Hayatim alt üst

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet karşı taraf sormuş önce sonra esim

Bunj sadece mahkeme de geçerlidir yapacagim bu konuda bilginiz var mi

Virüs değil ki bu çaresi olsun. Karakter meselesi. Tedavilik bir durum değil maalesef. Eşiniz hatayı sizi kullanarak yapmış. Yani sizinle evlenmeyip baştan söylese belki çevresinden bu durum dikkat çekecekti. Böylece hem sizinle oluyor hem erkekle konuşabiliyor. Ben açıkçası yadırgayamıyorum da kim ister ki hem cinsinden hoşlanmayı kimse durduk yere bunu fantazi olsun diye yapamaz midesi kaldırmaz doğuştan gelen bir hissiyat. Ama keşke kurban siz olmasaydınız cidden zor.

"Hijyen kiti"dedigim 20×35 cm kadar, mavi üzerinde kalp ve penis resmi olan bir çanta.Icerisinde prezervatif, kayganlastirici, kelepçe vs seks oyuncakları vardi.Ne olduğunu anlayamadigimiz kokulu biseyler vs.Adam bu çantayı evde çalışma odasında saklamış.Gelen erkeklerle kullanmiş.Bize fotoğraflarini gösterdi, inanamadım.Nasil tarif edeceğimi bilemedigimden hijyen çantası.dedim.Çanta nedeniyle eve ses kaydedici yerleştirince olayı çözdü.

Sen suan bosanmaya karar vermissin gibi duruyor. Ortada sadece selam yas kac diye mesajlasma var. Bence bosver soyleme bile mesajlari gordugunu ama takip et. Bulusma falan gibi durumlara giriyorsa o zaman kararini verirsin.

Esinizle konuşmadan önce ilk firsatta Telefonunda ne varsa kendi telefonunuzla çekin.Aplikasyonlara bakin.Tinder tarzi bir uygulama varmis.Sadece gaylerin kullandığı.O varsa açıp yazışmaların fotoğraflarini alın.Kanit olarak kullanırsınız.Mahkeme kabuk etmese de kendisine şantaj yapar istediğiniz gibi bosanirsiniz.Cocugunuz var.Herkese söyleyebilirmisiniz bilmiyorum.Evladinizi düşünmek zorundasınız.Ama çocuğunuzun velayetini ve boşanma sonrasi babayla görüşmesi , nafaka konularinda eliniz sağlam olur.Allah yardımciniz olsun.

Aile büyüğü birinden yardim alabilirsiniz.Sizi koruyup destek olacak.Asla alttan almayin.Size yapılan, evladiniza yapilan büyük haksizlik

Bazı erkekler karşı cinsle konuşmanın aldatma sayıldığını bildiği için hem cinsiyle konuşmaya karar verirler burda ki amaç heyecanı tatmin etmektir. Cinsel tercihinin hem cinsine olduğunu hiç fark etmişmiydiniz yoksa söylediği gibi canını acıtmak amacıyla mi yapmıştır bilemiyorum

Hayvanları da tedavi mi edelim eşcinsel hayvanlar da var, doğuştan doğal bir yönelim bu, hastalık değil yanlış da değil. Odaklanmanız gereken nokta, aldatma girişimleri.

Durumunuza üzüldüm gerçekten. Başa gelmeden konuşmak kokay herşeyi. Çocuğunuzun psikolojisini de düşünerek, kimseye söylemeyin bu durumu. Ama boşanma niyetiniz varsa bir şekilde kanıt biriktirmeye çalışın. Kimse gay veya biseksuel bir erkekle evli kalmayı istemezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…