İNŞALLAH CANIM SAĞLIĞIN İÇİN DUALARIM SENİNLE VE BURDA BUNU HERKESTE SANA DUA EDİYIR OLACAK TATLIM ACİL ŞİFALAR DİLERİM.....a.s.hislerimi aldı hayallerimi aldı sağlığıma göz dikti
ama geri verecek eli mecbur !
HAYATTTTTTTTTTTTşükrolsun canım kızımı verdi hayat banahihoyyytyaşımızı almasa hep yirmilerde kalsak çok iyi olurdu a.solsun hayat kadere inat seni sil baştan yaşadım:içelim:
SEVGİLİ BABACIĞINA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM CANIM BUKADAR GÜÇLÜ OLUP BU KADAR GÜZELLİKLERE VARABİLDİYSEN EĞER BABAN VE SEN MÜKKEMEML BİR UYUM İÇİNDEMİŞSİNİZ AMA KADER BİTANEM YA ALLAHTAN ....hayatı yeni yeni anlamaya başladığım o küçücük yaşlarda babamı aldı benden.bir yanım hep eksik kaldı bu yüzden.
çok küçük yaşlardan itibaren bana sorumululuk duygusunuda da öğretti. erken büyüttü beni hayat.
herkese güvenilmeyeceğini öğretti ve en önemlisi ailemden başka karşılıksız hiç kimsenin sevemeyeceğini.
hiç kimseyi kendinden çok sevme ,kendin gibi görme...hayat bana HİÇ KİMSEYE HAKETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERMEMEM GEREKTİĞİNİ öğretti
kendini bişey sanıyorlar değer verince
bundan sonra kimseye değer meğer yok
en az sizin kadar değerliyim bende sizden eksiğim ne:mymeka:
yada sizin benden fazlanız neeee :dilcikar:
ne mutlu sana canım hayat daima senden yana olsun ve bizlere biraz yanaşır hayat umarım...a.s.cok şükür :Saruboceq:
hayat su ana hiçbirşeyimi elimden alamadıı :lepi:
hayat sana benim gibi bir dostu arkadaşı vermişken insan daha ne isteyebilir ki zamanını çalan hain hayttan ....HAYAT benden sadece zaman ımı alabılır.verdıklerı ıse coook.(^_^)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?