Hayat nelerinizi alp gtrd?

şükrolsun canım kızımı verdi hayat banahihoyyytyaşımızı almasa hep yirmilerde kalsak çok iyi olurdu a.solsun hayat kadere inat seni sil baştan yaşadım:içelim:
HAYATTTTTTTTTTTT
KADEREEEEEEEEEEE
İNAAAAAAATTTTTTTTTTTT
SENİİİİİİİİİİİİİİİİİ
SİLLLLLLLLLLLLLLLL
BAŞTANNNNNNNNNNNNNNNN
YAŞAYACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
AHDIMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
:hooray:

hayatı yeni yeni anlamaya başladığım o küçücük yaşlarda babamı aldı benden.bir yanım hep eksik kaldı bu yüzden.
çok küçük yaşlardan itibaren bana sorumululuk duygusunuda da öğretti. erken büyüttü beni hayat.
herkese güvenilmeyeceğini öğretti ve en önemlisi ailemden başka karşılıksız hiç kimsenin sevemeyeceğini.

hayatı yeni yeni anlamaya başladığım o küçücük yaşlarda babamı aldı benden.bir yanım hep eksik kaldı bu yüzden.
çok küçük yaşlardan itibaren bana sorumululuk duygusunuda da öğretti. erken büyüttü beni hayat.
herkese güvenilmeyeceğini öğretti ve en önemlisi ailemden başka karşılıksız hiç kimsenin sevemeyeceğini

ayni duygulari bende yasadim bendende cook ama cok seyler alip gitti dunyada hic insan kalmamis insanlarda duygu allah korkusu hic kalmammis

hayat benden cok sey aldi ama bir cok seyde ogretti getirdi insanalara guvenilmiyceni cok iyi anladim simdi ...

SEVGİLİ BABACIĞINA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM CANIM BUKADAR GÜÇLÜ OLUP BU KADAR GÜZELLİKLERE VARABİLDİYSEN EĞER BABAN VE SEN MÜKKEMEML BİR UYUM İÇİNDEMİŞSİNİZ AMA KADER BİTANEM YA ALLAHTAN ....
BABASINA DOYAMAYAN YADA ERKEN YAŞTA KAYBEDEN KIZ ÇOCUKLARI İÇİN ZOR BİR DURUM OLSA GEREK CANIM ....EŞLERİNİ BABA OLARAK VE BABALRINA BENZEYEN İDOL OLARAK VE BALARI GİBİ BİR ADAM OLARAK SEÇERLER VE HEP BU YOLU TAKİP EDERLER..HAYATIMDA ENÇOK SEVDİĞİM İNSAN BABAMDIR ONA LAYIK BİR EVLAT OLMAK İÇİN BİZLERDE ERKEN YAŞTA HAYATLA ONU MUTLU ETMEK İÇİN SAVAŞTIK VE ÇOK ŞÜKÜR BUNU BAŞARDIK KARDEŞLERİMLE BERABER ...EŞİM HEP BABAMA BENZESİN DERDİM ÇOK ŞÜKÜRDE ÖLE OLDU CANIM...
MUTLUKLAR BABACIĞIN GİBİ ÖMÜRLÜK, DERTLER İSE BABACIĞIN KADAR UZAK OLSUN ,HAYATIN HEP BABACIĞIN KADAR MÜKEMMEL OLSUN CANIMMMM...:Saruboceq:a.s.

yaşasın yaşasın yaşasın....
hayat bugün bana yağmurla yıkanıp gelecek kadar güzel umutlar verdi...
her yağmur yağdığında berekete ve ardından çıkan gökkuşağının yedi renginin umutlarla geldiğine ve mutlulukları müjdelediğine inanırım... yaşasın umutları,bereketi ve mutluluk müjdeleri verdi bu sefer hayat !
bu sefer hiçbirşey alamadan verdi .......
yaşasın galip geliyoruz bugün yine hayata.........

hayat bana HİÇ KİMSEYE HAKETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERMEMEM GEREKTİĞİNİ öğretti
kendini bişey sanıyorlar değer verince
bundan sonra kimseye değer meğer yok
en az sizin kadar değerliyim bende sizden eksiğim ne:mymeka:
yada sizin benden fazlanız neeee :dilcikar:

cok şükür :Saruboceq:
hayat su ana hiçbirşeyimi elimden alamadıı :lepi:

walla hayat değil belki ama şu son 3-4 sene resmen güzelliğimi elimden aldı...çoook güzel hatundum ben şimdi ortalamayım...
ama en önemlisi bir çok kötü huyumu aldı..kıskançlık, hırs ve karşındakini asla dinlememe..Şükürler olsun Rabbime

annemin babamin sagligini ömrümün yarisini ALLAHTAN baska hicbir umudum olmadigini caresiz kalip dua etmekten baska hicbirsey yapamiyacagimi esime muhtac kendi ailem icin hicbir sey yapamadigimi babamin kalp rahatsizligi icimin kan agladigini annemin ambulansla baska sehire götürülmesini calan telefonlari korkuyla acmayi daha nelerrrrrrrrrrr. tek mutlulugum iki kizim onlari cok seviyorum.

hiç kimseyi kendinden çok sevme ,kendin gibi görme...
en iyi darbe en yakınından gelir,en büyük darbe sevdiğinden yenir....
allah bunlardan artık korusun bizi inşallah....

içten gülümsememi ve insanlara güvenimi aldı herşeyin altında birşeyler arar oldum paranoyak oldum benneyaptımki

hayat bi dönem herşeyimi alıp götürdü...
ama ben tekrar tekrar pes etmeden kendimi küllerimden yarattım....
ve artık hayatın benden hiç bişi almasına izin vermiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…