Hayata tutunamadım (Boşanma, depresyon, ümitsizlik)

İyi bir ailem ve iyi bir işim var demişsiniz. İnanın bunlar o kadar önemli şeyler ki. Yaşınız da henüz gerçekten çok çok genç. Her şey öyle güzel olur ki bu girdaptan şöyle bir etrafa bakabilseniz.

Çok mutsuzluk vermiş ki boşanmışsınız. Ruh halinizi biraz değiştirebilseniz aslında çok iyi bir durumda olduğunuzu göreceksiniz

Merhaba arkadaşlar canım yine çok sıkkın sizinle dertleşmek istedim. 6 yıl önce boşandım çocuğum yok 31 yaşındayım. İyi bir işim ve iyi bir ailem var. Bunlar pozitif şeyler. Ama ben hayatı hep olumsuzluklarıyla görüyorum. Bu duygu durumunu bir türlü üstümden atamadım.
Kendime çok üzülüyorum. Her gün batağa gidiyor gibiyim. Sağlığıma dikkat etmiyorum, parama dikkat etmiyorum. Uzun bir süredir majör depresyon tedavisi görüyorum. İlaçlar da beni mahvetti, onları da 20 gündür kullanmıyorum. Artık çok yoruldum. Yaşadığım yer muhafazakar bir şehir. Boşanmış olmak hala yadırganıyor buralarda. Bu yüzden mi bilmiyorum ama doğru düzgün biri de karşıma çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde 45 yaşında 2 çocuklu bir adam çıktı. Onu bile yaş farkına rağmen acaba olur mu diye düşündüm. Hatta burada konu bile açmıştım. Sonra adam sen çok genç ve güzelsin, ben korkuyorum, sen daha iyilerine layıksın deyip gitti. Resmen bana salak muamelesi yaptı anlayacağınız. Bu olayda beni üzdü iyice. Düştüğüm hale bak dedim kendime.
Mesele evlilik ya da erkek değil ama kendimi sürekli çok yalnız ve sevgisiz hissediyorum. Bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Sık sık ağlıyorum ve kendimi çok hırpalıyorum. Öyle işte. Dertleşmek istedim.

Hayat bu inanın diğer dertli insanları düşündükçe halinize şükreder duruma geliyorsunuz haberler dünya savaş açlık tedavisiz hastalıklar evsizler vs o kadar çok dertler var ki ve insanlar o hayatları yaşıyorlar .

siz ise tecrube olarak görmeniz gereken durumu hayatım bitti diye kendini hastalıklı duruma sokuyorsunuz .

bir söz vardır Çok sıkıldıysan hayattan, bir mezarlığa git. Ölüler iyi bilir ; yaşamak güzeldir.

Kurslara katıl, yürüyüşlere turlara git:)
Hep yapmak istediğin bir spor dalında özel kurs al. Folklöre git. Trabzon oyna:)
Birini bulmasan bile tebdili mekanda ferahlık vardır. Bi amacın olur.

Kolbastı sakıncalı olabilir yalnız benim dizlerimi mahvetti:olamaz: 3 seans yapabildim sonra dizim ağrıyınca düz zumbaya döndüm:KK51:

Valla panpa bence gencsin guzelsin madem paran da var al bir Lizbon veya Guney Italya bileti. Ver elini gunery avrupali erkekler, olesiye flort et yalnizlik falan kalmaz:KK200:Adamlar daha havaalanindan laf atmaya basliyorlar:KK50:
Yeni evliyim, boşanmadım ve eşimle çok mutluyum ama burayı artık sevmediğimiz ve iş bulamadığımız için yurt dışına taşınma kararı aldık dil öğrenip gideceğiz 3-4 aya. Yani bu karamsarlık ülke ile alakalı. Üniversitenin başından beri varoluş sancısı çekiyorum ben senelerdir.. üstelik ne para ile tam huzurlu oldum ne kariyerle ne koca ile. İsteyen vatan haini desin güler geçerim. Bu ülkede mutlu olmak artık İMKANSIZ.

Yeni evliyim, boşanmadım ve eşimle çok mutluyum ama burayı artık sevmediğimiz ve iş bulamadığımız için yurt dışına taşınma kararı aldık dil öğrenip gideceğiz 3-4 aya. Yani bu karamsarlık ülke ile alakalı. Üniversitenin başından beri varoluş sancısı çekiyorum ben senelerdir.. üstelik ne para ile tam huzurlu oldum ne kariyerle ne koca ile. İsteyen vatan haini desin güler geçerim. Bu ülkede mutlu olmak artık İMKANSIZ.
İngiltere ve abd de uzun yıllar yasamış biri olarak diyorum ki, 4 ayda öğrendiğin dille onlar da seni elinde çiçekle karsılayacaktı. Yollarına kırmızı halı serip ne iyi ettin de geldin hangi işi istersin verelim diye liste yapacaklardı.

Bu arada umarım çok mutlu olursun ve evliliğin güzel gider ve iş bulursun.
Tüm dünyada kriz var.

Eee peki bunun benim konu sahibesine yazdigim cevapla ne alakasi var:olamaz: Konu sahibesi flort et, gez toz eglen, acilirsin dedim colugu cocugu al baska ulkeye tasin demedim ki:KK51:4 ayda ogrendiginiz dille ne isi bulmayi dusunuyorsunuz peki, nitelikli islerde hem nitelikli olmaniz gerekiyor, hem de diger gocmenlerle rekabet etmeniz gerekiyor. Ben Avrupa'dayim burda da isleri bedava dagitmiyorlar. Muhendislik icin misal Rusya'dan gelen 10yil deneyimli, PhD, 2 tane patenti olan heriflerle rekabet etmeniz gerekiyor. (ciddiyim bu arada Rusya, Ukraynadan gelen muhendislerin hepsi bu profilde).

Eee peki bunun benim konu sahibesine yazdigim cevapla ne alakasi var:olamaz: Konu sahibesi flort et, gez toz eglen, acilirsin dedim colugu cocugu al baska ulkeye tasin demedim ki:KK51:4 ayda ogrendiginiz dille ne isi bulmayi dusunuyorsunuz peki, nitelikli islerde hem nitelikli olmaniz gerekiyor, hem de diger gocmenlerle rekabet etmeniz gerekiyor. Ben Avrupa'dayim burda da isleri bedava dagitmiyorlar. Muhendislik icin misal Rusya'dan gelen 10yil deneyimli, PhD, 2 tane patenti olan heriflerle rekabet etmeniz gerekiyor. (ciddiyim bu arada Rusya, Ukraynadan gelen muhendislerin hepsi bu profilde).
Avrupa’yı önermişsiniz ben de buna katıldığım için sizin cevabınızın altına yazdım. Bizim işimiz hazır. Akrabamızın işletmesinde komilik yapacağız. Şimdi gideceğimiz kurs da ön kurs gibi bir şey. Üst düzey yöneticilik hayalim yok yani şimdilik:)

Avrupa’yı önermişsiniz ben de buna katıldığım için sizin cevabınızın altına yazdım. Bizim işimiz hazır. Akrabamızın işletmesinde komilik yapacağız. Şimdi gideceğimiz kurs da ön kurs gibi bir şey. Üst düzey yöneticilik hayalim yok yani şimdilik:)

Yok panpa ben flört etmek için Güney Avrupa'yı önermiştim konu bambaşka yani:olamaz::olamaz: gideceksen de kocanla gitme yani:bicak:

Back
X