Hayatım alt üst oldu bebeğimle ortada kaldım

Ya bırak bundan koca mi olur 150 binlik ev almış ne demek alıyor . Sen esisin evladi var. Bırak ne soracaksin ailesine sana iftira atarlar üstüne bide . Davayı aç bosan

Bence dava için acele etme önce birini gönder takip ettir. Kesinlikle hayatında biri vardır ve bunu ispat et. Takip ettirdikten sonra konuşmak istediğini söyle ve konuşmalarınızıda kayıt altına al elbette bir açık verecektir. Yüklü bir tazminat ve nafaka talep et ama önce belgelendir bunları...
Bebeğinin senin gibi bir annesi var herşeye rağmen ayakta dura bilen .sakın ortada kaldığını düşünme ...

Bunlar insan mı? Allah akıl fikir versin bu ne yaa???

Ne münasebet insan kendi babasının yanında bile emzirmez kaldı ki kayınpederdeki ne pişkinlik ki benim yanımda emzireceksin diyor. Yatak odasına daldıklarında seni açık saçık vs uygunsuz görseler hiç mi yüzleri kızarmayacak?

Koca desen ne yaptığı belli değil. Seni çoktan paketlemeye meraklıymış zaten. İşin varmış devlette bırak çocuğunla huzurlu bir şekilde yaşa.

Ben de konuyu anlayamadim siz nasil olur da bu kadar ay gecmis basip gidip karsisina cikmazsiniz..nasil olur da aylardir merak edip noluyor diye hesap sormazsiniz..Konu bir tuhaf cok eksik seyler var..

Ben de konuyu anlayamadim siz nasil olur da bu kadar ay gecmis basip gidip karsisina cikmazsiniz..nasil olur da aylardir merak edip noluyor diye hesap sormazsiniz..Konu bir tuhaf cok eksik seyler var..
Tüm mesajları okumadıysanız eksik bulursunuz aramadığımı kim söyledi. Aynı şeyleri tekrar anlatmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…