Hayatım Bar Masalarında MI Geçicek ???

uzaklardabiryerde

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
108
101
23
Mrb. 25 yaşındayım .Güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum.Bu sene mezun olucam.Sorunum şu erkek arkadaşım 30 yaşında müzisyen.
Haftanın 5 bazen 6 günü bar sahnesi var başka bir iş yapmıyor.Hayatının anlamı müzik olmuş resmen.Yani müziği bırakması başka bir iş yapması sorun söz konusu değil.Ben artık şu son zamanlarda çok yorulduğumu hissetmeye başladım.Çünkü hemen her akşam onunla bara gidiyorum gitmezsem huzursuz oluyorum .Ama gittiğim zamanlar eve dönmemiz bazen sabah 5-6 oluyor ve ben 9 çıkıp derse gidiyorum.Alkol de almışsam artık o gün derse konsantre olamıyorum yorgunluk baş ağrısı falan ...
BU durumdan artık rahatsız olmaya başladım.Sosyal hayatım kalmadı diyebilirim.Ve 2 yıldır bu böyle ...Zaten derse zar zor gidiyorum ders bitince eve gel uyu uyan tekrar bara git şeklinde bir kısır döngü.Sahnesi olmadığı zamanlar da yorgun olduğunu söyleyip evde takılmak istiyor.Bu arada birlikte yaşıyor gibi bişeyiz yani benim evim var ama o yalnız yaşadığından çoğunlukla onda kalıyorum.
Bunlar dışında ilişkimizden bahsedicek olursam bana saygılı fazlasıyla ilgili kibar .Bİr erkekte aradığım hemen hemen her şey mevcut onda.Yatakta da çok uyumluyuz birbirimizi mutlu ediyoruz .Beni sevidiğinden eminim ama bulunduğu ortamdan mıdır bilemiyorum bi güvensizlik var.2 yıldır hiç bir şeyini de yakalamadım telefonu ortadadır sosyal medya hesaplarını arada kontrol ederim.Ama bunlara rağmen gitmediğim zamanlar huzursuz oluyorum.Bir kaç kez ayrıldık olmadı ayrı yapamadık.
Şimdiyse kalbim ve mantığım arasında sıkışıp kaldım.Aileme söylesem o kadar okuttun kendine göre birini bul diye ön yargılı yaklaşıcaklar.E okul bitiyo dönmem gerekicek onu çok seviyorum onsız bi hayat düşünemiyorum.Ama şu son zamanlarda onunla da bir gelecek göremiyorum.Okulum bittiğinde muhtemelen 8-6 bir işte çalışıcam o da geceleri çalışıyor.Ben hep onunla gitmeye devam edemem.2 yılda 10 kilo verdim zaten bu düzensiz hayat yüzünden arkadaşlarım çökmüşsün resmen diyor.
Böyle bi durumda siz olsanız napardınız ? Kalbimin sesini dinleyip devam mı etmeliyim yoksa mantıklı düşünüp ayrılmak mı?

Aslında bence hem kalbinin sesini dinle hem mantıklı ol. Yengem öğretmen 9-5 çalışıyor. Abim de sağlık sektöründe. 20.00-06.00 çalışıyor. Yeni bebekleri oldu, her şey güzel. Ayrıca niye her gün onunla gidiyorsunuz?

adamdan ayrılacağına hayatının düzenini değiştirsen, bir de öyle denesen olmaz mı?

her akşam bara gitme, gittiğinde de tüm etkinlikler bitene kadar kalma, senin için uygun bir saatte atla taksiye dön evine.

görüşemediğiniz zamanı haftasonu telafi edersiniz.

Her gün niye gidiyorsunuz ki güzel giden bir ilişkiniz var dediğinize göre saygılı size zaten bir şeyler karıştıracak olsa sizin gelmenizi istemezdi bir bahane bulurdu dinlen derdi size falan yapacak olanda illa bir fırsatını bulur yapar yani bende hayatınızı düzene sokmak için hergün gitmeyin ayrılmayın da bir yolunu bulursunuz.

Her gun onunla gıtmekten vazgeç ve gerçekten anlattığın gıbı duzgun bır adamsa neden mutlu olmayasın.
Ben bu tarz konu açan kişiilerin gerçekten sevmediğini düşünüyorum sevsen kafanda soru olmazdı.

Hergün gitme bencede arada o çalıştığı zaman canın istediğinde gidersin bi iki saat oturur dönersin evine.
Hem plansız şekilde git ki nezaman gelceğini kestiremesin , böylelikle için rahat eder.

İyi düşün taşın derim akşama kadar sen çalışcaksın ilerde geceleri ise o. Bu şekilde bi hayatı yapabilirmisin diye iyice sorgula. Sonuçta bu kararı kendin vermelisin.

Benim barmen bi arkadaşım var iyi de bi işi var yıllardır aynı mekanda oranın en yetkilisi diyebilirim iyi para da kazanıyo.. Çok da efendi bi çocuk yakışıklı sayılır kaç yıldır samimi arkadaşım yanında pek fazla kız görmedim yani barmen diye öyle her gece bi kızla falan biri değil.. herneyse bu arkadaş bayaa bi zamandır evlenmek istiyo ama işinden dolayı kimse onla evlenmek istemiyo.. Bi kaç kız arkadaşım var görücü usulüyle bile evlenmeye razı olucak kadar evlenme merakı olan.. Onlara bile söyledim kabul etmediler ne zaman görüşücez evlenzsek biz diye.. Yani demem o ki işi gücü fln önemli değilse de iş saatlerinin uygunluğu gayet önemli bi ilişkide hele ki evlilikte.. yarın öbür gün çocuğunuz olsa yine bara gidip başında bekleyemezsiniz bu kişinin.. İleri derece mantık hatası var bu ilişkide bence.. aşk meşk de biyere kadar..

Teşekkür ederim yorumlar için.Gitmediğimde huzursuz oluyorum.Gittiğimde taksiyle yalnız dönmemi istemiyor.Arada habersiz de gittiğim oldu hiç bişeyini yakalamadım.Şİmdi gitmedim diyelim ilerisini düşünüyorum ben akşam 7 de evde olucam o 8 9 da gidiyor hangi ara görüşücez biz.Haftasonları programı da daha uzun sürüyor.

sonu yok... çok seviyosa bu adam seni gitsin normal bi iş bulsun bulmuycaksada kendi bilir, ama senin bu duruma daha fazla dayanamayacağın bariz ortada

Sorun ne? Sanırım çocuğun müzisyen olması? Bu çocuk sonradan müzisyen olacağım demedi, değil mi? Tanıştığınızdan beri müzisyen.
Hani demişsin ya "hayatının anlamı müzik olmuş" diye. Heh biz buna yaptığı işi sevmek diyoruz.
Sakın sahneyi bırakması için baskı yapma, uzun vadede sen mutsuz olursun.
Her gece onunla gitmen manasız, senin de ayrı bir hayatı olmalı. Çocuk avukat olsa da seni iş yerinde aldatabilir, bu işler karakter meselesidir, yapılan işten ziyade.
Eğer ikili ilişkiniz uyumluysa her gece onunla gezmekten vazgeç, kendi hayatına bak.

her gün gitmeyin siz de. haftada bi iki kere, dersiniz geç başlayacakken gidin. kendi kendinize hayatı zorlaştırmışsınız.

Abartmissiniz bence! Adam memur olsa 9-5 yaninda gidip saksi gibi oturacak misiniz? Adam isine gitsin sende isine bak. Onun hayatini takip ederek iki kisilik hayat yasiyorsun. Seni aldatmak isterse yaninda bile aldatir ruhun duymaz. Kendi hayatina odaklan birak o seni takip etsin.

benim üniversitede bir arkadaşım barda tanışmıştı aynı böyle çocuktan ayrıldı ilerde sorun yaşarız diye.. çocuk barda çalışmayı bırakıp bi müzik kursunda bağlama dersi vermeye başladı :) eskisinden az para kazanıyor ama mutlular söyleseniz belki o da sizin için böyle bi fedakarlık yapabilir ?

yapmayadabilir beni böyle kabul et diyebilir.. güvenini kaybedecek bişey yapmamış olsa bile ben hak veriyorum size.. zor bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…