Hayatım Bar Masalarında MI Geçicek ???

İleride evlendiğiniz zaman nasıl olacak birlikte uyuyamayacaksınız bu ne kadar önemli bir evlilikte farkına varın.
Yatağa sadece sevişmek için girip alale acele tekrar kalkacaksınız gibi görünüyor.
Sen her gece yalnız yatacaksın nerdeyse oda öyle gündüz sen işteyken yalnız uyuyacak. Akşamları evde vakit geçiremeyeceksiniz,çocuk da olursa ne olacak, hamilelik en zor dönemi yine yalnız geçireceksin..
Ayrıl ayrılma diyemem ama bunları iyi düşün.

Bu arada şuanki yaşadığınız hayatı ben seviyorum aslında ama sonunda asla evlilik ve çocuk olmamak şartı ile..

Ne diyeyim bravo size..nadirsiniz
Merahaba canım ben ben onlar gibi düşünüp evlenimce dürüst oldum. Tanışalım hayatındaki bu eksikte kapansın..

Geçici bir süreç olsa tamam da ömür boyu bu mesleği icra edecek; bu tarz bir yaşam, evlilik hayatına pek uygun değil. Uygun değil derken yargıladığım düşünülmesin, sağlıklı bir aile ortamı olmaz demek istemiştim. Yarın bir gün evlenip çocuğunuz olsa baba ortalarda yok. Kaldı ki siz şimdiden zaten yorulduğunuzu belirtmişsiniz, zor valla. Karar verecek olan tabii ki sizsiniz.

Ben barda çalışan biriyle sevgili olmazdım , evliliği asla düşünmezdim .
Şuan geziyosun eğleniiyorsun tamam da evlenince kocan sabahlara kadar evde olmayacak .
Ne kadar güvense de insan içi içini yer yani , bi de onlara takılan kadın çok olur bar gibi yerde .
Bence bu iş çok zor .

Elalemin şeyi senimi gerdi

Yaşın daha 25 , yolun o kadar başındasın ki ve sağlıksız bir hayat geçiriyorsun, gün be gün giden senden gidiyor
Yaşadığın güzellikler gelip geçici tatmin eden duygular, derslerin çok önemli ve senin verimsiz kalıyorsun
özellikle onsız bi hayat düşünemiyorum demişsiniz ya böyle birşey yok
Ailenin bile bu durumdan haberi yok, herşey bir gün gelip gidecek bunlar böyle kalmıyor malesef

Ben sana kesin birşey söyliyim; ailen karşı çıkıyorsa, kesinlikle aileni dinlemelisin. Ailen senin iyi bir egitim alman için uğraş, emek vermiş. Demek ki ailen aklı başında, sağlıklı düşünebilen insanlar.
(Burda öyle anne, babaları okuyorum ki, dehşete düşüyorum fakat seninkiler onlardan ayrı.)

Ailen senin için doğruyu isteyecektir, hayatının düzenli olmasını isteyecektir.
Sürekli barda olan adamla, nasıl evlilik yürür, aklım almıyor? Türkiye de yasıyoruz, yaşam koşulları belli, artık herkes, devamlı bir iş, güvence diye okuyor, sınavlara hazırlanıyor deli gibi...

Bar müzisyenliği denilince; tembellik, ögrencilik, bekar hayatı, sorumsuzluk, öyle şeyler geliyor aklıma. (Ki bende ögrenciyken, şarkı söylüyordum, bu işi yaptım, ne para kazandırır, ne ev geçindirir söyliyim. Anca günü kurtarmacadır. Bak şu anda ne ucurum var, halbuki 8 sene :)

Benim anlamadigim birsey var, gece hayatim bir ara cok iyiydi, surekli bara giderdik esimle, solistler falan gece 1de sahne alir sonra 4-5 gibi bitirirlerdi. Hatta cok begendigim bir muzisyen arkadas var 12de mekanda oluyor 5 te ayriliyor, haftada 3 gun calisiyor
Konu sahibi sizin sevgiliniz haftada her gun mu calisiyor bu sekilde? Deli para kazanirlar bu tipler, ileride guzel bir is kurabilir hobi olarak sahneye cikar sadece, ne hos bir es modeli ya bence super olur boyle biriyle evlilik

Ee okul bitince sen baska yerde is buldun diyelim o zaman ne olcak , memnun degilsen ne diye katlaniyorsunki ilerisini dusun evlendiginizi cocuk oldugunu senin normal bir meslek sahibi oldugunu falan hala katlanabilecekmisin bu tempoya bence simdiden baslamis huzursuzluk insan ister istemez normal bir duzene gecmek ister zamanla . Iyi dusun kabul ederim alisirim zamanla diyorsa devam et yoksa bunu bahane et ayril hayatina yoluna bak derim.

Hergun gidiyorsa bence bu bi sorun. Sen haftasonu tatilindeyken o calisiyor olacak, o tatildeyken sen calisiyor olacaksin. Belki birbirinizi goremeyeceksiniz bile. Ama ayrilnak yerine ortada bulusmaya calisin. Mesela programi 9da baslatip 12 de bitiremez mi?

Gitme demeyeceğim, bence ilişkini devam ettireceksen her gün git çünkü barlardaki kızlar müzisyene mutlaka ama mutlaka asılıyorlar. Sevgiliniz karşılık vermese bile içinizin rahat etmeyeceğini düşünüyorum. Ama ben olsam bu ilişkiyi devam ettirmezdim. Ayrı dünyaların ünsanlarısınız nence.

İyi bir eş olamaz diyemem ama babalık konusunda eksik kalabilir.

Gitsen dert her gece her gece.
Gitmesen her gece yalnız mı uyuyacaksın?

En azından sahneye çıkış saatlerini değiştirebilir.
Ne bileyim canlı müzik yapar ama 12 de biter işi falan.

Bence bunları şimdiden konuşmakta fayda var.

Boş beleş konuşmuyorum.

Gece çalışan bir polis eşe sahibim her gece her gece de değil yine de batıyor.
Ben uyurken o oturur, o uyurken ben otururum.

Gözü açık zamanlarda da hep yorgundur, hali yoktur.

İzinlerimizin aynı zamanlara denk gelmemesi de ayrı rezillik.

Haa tek sorunun bunlar mı dersen o da değil:)
Kpi görümcesi, dıdısı da dıdısı...

Bir içim su evliliğim var anlayacağın

O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
Aynen ben de garipsedim. Bilim adamlarının yaptığı açıklamaya göre genelde öğrenciler yatakta uyumsuz oluyormuş.

her gün gitmeyin, gitseniz de programın sonuna kadar kalmayın, şimdilik akışına bırakın, belki ilerde olası bir evlilik durumunda programını azaltmayı falan düşünebilir, atıyorum haftada 3 gece sahbeye çıkıp diğer günler özel ders vs ek işler yapabilir, ikinizin de fedakarlığı gerekecek, tek tarafınkiyle yürüyecek gibi değil.

Beni değil de seni gerdi galiba,terbiyesiz.Once seviyeli bir şekilde konuşmayı öğren,ben konu sahibine olumsuz bir şey yazmadım,coştunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…