- Konu Sahibi Munevvergul
-
Nasıl sizin boşanmış olmanız bir kusur bir defo bir eksiklik değilse bazı kadınların çok flörtü olması sevgilileriyle beraber kalmaları da eksiklik değildir. Sefaları olsunOrası öyle cnm. Biz sadece dürüstçe herkese duyurduk evlendik. Sosyal medyada bazen görüyorum, üniversitede gezmediği adam kalmayan, sevgilisinin evinden çıkmayan tipler öyle birer hanımefendi olmuşki. Sorsan bana boşanmış derler.
İnanin çok guldum bu yazdığınıza. Psikolojinizi de anlamaya calisiyorum bir yandan, ancak olmadiginiz kadin tipini otekilestirmek kotulestirmek sizin hayatinizi daha iyi yapmaz. Aksine, icinizden gelen bu kotu dusunceler başka kotu dusunceleri getirir ve onlar da başkalarını. Ve surekli kotu dusunen mutsuz biri olarak yasamaya devam edersiniz.
Nacizane önerim, İlaclara kendi kafanıza göre baslayip kendi kafaniza göre bırakmayın. Bu siz de dengesizlige sebep olur. Normalde olmayacaginiz kadar kotu olursunuz. İnanin bu ilaclari hafife almak en buyuk hataniz olur.
Ben asıl seyi merak ediyorum ama, tamam küçük bir yer. Tamam erkekler çok da masum değiller. Hepsini anliyorum.
Ama Peki ya arkadaşlariniz? Yani hiç arkadasiniz var mı orada? Ama öyle tirttan değil, komik hayati sizin kadar ciddiye almayan sizin nesenizi keyfinizi yerine getirecek?
Bence arkadaş bulun kendinize. Ama geyik arkadaş. Yani böyle kafayi kirmis olanlardan biraz, hayati ve olaylari sizin kadar ciddiye almayan biri. Ondan ogrenecek çok seyiniz ve beraber gecirecek çok guzel vakitleriniz olur eminim.
Evet yalnızlık zor, ancak yalnız olmamanin tek kosulu evli olmak değildir.
Bu arada, ben hiç simarik biri değilim. İnanin nazli kaprisli falan da değilim. Allahim isteyen herkese nasip etsin, guzel kendi halinde mutlu bir evlilgim var. Yani diyeceğim, tanistiginiz insanlarin meslegine tipine ailesine baktiginiz gibi o insanın kendisine de bakın, simarik olmaniza gerek kalmadan sizi güzel kalbinizle kendi kirilganliginizla sevecek mutlu edecek birileri olacaktır. Güzel bakın ki, güzel göresiniz.
Miss seni seviyorum ve yorumlarını çok beğenirim hep.Ama bu düşüncene ben de katılmıyorum.Öyle kadınlar sevilse bile eninde sonunda bir yerde çuvallıyorlar emin ol.Erkeklerin de bir çoğu artık gözünü açtı.İki güzel söze iki ilgiye yapmacık tavırlara makyaja bakıma kanmıyorlar.Yol arkadaşlığı , iyi kalplilik , dürüstlük , sadakat arıyorlar.O dediğin türdeki kızlarla olan erkekler de dışardan efendi görünüp aslında boş olan adamlar bence.O yüzden bize kötü kadınlar iyi erkeklerle birlikteymiş gibi geliyor olabilir.Düşüncelerimizin hayatımızı etkilediğini düşünenlerdenim.Nasıl düşünürsen başına o tür şeyler geliyor.Kötü kadınlar daha kıymet görüyor dedikçe bu devam ediyor gibi sanki.Benim düşüncem bu şekilde.Genellememek gerektiğini düşünüyorum.Yanlış alıntı yapmışsınız ben konu sahibesi değilimYeni üyeyseniz normal ama, konu sahibesi ilk mesajın sahibi kişi oluyor.
Ötekileştirmek falan entel şeyler yazınca benim pisssskolojime inmiş olmuyorsunuz yalnız. Ben sadece yaptığım gözlemi söyledim ve kafası çalışan bir insanım etrafımdaki insanlar da gözlemlerime ve tahminlerime güvenir hem profesyonel işlerde, hem de diğer insanlar hakkında.
Para avcısı, evi arabası var mı maaşı var mı yoksa defol git şeklinde takılan hesapçı kitapçı tip daha kıymetli
Naz kapris trip kafa ütüleyen tipler daha kıymetli
Aynı şekilde erkeklerde de p.ç olarak tanınan tiplere aşık oluyor kadınlar, kendi halinde, efendi, insan gibi davranan erkeklere kimse aşık olmuyor. P.çten kazığı yiyip oturunca efendi kıymetli geliyor da öyle evleniyorlar.
kim ne derse desin arkadaş burda bana artistik şeyler yazacağınıza çevrenize bakın biraz benim istatistik doğru mu yanlış mı anlarsınız
Hala da anlamadıysanız buyrun:
Yanlış alıntı yapmışsınız ben konu sahibesi değilimYeni üyeyseniz normal ama, konu sahibesi ilk mesajın sahibi kişi oluyor.
Ötekileştirmek falan entel şeyler yazınca benim pisssskolojime inmiş olmuyorsunuz yalnız. Ben sadece yaptığım gözlemi söyledim ve kafası çalışan bir insanım etrafımdaki insanlar da gözlemlerime ve tahminlerime güvenir hem profesyonel işlerde, hem de diğer insanlar hakkında.
Para avcısı, evi arabası var mı maaşı var mı yoksa defol git şeklinde takılan hesapçı kitapçı tip daha kıymetli
Naz kapris trip kafa ütüleyen tipler daha kıymetli
Aynı şekilde erkeklerde de p.ç olarak tanınan tiplere aşık oluyor kadınlar, kendi halinde, efendi, insan gibi davranan erkeklere kimse aşık olmuyor. P.çten kazığı yiyip oturunca efendi kıymetli geliyor da öyle evleniyorlar. Ya da efendi, işi de var, düzgün de bir insan haydi evleneyim ari şeklinde kimse efendi erkeklere aşkından ölmüyor maalesef
kim ne derse desin arkadaş burda bana artistik şeyler yazacağınıza çevrenize bakın biraz benim istatistik doğru mu yanlış mı anlarsınız
Hala da anlamadıysanız buyrun:Yaptığım istatistiğe yanlış demeyin çarpılır gidersiniz vallaaaa (Adnan hoca mode on)
Bu forumda üstüme laf söyleyecek koçyiğit az, yeni olmanıza veriyorum ve konuyu daha fazla dağıtmadan kaçıyorum
Bakış açınız çok kırıcı.Orası öyle cnm. Biz sadece dürüstçe herkese duyurduk evlendik. Sosyal medyada bazen görüyorum, üniversitede gezmediği adam kalmayan, sevgilisinin evinden çıkmayan tipler öyle birer hanımefendi olmuşki. Sorsan bana boşanmış derler.
Orası öyle cnm. Biz sadece dürüstçe herkese duyurduk evlendik. Sosyal medyada bazen görüyorum, üniversitede gezmediği adam kalmayan, sevgilisinin evinden çıkmayan tipler öyle birer hanımefendi olmuşki. Sorsan bana boşanmış derler.
Canım sakin ol unutmadı ki senden değerlisi yok kendine iyi bak, ayrıca yalnızlık bir insanın kendine yaptığı en büyük iyiliktir, kendine verdiği hürriyettir. Acele etme biraz iyileştir ruhunu gerisi kolay yanlış bir karardan iyidir.Merhaba arkadaşlar canım yine çok sıkkın sizinle dertleşmek istedim. 6 yıl önce boşandım çocuğum yok 31 yaşındayım. İyi bir işim ve iyi bir ailem var. Bunlar pozitif şeyler. Ama ben hayatı hep olumsuzluklarıyla görüyorum. Bu duygu durumunu bir türlü üstümden atamadım.
Kendime çok üzülüyorum. Her gün batağa gidiyor gibiyim. Sağlığıma dikkat etmiyorum, parama dikkat etmiyorum. Uzun bir süredir majör depresyon tedavisi görüyorum. İlaçlar da beni mahvetti, onları da 20 gündür kullanmıyorum. Artık çok yoruldum. Yaşadığım yer muhafazakar bir şehir. Boşanmış olmak hala yadırganıyor buralarda. Bu yüzden mi bilmiyorum ama doğru düzgün biri de karşıma çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde 45 yaşında 2 çocuklu bir adam çıktı. Onu bile yaş farkına rağmen acaba olur mu diye düşündüm. Hatta burada konu bile açmıştım. Sonra adam sen çok genç ve güzelsin, ben korkuyorum, sen daha iyilerine layıksın deyip gitti. Resmen bana salak muamelesi yaptı anlayacağınız. Bu olayda beni üzdü iyice. Düştüğüm hale bak dedim kendime.
Mesele evlilik ya da erkek değil ama kendimi sürekli çok yalnız ve sevgisiz hissediyorum. Bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Sık sık ağlıyorum ve kendimi çok hırpalıyorum. Öyle işte. Dertleşmek istedim.
TEŞEKKÜRLER. Fakat çok da geç kalmak istemiyorum. Bir çocuğum olsun istiyorum. Yaş da geçiyor haliyle. Ama o çocuğa iyi bir aile ortamı sunacağım biriyle evlenmeliyim. En son gelen 45 yaşında diye bahsettiğim adam da beğendiğim biriydi, ama işte sadece beğenmekle de olmuyor. Açıkçası yaşamayan bilemez. Boktan biri (eski eş) yüzünden bunları yaşamam çok acı.Canım sakin ol unutmadı ki senden değerlisi yok kendine iyi bak, ayrıca yalnızlık bir insanın kendine yaptığı en büyük iyiliktir, kendine verdiği hürriyettir. Acele etme biraz iyileştir ruhunu gerisi kolay yanlış bir karardan iyidir.
Munucugumun sonbaharda unisi açılıyor olmasaydı beraber giderdik yurtdışınaBen de aynısını yazacaktım.
Madem iyi kazanıyorsunuz yurtdışı tatilleri yapın. Gezin tozun, farklı insanlar, kültürler, lezzetlerle tanışın. Emin olun yeniden doğmuş gibi olacaksınız.
İlaçlarınızı da asla doktorunuzun tavsiyesi dışında ne bitiren ne dozları ile oynayın. Doktorunuzu dinleyin.
Ama mutlaka, mutlaka yurtdışı seyahatlarine başlayın. Turlarla gidin, yeni yeni arkadaşlıklar ve çevre için çok keyifli bir başlangıç olacaktır. İlla flört olmak zorunda değil, çok güzel dostluklar kurup vizyonunuzu genişletebilirsiniz. Dar ve kapalı çevreniz sizi boğuyor.
Teşekkürler cnm bir gün geleceğim yanına.Munucum gel denize senle gidelim atla uçağa.18 19 20 boştayım.Sevgili kişisi gelmiyor.
Beklerim kanka.Uzme canını. Değmez.Teşekkürler cnm bir gün geleceğim yanına.
Teşekkür ederim. Umarım başarabilirim. İlaçlar gerçekten insanı robot gibi yapıyor. Ağlamak istiyorsun anlayamıyorsun bile. Bugün karbonhidratı kesmekle başlicam hayatıma. Spora gidiyordum daha sıkılaştırıcam. Ocak ayına kadar kendime gelmeye çalışıcam. İlaçları istemiyorum artık. Kararlar, kararlar :)Aramizda bir yas var gectigin yollardan gectim.Terapiydi ilaciydi derken bomba! gibi oldum!
Bana yaramadi ilaclar sakinlestirdi ama yasam hevesimi caldi bilmiyorum sonra durdum dedim ki "sen kendin icin biseyler yapmak istemiyorsan kimse de senin icin bisey yapamaz" Ilaclar olmadan bir kac seanstan sonra "ben oldum tamam" diyip yön degil yönler cizdim.
Yürüyeceksin tabiki hatalar olacak,yanlis insanlar olacak.Hatalarin ve yanlis insanlarin oldugunu anlayabilme yetisi bile size güc verecek.Yasiyorum be! diyeceksin.
Kazanmis oldugun basarilar ruzgarin olup o yolda hizla surukleyecek seni.Bazen gözünü,kulagini kapatmalisin ama kalbini asla!
Biliyor musun? Her gecen dakika hatta saniye.Insan hayatini tamamen degistirmeye muktedir.Bir dakikada insanlar doguyor,ölüyor.
Hic bir sey duragan degil ve daha sen yarinin ne getirecegini bilmezken bu kadar karamsarsin..Yapma!
Kiyaslama,elestirme. "Aa o oyle de ben neden degilim" bilemezsin insanlarin basini yastiga koydugunda nelerin terazisinde sastigini!
Vicdanli yasa ve adaletli.En rahat yastik vicdan gercekten de..
Insanlar paylasiyor.Yaziyor,okuyor,yorumluyoruz.
Bazen iyi ki bazen keske'ler siralaniyor ardi ardina.Keske'ler olmasa keske ama oluyor iste :)
Olumsuzluklar,olumsuzluklari ceker.Sanki inat yapiyormuscasina hep de ust uste gelir tesaduf degil aslinda..
Yeni ortam,yeni insanlar diyorum. "Aman nereye gidersem gideyim degismez bu ruh hali" demeyin oyle bir degisiyor ki.Bir gun bu soyledigimi hatirlarsiniz.. :)
Sadece zaman verin olur mu? Karamsarlik,insani en cok yaslandiran eylemlerden biri.Gerekirse düzelecek diye kandirin kendinizi ne olacak ki düzelmese?. Ama inan biseyler de yolunda gidiyor mutlaka.Yasam dengesi iste.
Bazi seyler elinizde.Size en iyi yardim edecek,iyilestirecek kisi oncelikle sizsiniz.Tabi tedavi surecinizi sonlandirmayin.Anlatmak insana cok iyi geliyor bazen de susmak.Hangisi o an iyi geliyorsa onu yapin..
Buraya yazilanlar günlük gibi.Onceki yazmis olduklariniza bakip "o zaman neyin kafasindaymisim" diyebiliyorsunuz :)
Bu bence cok guzel bisey.Degiskenlerin olmasi hep.Degisebilmek yani..
Bugun start verin,akliniza olumsuzluk dusecek gibi oldugunda aklinizi karistirin.
Cikin bir sahil yapin,sahil kiyisinda bisiklet surun ne bileyim iste ciplak ayakla kumlarda yuruyun falan.
Ama lutfen "gecmeyecek!" dusuncesiyle yasayamayin.Bu eziyeti etmeyin kendinize..
Ama şunu demek istiyor konu sahibi boşanmış kadına dul diyorlar o kızlara hiçbirşey olmuyor demek istiyorlar.Nasıl sizin boşanmış olmanız bir kusur bir defo bir eksiklik değilse bazı kadınların çok flörtü olması sevgilileriyle beraber kalmaları da eksiklik değildir. Sefaları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?