- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Dürüst olmadığımızı nerden biliyorsunuz?
Beni tanıyor musunuz?
Konu sahibini tanıyor musunuz?
Sizin Çevrenizdeki kadınlar kalitesizmiş.
Haa bir de... geçmişe sünger çekenler size neden battı. Yaraniz mı var?
Merahaba canım ben ben onlar gibi düşünüp evlenimce dürüst oldum. Tanışalım hayatındaki bu eksikte kapansın..
Evet bide bu var başka mesleği yok demişsiniz kaç yaşına kadar devam edebilecek bu işe?bence o iş değiştirir
30 ken iyi de bi kaç seneye o da bu tempoda yaşamaktan yorgun düşer bence.
Komik olmuşsunuz benim değil de sizin yaranız var ve olmaya devam edecek,geçmişe sünger çekme ihtiyacı senin yaşam tarzına çok yakışacaksonra buraya gelip o yaralanızı sarması için bir topik açacaksınız..Yazı dilinde çok sert oluyor belki ama hayat bu maalesef...Kurallarını sizin değişme şansınız yok.
Konumuz o degil de ondan olabilir mi acaba?O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
Mrb. 25 yaşındayım .Güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum.Bu sene mezun olucam.Sorunum şu erkek arkadaşım 30 yaşında müzisyen.
Haftanın 5 bazen 6 günü bar sahnesi var başka bir iş yapmıyor.Hayatının anlamı müzik olmuş resmen.Yani müziği bırakması başka bir iş yapması sorun söz konusu değil.Ben artık şu son zamanlarda çok yorulduğumu hissetmeye başladım.Çünkü hemen her akşam onunla bara gidiyorum gitmezsem huzursuz oluyorum .Ama gittiğim zamanlar eve dönmemiz bazen sabah 5-6 oluyor ve ben 9 çıkıp derse gidiyorum.Alkol de almışsam artık o gün derse konsantre olamıyorum yorgunluk baş ağrısı falan ...
BU durumdan artık rahatsız olmaya başladım.Sosyal hayatım kalmadı diyebilirim.Ve 2 yıldır bu böyle ...Zaten derse zar zor gidiyorum ders bitince eve gel uyu uyan tekrar bara git şeklinde bir kısır döngü.Sahnesi olmadığı zamanlar da yorgun olduğunu söyleyip evde takılmak istiyor.Bu arada birlikte yaşıyor gibi bişeyiz yani benim evim var ama o yalnız yaşadığından çoğunlukla onda kalıyorum.
Bunlar dışında ilişkimizden bahsedicek olursam bana saygılı fazlasıyla ilgili kibar .Bİr erkekte aradığım hemen hemen her şey mevcut onda.Yatakta da çok uyumluyuz birbirimizi mutlu ediyoruz .Beni sevidiğinden eminim ama bulunduğu ortamdan mıdır bilemiyorum bi güvensizlik var.2 yıldır hiç bir şeyini de yakalamadım telefonu ortadadır sosyal medya hesaplarını arada kontrol ederim.Ama bunlara rağmen gitmediğim zamanlar huzursuz oluyorum.Bir kaç kez ayrıldık olmadı ayrı yapamadık.
Şimdiyse kalbim ve mantığım arasında sıkışıp kaldım.Aileme söylesem o kadar okuttun kendine göre birini bul diye ön yargılı yaklaşıcaklar.E okul bitiyo dönmem gerekicek onu çok seviyorum onsız bi hayat düşünemiyorum.Ama şu son zamanlarda onunla da bir gelecek göremiyorum.Okulum bittiğinde muhtemelen 8-6 bir işte çalışıcam o da geceleri çalışıyor.Ben hep onunla gitmeye devam edemem.2 yılda 10 kilo verdim zaten bu düzensiz hayat yüzünden arkadaşlarım çökmüşsün resmen diyor.
Böyle bi durumda siz olsanız napardınız ? Kalbimin sesini dinleyip devam mı etmeliyim yoksa mantıklı düşünüp ayrılmak mı?
sana ne? Bana ne? Hatta buradakilere ne?O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
Aynen ben de garipsedim. Bilim adamlarının yaptığı açıklamaya göre genelde öğrenciler yatakta uyumsuz oluyormuş.O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?