Hayatim alt üst

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç emin olmayın. Eşiniz biseksüel. Kabul etmesi çoook zor anlıyorum ama öyle. Kuzenim eşcinsel ve birlikte olduğu erkeklerin birçoğu evli, çocuklu, sakallı bıyıklı, maskulen tipler. Görünce asla konduramıyorsun. Hazmetmek hiç kolay değil arkadaşım, ama bu sorunu halı altına süpürürsen çook üzülürsün. En iyisi bir an önce yüzleşmeye çalış. Canın çok acıyordur anlıyorum ama gerçekler bu kadar göz önündeyken kör gibi davranırsanız daha fena patlar her şey..
Farkındayım sadece cesaretim eksik aslında her şeyin farkındayım ihanetin adiliginin hatta sadakatsizligin

Çok yeni bir tanıdığım kadın evinde bulduğu bir hijyen-seks kitinden.yola çıkarak 1,5 yıllık kocasının gay olduğunu öğrendi.Adam karisi isyerinde iken evde home ofis çalışıyorum diye eve tinder tarzi gaylerr özel bir uygulamadan eve hergün baska bir erkek getirip sevişiyormus.Kiz delillerle ses kayıtları ile ortaya çıkardı.Kocasi "aldatma değil bu kadin degil çünkü" dedi yüzsüz.
Homofobik degilim.Ama escinselligin tedavisi olduğuna inanmıyorum.Ben olsam hemen bosanirdim.Bu arada benim arkadasin eşi cinselik leri yok gibiymis ve ısrarla çocuk istemis.2 defa tüp bebek denemislerdi.Amac toplum icinde saygın ev erkeği rolüne bürünmekmis.
Not:.En iyi arkadaşım diye tanistirdigi, ailecek görüştükleri evli ve 2 çocuklu arkadaşım da uzatmali seks partneriymis.9 yıldır beraberlermis.Ses kayitlari ve fotoğrafları şahsen gördüm.Tarif edip anlatamam.Arkadasima verecek teselli bulamadik.Ben de aldatıldım ama onun ki dehsetti
Yaaa cocuk da var bana kıydın ya cocuguna

Konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum gelecek yorumlara hazır değilim ama içim o kadar dertli o kadar kederli ki hala inanmıyorum kabus olsun istiyorum
Ben 5 şenlik evli bir çocuk annesiyim eşim ile genel olarak bir problemimiz yoktu cinsellik olarak çok aktif olmamakta fena değildi çok düşkündür çocuğuna ilgili bir baba genel olarak anlayışlı bir es ama tabi ko sorjnlariiz oldu geçen sene çok tartıştık bir ara Twitter dan birilerine mesaj attığını ama cevap geldiği halde mesajı okumasına rağmen cevap yazmamıştı ben yakaladım daha doğrusu gördüm tartıştım sırf işte senin canını acıtmak için yazdım ssibra pişman oldum cevap falan yazmadım kaldı öyle dedi neyse öyle böyle konu kapandı ama mesajlarda 3 kişi 1 i kadın ikisi erkekti mesajda sadece selam selam vardı
Ve dün wsimin bir istegraml hesabı vardı o hesaptan haberdarim sahte bir hesap kimseyi ne takip ediyor ne takipçisi var kendi hesabı da vr hatta şifresi bende de var telimde açık dün öylesine bakım dedim teline teli hep ortada tüm hesapları da açık ve bu sahte hesapta birkaç gay hesaplara mesajları var selam yas kaç falan yaşadığımiz yere yakın şehirlere ait insanlarin hesabi (sehirismiyle acilan hesaplarr) dünya başıma yıkıldı hemen ekranı teli mesajları videoya çektim ama esime konduramiyorum ona gördüğümü söyleyip konuşup bunun yanlış olduğunu gerekirse bir psikoloğa gitsin demek istiyorum ama bir yandan da bu olayı agizma bile alamıyorum daha neler diyorum boşanmak gibi bir şey aklımdan geçmiyordu hiç yaaa nasıl diyim bir sye yapmadığına eminim ama bu düşüncesi o hesaplara mesajlarda amaç ne o zaman bir niyeti varmış demekki diyorum bilmiyorum ya cokk üzgünüm kafam çok karışık ne yapmalı nasıl davranalı bilmiyorum
Lütfen samimi ve cozumcul yorumlar yapın gereksiz yorum istemiyorum bosanmalsa bosanirim da ama şuan özel sektörde askeri ücrete çalışıyorum yalnız çocuğuma nasıl bakarım ayrıca eşimi de seviyorum yani ne yapacağım bilmiyorum aklım almıyor hiç bir şeyi dünyam alt üst
Allah sabır versin yani böyle birşey baya zor..
Üzgünüm diyecek birşey bulamıyorum ama bir insan hiç mi belli etmez ya aklım almadı şuan

4 sne sevgililik 5 sene evlilik cinsellige de duskun anlamıyorum ya vallahi anlamiyorun
Biseksüel olabilir. Yani hem kadın hem erkeklere karşı ilgisi olabilir. Sizi anlıyorum. Sizin durumunuz aldatılmaktan ziyade kandirilmak. Eşiniz karavan evlilik yapmış olabilir, senelerdir yaşadığınız her sey yalan olabilir. Bu düşünceleri kaldırmak kolay değil fakat konuşmadan anlamanız da mümkün değil.
Bir de eğer eşiniz gay veya biseksüel ise bu doktorla vs değişmez. Onun tabiatı o.

4 sne sevgililik 5 sene evlilik cinsellige de duskun anlamıyorum ya vallahi anlamiyorun

Sizi anlıyorum. Hayatınızda biseksüel, gay arkadaşınız olmamış, bilmiyorsunuz, hastalık sanıyorsunuz anormallik sanıyorsunuz.. Benim birlikte büyüdüğüm kuzenim gay ve onun tüm çevresini tanıyorum, toplum baskısı yüzünden evlenen çok fazla. Sizi de sevmiştir bu da mümkün. Ama erkeklerden de hoşlanıyor işte. Ve bu dürtüsü zaman zaman onu ele geçiriyor, engel olamıyor. Kendisi sizi kandırdığı için çok ahlaksız. Sizi yakmış resmen. Ama artık gerçekleri biliyorsunuz.Sindirmek çoook zor anlıyorum ama bu dürtü onun peşini bırakmayacak. Bu güvensizlikle mi yaşayacaksınız ?

Ben şimdi anlayamadım. Eşiniz kadınla yazışsa bunu aldatma olarak görecektiniz ama erkekle yazışınca ona yardım etme ihtiyacı mı duymaya başladınız? Aldatma aldatmadır. Ne farkı var? Hangi cinse ilgi duyuyorsa da iradesine engel olamamış ve sadakat göstermemiş demektir.

Eşcinsellik bir hastalık değildir. Sizinle de cinsel münasebet yaşıyor olması kocanızın yönelimlerinin değiştiği anlamına gelmiyor. Eşiniz biseksüel ve bunda anormal bir durum yok. Bence oturup sakin kafayla düşünmeniz lazım. Problem burada biseksüel olması değil, sizin aldatılmış olma ihtimaliniz.

Bunu bir erkekle değilde kadınla yapsa oh neyse yine kadınmış diyip susup oturacak mıydınız?

Bu bir rahatsızlık olmalı bence tedavi olmali onun böyle bir tercih yapmasını istemiyorum mevzu sadece boşanmak Değil ki çocuğumun babası normal bir jnsan olmalı ben kendimi geçtim onun bu yanlışlara düşmesine üzülüyorum şimdi bana bunu yapmasına kendine bize bunu yapmasına
He kadınla aldatsa sorun değildi yani...

Modern tıp cinsel yönelimi tedavi etmiyor yalnız. Siz bi hocaya falan götürün 😂

He kadınla aldatsa sorun değildi yani...

Modern tıp cinsel yönelimi tedavi etmiyor yalnız. Siz bi hocaya falan götürün 😂
Tabi ki aldatmak demek istediğim şey böyle bir şok yapmak çok farklı gerçekten ne düşüneceğim bilmiyorum ayrıca her türlü yaptığı adilik ama çocuğumun babasının böyle biri olsun istemezdim toplum baskısı sadece o insanlara olmaz çevresindekilere de olur o yüzden üzüldüm

Ayrıca karar verdim bu gece konuyu açıp ilişkimi noktalayacagim boşanmaya hiç hazır değilim ama ilerisi daha kötü olacak biliyorum o yüzden devam edemem keşke değişecek olsa her şey ama biliyorum her şey kötü olcak Allah yardımcım olsun ne diyim

Escinsellik konusunda bir fikrim yok tercih sanıyordum değilmiş ne bilim ya düzgün bir inşa olsun çok isterdim gerçi böyle de dışlamış mi oluyorum o insanları amacım kimseye de laf etmek değil sadece ben bu tercihli bur insanla olduğuma çok üzgünüm

Eşcinsellik bir hastalık değildir. Sizinle de cinsel münasebet yaşıyor olması kocanızın yönelimlerinin değiştiği anlamına gelmiyor. Eşiniz biseksüel ve bunda anormal bir durum yok. Bence oturup sakin kafayla düşünmeniz lazım. Problem burada biseksüel olması değil, sizin aldatılmış olma ihtimaliniz.

Bunu bir erkekle değilde kadınla yapsa oh neyse yine kadınmış diyip susup oturacak mıydınız?
Tabi ki hayır sadece şoktayım ama karar verdim sanırım artık

Samimi yorum yapmak isterim. Çok tuhaf bir şey gerçekten.
Empati kurmaya çalıştım, tuhaf oluyor.
Eşcinsellik normal veya anormal bir şey diyemiyorum. Tam olarak normal gibi de gelmiyor ama hastalık gibi de gelmiyor.
5 sene boyunca ilk defa mı böyle bir şey yakaladınız ? Hiç daha önce hissetmediniz mi ?

Çok yeni bir tanıdığım kadın evinde bulduğu bir hijyen-seks kitinden.yola çıkarak 1,5 yıllık kocasının gay olduğunu öğrendi.Adam karisi isyerinde iken evde home ofis çalışıyorum diye eve tinder tarzi gaylerr özel bir uygulamadan eve hergün baska bir erkek getirip sevişiyormus.Kiz delillerle ses kayıtları ile ortaya çıkardı.Kocasi "aldatma değil bu kadin degil çünkü" dedi yüzsüz.
Homofobik degilim.Ama escinselligin tedavisi olduğuna inanmıyorum.Ben olsam hemen bosanirdim.Bu arada benim arkadasin eşi cinselik leri yok gibiymis ve ısrarla çocuk istemis.2 defa tüp bebek denemislerdi.Amac toplum icinde saygın ev erkeği rolüne bürünmekmis.
Not:.En iyi arkadaşım diye tanistirdigi, ailecek görüştükleri evli ve 2 çocuklu arkadaşım da uzatmali seks partneriymis.9 yıldır beraberlermis.Ses kayitlari ve fotoğrafları şahsen gördüm.Tarif edip anlatamam.Arkadasima verecek teselli bulamadik.Ben de aldatıldım ama onun ki dehsetti
Hijyen kiti ne? Merakımdan aradım bulamadım.
Hiç hiç bir şey anladım ya kızlara ilgisi olsa bu kadar sadirmazdim sanırım bu durun nasıl oluşur dogustanmidir bilmiyorum ki hastalıklı bir durum gibi geliyor bana psikolojik sıkıntı gibi ne bilim ya ne konuşuyorum neyi kimi savunuyorum koruyorum ne diyorum bilmiyorum ki konuşuyorum ama yemin ederim kurduğum cümlelerin bile farkında değilim konuyu bile nasıl açtım bilmiyorum çok düşündüm çıkamıyorum işin içinden
Eşcinsellik hastalık değil bir tercih. Tedavisi de yok. Bizim toplumumuzda normal karşılanmadığından erkekler paravan evlilik yapıyor. Mesajlar grup mesajı mı yoksa tek kendi mi yazmış? Mesela bende tanımadığım kişi tarafından bir gruba eklenmiştim. Özelde yaşıyorlar, ben de okuyorum. Ben sizin yerinizde olsam, bir erkek profili açar, eşinizin hesabına yazardım. Muhabbet nasıl devam ediyor görün.

Tabi ki aldatmak demek istediğim şey böyle bir şok yapmak çok farklı gerçekten ne düşüneceğim bilmiyorum ayrıca her türlü yaptığı adilik ama çocuğumun babasının böyle biri olsun istemezdim toplum baskısı sadece o insanlara olmaz çevresindekilere de olur o yüzden üzüldüm
Adamın yönelimi oysa üzüntüden kendinizi parçalasanız da değişmeyecek.

Eşcinsellik hastalık değil bir tercih. Tedavisi de yok. Bizim toplumumuzda normal karşılanmadığından erkekler paravan evlilik yapıyor. Mesajlar grup mesajı mı yoksa tek kendi mi yazmış? Mesela bende tanımadığım kişi tarafından bir gruba eklenmiştim. Özelde yaşıyorlar, ben de okuyorum. Ben sizin yerinizde olsam, bir erkek profili açar, eşinizin hesabına yazardım. Muhabbet nasıl devam ediyor görün.
Bu iğrenç konuları konuşamam ki ben
Eşimle bile telde konusmuslugum sınırlıdır
Peki boşanma durumda bunları mahkeme kabul eder mi kabul ederse denerim

Aslında mesajlar 1 hafta 10 gün olmuş yazıları grip okuyup bakmamıştı ben girdim okudum sadece selam yas kaç bu kadar

Birde ben şimdi sesiz sedasız boşanmak istiyorum o şimdi niye baktın vs kızıp bağırır mi üste çıkmaya çalışır mı ben sorunlarla çok bahsedebilir kavga eden bir insan değilim kestirip atarım eşim de dedikler ugrastirir diye endişe ediyorum

Bu iğrenç konuları konuşamam ki ben
Eşimle bile telde konusmuslugum sınırlıdır
Peki boşanma durumda bunları mahkeme kabul eder mi kabul ederse denerim
Eşinizle konuşmadan. Yakışıklı bir erkek profili oluşturup, eşinize yürüyün. Takipçilere bakın mesela. Benim hoşlandığım kişi de yakışıklı beylerin hesabını takip ediyordu. Soğudum.
Aslında mesajlar 1 hafta 10 gün olmuş yazıları grip okuyup bakmamıştı ben girdim okudum sadece selam yas kaç bu kadar
Eşiniz mi demiş karşı tarafa? Bağırır, neden bağırmasın. Ben gayim diye haykıracak değil ya. Siz aklınızdaki soru işaretlerini çözün. Şimdiye kadar hiç mi dikkatinizi çekmedi? Evlenmeden önce falan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X