Hayat nelerinizi alp gtrd?

babamı babacığımı, aşkımı ve aşkı.....aldı götürdü acımadan...

babacığının yerini hiç kimsenin ve hiçbirşeyin tutamayacağına eminim eğer ki aşkım dediğin insan sana dünyanın anlamını yaşatacak kadar mutluluk verdiyse eğer onu kaybetmene üzüldüm umarım aşkı yeniden tadarsın ve babacığına heran dualar edip hayatına kaldığın yerden en güzel şekilde devam edersin canım....a.s.

Hayatı seviyorumm...
Ne olursa olsun hayatın bana verdiklerini seviyorum....
Benden sevdiklerimi aldı aileme daha sıkı bağladı....
Hayat bana acı verdi ama beni daha güçlü kıldı....
Hayat benden insanlara karşı güvenimi aldı ama daha sağlam adımlar atmamı sağladı....
Hayat benden yeri geldi sevincimi mutluluğumu aldı ama mutlu olduğum zamanların kıymetini bilmemi sağladı...
Sizce benim kaybım varmı?
Hayatın aldıklarından çok verdikleri oldu...
Ben halimden memnunum...
Hayat beni acımasız yönüne karşı güçlü kıldı ayakta kalmayı öğretti....

o kadar çokki..hangisini sayayım....beni benden götürdü...çocukluğumu..gençliğimi..evlatlarımı...en yakın dost bildiklerimi..insanlara olan güvenimi....yaşama olan umudumu..hayallerimi..dileklerimi..gelecek beklentilerimi...duruma bakarsanız yaşamam gerekiyor..yaşıyosam hala umudum var hayata tıutunuyorum demektir belki..diyeceksiniz.ben sadece mecbur olduğu için yaşayanladanım...allaha isyan etmeme adına birazda...gün doğmadan neler doğr biliyorum ama doğumumdan bu yana yaşdıklarıma ve arkamda asla toparlanmayacak bi hayat bıraktığıma doğacak olan günün de çok iyisini getirmeyeceğini biliyorum.ve gene de biliyorum tabi ki beterin beteri var buna da şükür işte.. daha ne diyim.

hayat benden bişeylerimi alırken birşeyleride verdi bu yüzden aldıklarının yanında verdiklerinide saymak lazım ama en önemlisi varki bebekliğimi aldı ve bebekliği alınan bu kadın şimdi hayatına bi bebek bekliyo ve inanıyorum ki Rabbimin izni ile oda gelecek zamanı geldiğinde

her şey güzel olacak de yeni başlayan gününde her sabah uyandığında nefes aldığın için şükret ve hala biryerlede senin için iyi dilekleri olan insanların olduğunu unutma buna beni de eklersen sevinirim canım hayat aslında çok güzel ama yaşamına kimleri sokacağını iyi seçersen umarım heryeni doğan gün sana benim iyi dileklerimden daha fazlasını verir mutluluklar canım ellerine yüreğine canına sağlık...a.s.

anne adaylarının en güzellerinden en ruhu temiz kalbi temiz olan ve en iyi dostluklardan mutluluk paylaşan ey iyi insan tebrik ederim bundan sonra herşeyin gönlünce ve yüreğin istediğince olsun derim...kendine ve bebişimize iyi bak siz bizlere ve hayata çok lazımsın büyük mutlukları yaşamamız için...a.s.:1hug:

hayat bişeyleri alıyorsa bi sebebi vardır yerine daha büyüklerini koyacaktır ya da benim olmam gerektigi gibi olabilmem için o aldıklarının benden gitmesi gerekiyordur diye düşündüm hep. hem sormuyo ki bunu senden alıyım mı diye, o yüzden hayat benden şunu aldı bunu aldı diye yiyip bitirmedim hiç kendimi, hiç çetelesini tutmadım. mutsuz olurdum çünkü o zaman.

Biriken tüm acılarımızı,dertlerimizi,hastalıklarımızı,sevmediklerimizi,kıskananları,yanlış insanları,yanlış sevgileri,yalancıları,riya düşkünlerini,inançsızları,sevgisizleri,sevgiyi haketmeyenleri,doğru söze inanmayanları,hayatımıza huzursuzluk katanları,bize zarar veren herkesi al sadece be hayat ....
Geri kalan tüm güzellikleri bize bırak........

hayat daha cok verdi bana..
daha da verirdi,daha da güzel olurdu ama benim hatalarım buna engel oldu..
dahaını da kısmet edecek Allahım..
umutlu ve de bunun için duacıyım..

hayat bana bır sey vermedıkı ne gotursun...
ellerı bomboştur...bence...cunkı goturecek yuzu yok..

yaşımı alıyor yetmezmi...bıraktığı şeylerde var..beyaz saçlar ve ince derin çizgiler..

hayat bana ne verdiki...şimdide almaya kalksın...
götürecek hiç birşeyim yok.. ama hala canımı yakıyor hayat...:çok üzgünüm::sm_confused:​

Hayat benden annemi babamı aldı.Beni büyütenleri toprak yaptı.Ama herşeye rağmen bana direnmeyi ayakta dimdik durmayı,ajitasyon yapmamayı öğretti.

önce annemi aldı sonra yaşarken ölü taklidi yapan baba verdi.iki tane harika evlat verdi.bir güldürdü iki aglattı......

yanıbaşımızda olmayan sevdiklerimize önce ALLAHTAN RAHMET dilkeyelim ve sonrada bugünkü halimize lütfen birkez daha bakıp şükredelim hiç olmazsa hala nefes alabiliyor ve hala bir yerlerde bir şeylere gülebiliyor ve hala bir şekilde mutluluğu alabilip verebiliyoruzda çok şükür..........

şükrolsun canım kızımı verdi hayat banahihoyyytyaşımızı almasa hep yirmilerde kalsak çok iyi olurdu a.solsun hayat kadere inat seni sil baştan yaşadım:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…