- 28 Mart 2008
- 3.954
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Size de hayırlısından versin rabbim. 2 yıl önceki halimi gördüm.Aslında sizi anlıyorum 4 yıllık evliyim, 8 gün önce aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum. Zaman zaman küçük çocuklara ve hamilelere benim de iç çektiğim oluyor. Anlattığınız kadar yoğun olmasa da ben de bazen yaşadım o hisleri. Ama isyan etmeye cesaret edemiyorum, neden demeye yüzüm yok, sadece anne olmak istedim çok mu diyecek kadar yetkin hissetmiyorum kendimi.
Çünkü veren Allah.. başka hiç bir etken yok aslinda.
O yüzden sadece dua ediyorum ve en önemlisi hiç bir zaman ısrarcı olmadim,olmayacağım. Hayirlisini hayirlisiyla versin, en büyük duam bu.
Çocuğum olmamasina isyan edersem, Allahin gadabina dokunur da büyük bir dert gonderir diye korkuyorum
16 yaşından beri çocuk mu istiyorsunuz? Barbie olmasın o ?Rabbim sana da bana da tüm isteyenlere de versin ben de 22yaşndaym ve 6 senedir istiyrm
:) yok gülüm erken evlendim :) :) :)16 yaşından beri çocuk mu istiyorsunuz? Barbie olmasın o ?
bazı insanlar anaç doğuyo demekki :) Allah gönlünüze göre versin inşallahRabbim sana da bana da tüm isteyenlere de versin ben de 22yaşndaym ve 6 senedir istiyrm
Nekadar erken ? Beynim durdu valla.. 16 yaşındaki bi çocuğun evli olması ve kendisi daha çocukken çocuk istemesi..:) yok gülüm erken evlendim :) :) :)
Bu kadar aşırı stres sana destek değil köstek olur canım.. Allah en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah ama kendini de bu kadar yıpratma bence olur neden olmasın?Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Amin bitanem. RABBİM sesini duysun. Senin de inşallah diye düşlediklerini elhamdülillah diyerek eline versin :)bazı insanlar anaç doğuyo demekki :) Allah gönlünüze göre versin inşallah
Amin canım teşekkür ederim.. Ben de şu an tüp bebek tedavisindeyim.. Allah kimseyi bu noktalara getirmeden evlatlarına kavuştursun tek dileğim artıkAmin bitanem. RABBİM sesini duysun. Senin de inşallah diye düşlediklerini elhamdülillah diyerek eline versin :)
İnşallah canım arkadaşım :) aşılama olacak galiba benim de :) aman gelsin şu veletlerde başka bişey istemiyorum :)Amin canım teşekkür ederim.. Ben de şu an tüp bebek tedavisindeyim.. Allah kimseyi bu noktalara getirmeden evlatlarına kavuştursun tek dileğim artık
Hayırlısını isteyelim canım.. allah sağlık huzur versin öncelikle sonra da bebişler gelsin inşallah sağlıkla yineİnşallah canım arkadaşım :) aşılama olacak galiba benim de :) aman gelsin şu veletlerde başka bişey istemiyorum :)
İnsanların kendilerini ifade ediş biçimleri farklı olabilir bence bu kadar sinirlenmeye kırıcı konuşmalara gerek yok..Allahtan çevremde senin gibi bir insan yok, yoksa asla görüşmezdim. 2 3 aylık evlilikte şimdiden "beeeen bebek istemiştimmmm hayaaaaat" diye bağrış çağrış yapacaksan daha erken evlenseydin! Arabeske bağlanmaya ne meraklısınız!
Konuya öyle uyuz oldum ki, boğazıma şöyle bir düğüm takıldı!!!
İyi de ortada acı çekecek bir durum yok ki , daha sadece bir kaç ay olmuş evleneli neden bu panik? Bu kadar stresle zaten işleri daha da zorlaştırırsın. Hayat ben senden sadece çocuk istemiştim diyorsun da olmaması gibi bir durum da Yok ki neden vermedin diye üzülesin..Tabiki hepsi bambaşka...ama şuan en çok kendi acımı hissediyor olmam tuhaf mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?