- 15 Kasım 2016
- 104
- 96
- 13
- Konu Sahibi ilovecherry
-
Şukur et kurtulmuşsun ve yine şükretki okumuşsun, bi mesleğin var ve kimseye muhtaç degilsin..Merhaba 2. Üyelik aldım eski hesabım eşimin ailesi tarafından deşifre oldu. 3 yıldır çektiğim sıkıntı baya bi kabarık o yüzden okuyup bana yol göstereceklere teşekkür ederim şimdiden.
3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 2 ayı harikaydı. Fakat benim bir işim yoktu atama bekliyordum sınava hazırlanıyordum. Bu arada eşimin ailesi eşime ve bana baskı yapıyordu ne zaman atanacak, boşuna mı okudu 'bu', oğlum seni mi besleyecek vs.
Eşim başlarda çok takılmıyordu söylediklerine ama ciddiye aldıktan sonra o da kv ve görümcem de üstüme gelmeye başladı. O ara hamile kaldım ve doğumum zehir oldu.
Bebeğim 4 aylık olunca çok şükür atamam gerçekleşti şükürler olsun.
Atama yerini yazarken daha iyi yaşanılası yerler tutacakken eşim tuttu güneydoğunun sınıra yakın icra bir beldesini yazdırdı. Sonra da beni ve oğlumu sormamaya başladı.
Şu an yaklaşık 7 8 aydır görüşmüyoruz. Oğlunu ne sağlığını ne tahlillerini hiçbirini merak edip sormadı. Ailesi de aynı şekilde.
En son benim ailesini istemediğimi ima etti ve nasılsa çocuğu anneme baktırmayacaksın gibi şeyler söylemişti. Ben ne dediğini pek anlamamıştım sonradan aklım başıma geldi
Eşim bu 3 sene zarfında 150 bin liralık ev almış annesigile memleketinden. Buna karşı değilim ama benim de haberimin olması gerekmez miydi? Ki kuruşun hesabını yaparak beni de kendini de boğup bunaltıyordu.
Kp ve kv mahrem nedir bilmeden yatak odasına dalmasıoğlumun pipisini açıp açıp bakmaları ekonomik olarak hadi yine iyisiniz eve 8 bin giriyo demeleri kp in çocuğu bizim yanımızda emzireceksin demeleri ve artık dolmuştum.
Şu son siyasi olaylardan sonra ne halde ne yapıyor bilmiyorum da açıkçası.
Artık kurtuldum mu diyeyim akibetim ne olur bilmiyorum. Çalışıyorum annem hasta olduğu için çocuğa babam bakıyor allah razı olsun
Şimdi ben ne yapmalıyım? Peşine düşüp dava vs açayım mı bekleyeyim mi? Ona ulaşmak istemiyorum ya bu işlerle meşgulse ve beni mesleki açıdan etkilerse, çalışmazsam ben ne yaparım. Açıkçası şüpheleniyorum çünkü hep gizli bir yanı vardı eşimin. Akşam gece saat kaç olursa olsun işleri çıkıyor ve evden gidiyordu birkaç saat. Ama elimde veri kanıt yok sadece şüpheleniyorum. Ailesine ulaşayım mı sorayım mı? Bu arada ailesiyle de görüşmüyorum uzun süredir. Acaba ailesi mi etkiledi kafasını kurcaladı?
Kızlar bana fikir verin ne olacak oğlumla halimiz
Bende öyle düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim tazminat davası da açarım ilerde. Çocuk çocuk diye beni 1 buçuk yıl yedi. Bebek oldu adam yok cehennemin dibine girdi sanırımŞukur et kurtulmuşsun ve yine şükretki okumuşsun, bi mesleğin var ve kimseye muhtaç degilsin..
Arayip sormadigina göre senden kurtulma çabasındaymış zaten..
Bence hemen açma davayı, bırak kendi yorulsun kendi debelensin..
Merhaba 2. Üyelik aldım eski hesabım eşimin ailesi tarafından deşifre oldu. 3 yıldır çektiğim sıkıntı baya bi kabarık o yüzden okuyup bana yol göstereceklere teşekkür ederim şimdiden.
3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 2 ayı harikaydı. Fakat benim bir işim yoktu atama bekliyordum sınava hazırlanıyordum. Bu arada eşimin ailesi eşime ve bana baskı yapıyordu ne zaman atanacak, boşuna mı okudu 'bu', oğlum seni mi besleyecek vs.
Eşim başlarda çok takılmıyordu söylediklerine ama ciddiye aldıktan sonra o da kv ve görümcem de üstüme gelmeye başladı. O ara hamile kaldım ve doğumum zehir oldu.
Bebeğim 4 aylık olunca çok şükür atamam gerçekleşti şükürler olsun.
Atama yerini yazarken daha iyi yaşanılası yerler tutacakken eşim tuttu güneydoğunun sınıra yakın icra bir beldesini yazdırdı. Sonra da beni ve oğlumu sormamaya başladı.
Şu an yaklaşık 7 8 aydır görüşmüyoruz. Oğlunu ne sağlığını ne tahlillerini hiçbirini merak edip sormadı. Ailesi de aynı şekilde.
En son benim ailesini istemediğimi ima etti ve nasılsa çocuğu anneme baktırmayacaksın gibi şeyler söylemişti. Ben ne dediğini pek anlamamıştım sonradan aklım başıma geldi
Eşim bu 3 sene zarfında 150 bin liralık ev almış annesigile memleketinden. Buna karşı değilim ama benim de haberimin olması gerekmez miydi? Ki kuruşun hesabını yaparak beni de kendini de boğup bunaltıyordu.
Kp ve kv mahrem nedir bilmeden yatak odasına dalmasıoğlumun pipisini açıp açıp bakmaları ekonomik olarak hadi yine iyisiniz eve 8 bin giriyo demeleri kp in çocuğu bizim yanımızda emzireceksin demeleri ve artık dolmuştum.
Şu son siyasi olaylardan sonra ne halde ne yapıyor bilmiyorum da açıkçası.
Artık kurtuldum mu diyeyim akibetim ne olur bilmiyorum. Çalışıyorum annem hasta olduğu için çocuğa babam bakıyor allah razı olsun
Şimdi ben ne yapmalıyım? Peşine düşüp dava vs açayım mı bekleyeyim mi? Ona ulaşmak istemiyorum ya bu işlerle meşgulse ve beni mesleki açıdan etkilerse, çalışmazsam ben ne yaparım. Açıkçası şüpheleniyorum çünkü hep gizli bir yanı vardı eşimin. Akşam gece saat kaç olursa olsun işleri çıkıyor ve evden gidiyordu birkaç saat. Ama elimde veri kanıt yok sadece şüpheleniyorum. Ailesine ulaşayım mı sorayım mı? Bu arada ailesiyle de görüşmüyorum uzun süredir. Acaba ailesi mi etkiledi kafasını kurcaladı?
Kızlar bana fikir verin ne olacak oğlumla halimiz
İlk iki ay iyiydi. Sanırım cicim ayıydı. Belki eşim onları da anlattı görümceme bilemiyorumKp cocugu bizim yanimizda emzircen demesine sok oldum. Iyiki bizim yanimizda seviseceksiniz dememis.
Ilk iki yil harikaydi yazmissin iste hayat insanlar icin ne olcam demeli. Kopsun kiyamet ya
Çocuğunuz için kendinizi yıpratmayın sütünüz kesilmesin bide annesinden olmasın çocuk
Esiniz ne is yapıyor ki? Kendiniz için değilse bile cocuğunuz için hem boşanın (zaten nerdeyse bi yıldır ayrı yaşıyorsunuz diye söylüyorum) hemde tazminat nafaka nevarsa hakkınızı alın her sorumsuzluğun her cahilliğin bir bedeli vardır bi zahmet ödesinler derim
Allah yardımcınız olsun
Bırak kalsın orda..Bende öyle düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim tazminat davası da açarım ilerde. Çocuk çocuk diye beni 1 buçuk yıl yedi. Bebek oldu adam yok cehennemin dibine girdi sanırım
Aynenn, hemen aç diye gaza getirenleri dinleme, süründür..Bende öyle düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim tazminat davası da açarım ilerde. Çocuk çocuk diye beni 1 buçuk yıl yedi. Bebek oldu adam yok cehennemin dibine girdi sanırım
kp in çocuğu bizim yanımızda emzireceksin demeleri
İlk iki ay iyiydi. Sanırım cicim ayıydı. Belki eşim onları da anlattı görümceme bilemiyorum
Sütüm çok azaldı ama günde 3 kez emiyor inş yetiyordur
Bırak kalsın orda..
Aynenn, hemen aç diye gaza getirenleri dinleme, süründür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?