktığı acılarla savaşıyorum yıllardır....çocukluğumun tertemiz düşlerini götürdü..
yerine kocaman hayal kırıklıkları,çok ağır huzursuzluklar ve dağ gibi büyük bi
mutsuzluk verdii((
şimdi biraz daha iyi anlaıyoru seni diğer topiğime yazdığın cevabla örtüşünce...çocukluğumun tertemiz düşlerini götürdü..
yerine kocaman hayal kırıklıkları,çok ağır huzursuzluklar ve dağ gibi büyük bi
mutsuzluk verdii((
her yaşadığımız an bize yeni hayaller kurmayı sağlar.... yeni hayaller keybetmnin hırsıyla daha bir güçlü ve daha bir hazır hissttirir kendimizi bundan sonrası için kazanmayı..hayat neylerınızı goturmedı dıye sorsanız daha ıyı olurdu kızlar ne goturmedı kı hayallerımı yıtırdım yıkıldı ve sımdı yenı hayaller kurmaya calısıyorum kendıme cunku hıcbı hayat hayalsız olamaz onlar bızım yasam kaynagımız dıye dusunuyorum.bulundugunuz sartlara uyum saglamayı ve bununla ılgılı planlar yapmayı bı zaman sonra ogretıyor hayat ah be ne felsefe yaptım doktum ıcımı gıttı vallagamyoncuiremsu
insanlara olan güvenimizi gerçekten hayat mı alıp götürüyor yoksa doğrudüzgün olmayan insanlar mı?Hayat , benim içten gülümsememi götürdü... hayat benim insanlara güvenimi aldı götürdü...yavaş yavaşta gencliğimi alıp götürüyor.:çok üzgünüm: Bunada şükür sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?