- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Hahahaha seni bu satırları yazarken, arkada da cadıları kavga ederken görür gibi oldum :)) kolay gelsin :)Bende 2 sene vajinusmus la uğraştım. Çocuğumun olması hayal gibi geliyordu. Şimdi hayalim 2 güzel prensese dönüştü ama ben yorgunluktan ölüyorum. Şu anda bile kavga ediyorlar bana sinir basıyor görmezden geliyorum. Akşam olunca dakikaları sayıyorun uyusunlar diye. Olduğum yerde uyuya kalıyorum. Bazen ne istediğimize dikkat etmek gerekir. Allah tan hayırlısını isteyin.
Çocuk olmamasının genetikle bir alakası yok. Bazen 7 kardeşden birinin çocuğu olmaz, bazen 5 kardeşten sadece birinin çocuğu olur.
Amin teşekkür ederim. Birini uyuttum ötekini de uyutmak üzereyim 1 saatlik nefes alma vakti başlasınHahahaha seni bu satırları yazarken, arkada da cadıları kavga ederken görür gibi oldum :)) kolay gelsin :)
Teşekkür ederim canımm....bana önereceğiniz bsiey ler var mı bu hastalıkla ilgili...Allah ayarını sana bağışlasın mutlu huzurlu bir ömür geçirin inşallah...maşallahçok kafaya takmamaya çalış stres kötü birşey 8 yıl evliyim polistik over hastasıyım 8 yıl ugraştım tedavilerle 4. tüp bebek denememde kavuştum inş sende kavuşurusun Allah isteyen herkeze versin
bakış açını değiştirecek yorumları es geçmemelisin.Bana gerçekten iyi dileklerde bulunanlar teşekkür ederim....hepiniz sağolun.
Ben kimseye sed çekmedim. Bu benim acim dedim.bu kadar...kıyaslamayın başkasıyla ben yaşıyorum dedim.neyse Allaha emanet olun.iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?