babamı babacığımı, aşkımı ve aşkı.....aldı götürdü acımadan...
her şey güzel olacak de yeni başlayan gününde her sabah uyandığında nefes aldığın için şükret ve hala biryerlede senin için iyi dilekleri olan insanların olduğunu unutma buna beni de eklersen sevinirim canım hayat aslında çok güzel ama yaşamına kimleri sokacağını iyi seçersen umarım heryeni doğan gün sana benim iyi dileklerimden daha fazlasını verir mutluluklar canım ellerine yüreğine canına sağlık...a.s.o kadar çokki..hangisini sayayım....beni benden götürdü...çocukluğumu..gençliğimi..evlatlarımı...en yakın dost bildiklerimi..insanlara olan güvenimi....yaşama olan umudumu..hayallerimi..dileklerimi..gelecek beklentilerimi...duruma bakarsanız yaşamam gerekiyor..yaşıyosam hala umudum var hayata tıutunuyorum demektir belki..diyeceksiniz.ben sadece mecbur olduğu için yaşayanladanım...allaha isyan etmeme adına birazda...gün doğmadan neler doğr biliyorum ama doğumumdan bu yana yaşdıklarıma ve arkamda asla toparlanmayacak bi hayat bıraktığıma doğacak olan günün de çok iyisini getirmeyeceğini biliyorum.ve gene de biliyorum tabi ki beterin beteri var buna da şükür işte.. daha ne diyim.
hayat benden bişeylerimi alırken birşeyleride verdi bu yüzden aldıklarının yanında verdiklerinide saymak lazım ama en önemlisi varki bebekliğimi aldı ve bebekliği alınan bu kadın şimdi hayatına bi bebek bekliyo ve inanıyorum ki Rabbimin izni ile oda gelecek zamanı geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?