- 10 Kasım 2024
- 2.212
- 6.572
- 73
- 25
- Konu Sahibi semrayldrmm
-
5-6 ay yani neredeyse yarım yıldır dışarı çıkmamışsınız. Gezmeyi sevdiğiniz bir mekan gitmeyi sevdiğiniz bir kafe falan yok mu. Böyle yaşamak sizi rahatsız ediyor ki konu açmışsınız. bu sorunun üzerinde durun sadece buradan bize anlatmakla kalmayınbir daha dısarı cıkıp sosyallesmem gerek 5-6 ay belki daha fazla süre oldu bilmiyorum cünkü artık tarihleri karıstırıyorum en son ne zaman okul market mahalle disinda bir yere gittim hatırlamıyorum pek
Güneydoğudayım burada kadınlar inşaat sektörüne bile el atmış durumda,Doguda yaşıyorum burada kadınların çalışması batidaki kadar normal karşılanmıyor kültürel olarak. Özel sektöru kastediyorum Malesef birçok doğu şehri büyük bir köy hala
Sizin öncelikle dediğiniz gibi özgüven çalışmanız lazım. Özgüven olmadıktan sonra sosyal ortamda da yalnız bırakırsınız kendinizi iş hayatında da. Bunun için kendiniz üzerinde çalışmalısınız.Nerden nasıl baslasam bilmiyorum Ankarada yasıyorum 31 yasındayım bir cocuğum var yıllar önce bosandım ve ailemle yasıyorum calısmıyorum günümü cocuğumla ev isleriyle geciriyorum cocuguma ödev yaptırıyorum onu okula götürüp getiriyorum hayatımı tekdüze yasıyorum marketlere gidip geliyorum mahalle icinde yürüyüs yapıyorum aylardır evde durup uzak mesafede bir yere gitmiyorum bazen kız arkadaşlarımla görüşüyorum
Daha önce psikolojik destek almak icin psikiyatriye gittim hayatımı degistirmek istiyorum ama adım atamıyorum arkadaslarımın bir sorunu olsa hemen yardım etmek isterim onlara akıl veririm ama kendim icin bir sey yapmıyorum kendime deger vermiyorum güvenim zedelendi özgüvenim yok sürekli kendimi elestiriyorum kendime nasıl deger veririm özgüvenim nasıl artar neler yapabilirim bilmiyorum o yüzden konu acmak istedim
Hayatıma dair sikayet etmekten yoruldum artık sikayet eden değil yapıcı birisi olmak istiyorum
Sanki 31 yıldır hic dünyada degilmisim gibi kopuk yasıyorum cocukken sessiz biriydim kız arkadaslarıma cok bagımlıyım onlarla konuşmak bana iyi geliyor sevdiğim insanlardan ilgi görmek hoşuma gidiyor insanlar beni sevsin onaylasın istiyorum hep
yalnız kalmak beni korkutuyor ama aynı zamanda insanlardan kacıyorum uzaylı gibi hissediyorum kendimi bazen
Bu yaşıma geldim daha kendimi tamamen kesfedemedim
insanlar nasıl mutlu olur kendini nasıl geliştirir hayattan nasıl zevk alır bunu düşünüyorum kendimi durmadan sabote ediyor gibiyim
sizden öneri bekliyorum neler yapabilirim
Hangi güneydoğu orası ya ? İnşaat mühendisi kadınlar zaten her yerde var onu diyorsanız. Tabiki kadınlar her yerde çalışıyor ekonomi kötü ekmek parası. Bir kadının güneydoğuda mı çalışması ve özel sektörde iş bulması kolay Ankara’da mı ?Güneydoğudayım burada kadınlar inşaat sektörüne bile el atmış durumda,
Bir kadın tanımışım. İki çocukla boşandı. Otuzbeşine kadar köyden çıkmamış bir kadın. Bosanınca iş buldu bazılarından ayrıldı başka işlerde çalostı vs en son sevdiği bir işi yapıyordu. Çocuklara bakamayacağı için eşine vermişti şimdi almış tekrar. Kitap okumaya baslamış, gezilere gidiyor vs kadın resmen kendini buldu. Korkmayın atın adım. Terapi de alın bir yandan ikili ilerleyinHayır kilolu değilim normal bir kilodayım gisla
Cocugumun ihtiyaclarini babam ve kardesim karsiliyor cok haklısınız cok önceden calismam gerekirdi ama nasıl bir iste calismaliyim yapabilir miyim becerir miyim patron ve diger calisanlarla anlasabilir miyim diye düsünüyorum kendimi yetersiz beceriksiz ve aptal gibi hissediyorum
Hayır mühendis falan değil özelden isterseniz size sayfasını atarım,Burada yaşıyorum benden iyi mi bileceksiniz...Ya Ankara'dan İstanbul'dan gelip görmeden sadece dizelerden izleyerek buralar hakkında yorum yapmasanız mı artıkHangi güneydoğu orası ya ? İnşaat mühendisi kadınlar zaten her yerde var onu diyorsanız. Tabiki kadınlar her yerde çalışıyor ekonomi kötü ekmek parası. Bir kadının güneydoğuda mı çalışması ve özel sektörde iş bulması kolay Ankara’da mı ?
Amma abarttınız ya
Hayır mühendis falan değil özelden isterseniz size sayfasını atarım,Burada yaşıyorum benden iyi mi bileceksiniz...Ya Ankara'dan İstanbul'dan gelip görmeden sadece dizelerden izleyerek buralar hakkında yorum yapmasanız mı artık
Sosyal hizmetler okudum ama bu bölüm ile ilgili meslek yapmak istemiyorum daha önce markette calısmayı denedim ama olmadı bir ay sonra cıktım ilgi alanımın ne oldugunu bulmaya calısıyorum basarısız birisi olmaktan korkuyorum küçük düsmek rezil olmak da istemiyorum insanların hakkımda olumsuz seyler söylemesi beni hemen etkiliyor çok hassas birisiyim
Ben de 20 yıldır Diyarbakır'da yaşıyorum tek bir kişi görmedim çalışan kadını anormal bulan. Bahsettiğiniz daha çok içe dönük, dışa kapalı muhafazakar çevreler. E onun da şehirle ilgisi yok. Ankarada Eskişehirde yaşayıp çalışmayı bırak din baskısıyla burnunu evden çıkaramayan tanıdıklarım var. Aile yapısı tamamenDoguda yaşıyorum burada kadınların çalışması batidaki kadar normal karşılanmıyor kültürel olarak. Özel sektöru kastediyorum Malesef birçok doğu şehri büyük bir köy hala
Gel de anlat işte...Ben de 20 yıldır Diyarbakır'da yaşıyorum tek bir kişi görmedim çalışan kadını anormal bulan. Bahsettiğiniz daha çok içe dönük, dışa kapalı muhafazakar çevreler. E onun da şehirle ilgisi yok. Ankarada Eskişehirde yaşayıp çalışmayı bırak din baskısıyla burnunu evden çıkaramayan tanıdıklarım var. Aile yapısı tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?