- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Diyelimki evlendin..sonra hamile kaldin hadi hamile hamile de barlara gittin diyelim. Sonra bebek doğunca ne olacak???
Bebeginlemi gidicen???
Yada gitmiycen bu sefer daha çok için içini yemiycekmi???
Sonra ne olacak boşanma çünkü siz zaten şimdiden yorulmussunuz??
Bosaninca olan kime olacak bebeginize.değermi peki??? Ha bide ailelerin anlaşması Kayinvalide falan filan bide bunlar var
Aşk hayatın önemli bir parçası ama onun kadar önemli olan birşey daha varki oda mantık.... Bana kalırsa olmayacak duaya amin demek gibi birşey seninkisi... Evlenince herşey o kadar farklı ki Aşk bazen ondan geride bile kalıyor... Çünkü evde para,eşinin evde yanında ne kadar kalabildiği,haftasonu izni olup olmadığı herşey deger kazanıyor... Aşk biryerde yerini mantığa bırakıyor... Pişman olmamak için iyi düşünmek gerekMrb. 25 yaşındayım .Güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum.Bu sene mezun olucam.Sorunum şu erkek arkadaşım 30 yaşında müzisyen.
Haftanın 5 bazen 6 günü bar sahnesi var başka bir iş yapmıyor.Hayatının anlamı müzik olmuş resmen.Yani müziği bırakması başka bir iş yapması sorun söz konusu değil.Ben artık şu son zamanlarda çok yorulduğumu hissetmeye başladım.Çünkü hemen her akşam onunla bara gidiyorum gitmezsem huzursuz oluyorum .Ama gittiğim zamanlar eve dönmemiz bazen sabah 5-6 oluyor ve ben 9 çıkıp derse gidiyorum.Alkol de almışsam artık o gün derse konsantre olamıyorum yorgunluk baş ağrısı falan ...
BU durumdan artık rahatsız olmaya başladım.Sosyal hayatım kalmadı diyebilirim.Ve 2 yıldır bu böyle ...Zaten derse zar zor gidiyorum ders bitince eve gel uyu uyan tekrar bara git şeklinde bir kısır döngü.Sahnesi olmadığı zamanlar da yorgun olduğunu söyleyip evde takılmak istiyor.Bu arada birlikte yaşıyor gibi bişeyiz yani benim evim var ama o yalnız yaşadığından çoğunlukla onda kalıyorum.
Bunlar dışında ilişkimizden bahsedicek olursam bana saygılı fazlasıyla ilgili kibar .Bİr erkekte aradığım hemen hemen her şey mevcut onda.Yatakta da çok uyumluyuz birbirimizi mutlu ediyoruz .Beni sevidiğinden eminim ama bulunduğu ortamdan mıdır bilemiyorum bi güvensizlik var.2 yıldır hiç bir şeyini de yakalamadım telefonu ortadadır sosyal medya hesaplarını arada kontrol ederim.Ama bunlara rağmen gitmediğim zamanlar huzursuz oluyorum.Bir kaç kez ayrıldık olmadı ayrı yapamadık.
Şimdiyse kalbim ve mantığım arasında sıkışıp kaldım.Aileme söylesem o kadar okuttun kendine göre birini bul diye ön yargılı yaklaşıcaklar.E okul bitiyo dönmem gerekicek onu çok seviyorum onsız bi hayat düşünemiyorum.Ama şu son zamanlarda onunla da bir gelecek göremiyorum.Okulum bittiğinde muhtemelen 8-6 bir işte çalışıcam o da geceleri çalışıyor.Ben hep onunla gitmeye devam edemem.2 yılda 10 kilo verdim zaten bu düzensiz hayat yüzünden arkadaşlarım çökmüşsün resmen diyor.
Böyle bi durumda siz olsanız napardınız ? Kalbimin sesini dinleyip devam mı etmeliyim yoksa mantıklı düşünüp ayrılmak mı?
İki yılda böyle devam ederse yüzünde kalıcı yorgunluk nakış gibi işlenmiş ve oturmuş olur istesen de istemesen de sevgiliniz bırakır saten sakın savunma haline bürünme dost iyiliğini ister diyeceğim dostta değiliz fakat buradan bizlerden yardım istiyorsan dost kadar olmasakta yardım istediğin kadar yakınızdırMrb. 25 yaşındayım .Güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum.Bu sene mezun olucam.Sorunum şu erkek arkadaşım 30 yaşında müzisyen.
Haftanın 5 bazen 6 günü bar sahnesi var başka bir iş yapmıyor.Hayatının anlamı müzik olmuş resmen.Yani müziği bırakması başka bir iş yapması sorun söz konusu değil.Ben artık şu son zamanlarda çok yorulduğumu hissetmeye başladım.Çünkü hemen her akşam onunla bara gidiyorum gitmezsem huzursuz oluyorum .Ama gittiğim zamanlar eve dönmemiz bazen sabah 5-6 oluyor ve ben 9 çıkıp derse gidiyorum.Alkol de almışsam artık o gün derse konsantre olamıyorum yorgunluk baş ağrısı falan ...
BU durumdan artık rahatsız olmaya başladım.Sosyal hayatım kalmadı diyebilirim.Ve 2 yıldır bu böyle ...Zaten derse zar zor gidiyorum ders bitince eve gel uyu uyan tekrar bara git şeklinde bir kısır döngü.Sahnesi olmadığı zamanlar da yorgun olduğunu söyleyip evde takılmak istiyor.Bu arada birlikte yaşıyor gibi bişeyiz yani benim evim var ama o yalnız yaşadığından çoğunlukla onda kalıyorum.
Bunlar dışında ilişkimizden bahsedicek olursam bana saygılı fazlasıyla ilgili kibar .Bİr erkekte aradığım hemen hemen her şey mevcut onda.Yatakta da çok uyumluyuz birbirimizi mutlu ediyoruz .Beni sevidiğinden eminim ama bulunduğu ortamdan mıdır bilemiyorum bi güvensizlik var.2 yıldır hiç bir şeyini de yakalamadım telefonu ortadadır sosyal medya hesaplarını arada kontrol ederim.Ama bunlara rağmen gitmediğim zamanlar huzursuz oluyorum.Bir kaç kez ayrıldık olmadı ayrı yapamadık.
Şimdiyse kalbim ve mantığım arasında sıkışıp kaldım.Aileme söylesem o kadar okuttun kendine göre birini bul diye ön yargılı yaklaşıcaklar.E okul bitiyo dönmem gerekicek onu çok seviyorum onsız bi hayat düşünemiyorum.Ama şu son zamanlarda onunla da bir gelecek göremiyorum.Okulum bittiğinde muhtemelen 8-6 bir işte çalışıcam o da geceleri çalışıyor.Ben hep onunla gitmeye devam edemem.2 yılda 10 kilo verdim zaten bu düzensiz hayat yüzünden arkadaşlarım çökmüşsün resmen diyor.
Böyle bi durumda siz olsanız napardınız ? Kalbimin sesini dinleyip devam mı etmeliyim yoksa mantıklı düşünüp ayrılmak mı?
aynısını yazacaktımNeden böyle düşünüyorsun? Çocuğunu neden yalnız büyütesin ki? Gündüzleri o bakar, geceleri sen mesela. Bak bu ilk aklıma gelen.
Bütün müzisyenler bekar değil ve bu evlilerin büyük bölümü de çocuk sahibi. İkiniz de çeşitli zamanlarda fedakarlık yaparsınız gerektiğinde.
Şu forum kocam çocuklarımla ilgilenmiyor diye yana yakıla konu açan kadınlarla dolu ve çoğunun kocası müzisyen değil.
Bu tip şeyler karakter meselesi.
Adam iyi bir eş, iyi bir baba olacaksa olur, olmayacaksa banka memuru olsa da olmaz, devlet memuru olsa da olmaz, müzisyen olsa da olmaz.
Sizin ve sevgilinizin hayatı barlarda geçip gidecek ne yazık ki.şimdi size doğru yolun bu olmadığını söylersem 'bu benim hayatım sanane'dersiniz ama ben üzerime düşeni yaparım.vazgeçin bu yaşamdan.okulunuzu,onun bunun yatağında geçirerek bitirmeyin.barlarda sabahlayıp, içki içmeyin.eğer inancınız varsa Allah'ı ve ölümü hatırlayın...sevgiler...
Aynen. Adam evlenmek istediğine göre demek ki uçarı bir şey değil, kendini evliliğin sorumluluğuna hazır hissediyor, otururlar bir gelecek planı yaparlar, o zaman zaten belli eder kendisini.aynısını yazacaktım
adamın karakteriyle ilgili tamamen nasıl bir eş olacağı nasıl bir baba olacağı
adam memur ama karısıyla ilgilenmiyor çocuğunun hangi sınıfa geçtiğini tam olarak bilmiyor mesela
işte bunlar hep ilgisizlikten
şu meslek de ki adamlar harika baba oluyor da şunlardan bir şey olmuyor gibi bir şey yok ki hayatta
onu geçtim
bu adam müzisyende olmayabilir sadece gece çalışan insanlar müzisyenler barmenler mi
ne yapacaksın kocan polis gece nöbetine çıkıyor bu adam iyi baba olmaz deyip ayrılacak mısın
yada doktor eşin olsa biz nasıl bir araya gelemeyeceğiz en iyisi şimdiden ayrılalım mı diyeceksin
benim çevremde de var o da barmen falan değiller
kadın da adamda fabrika da işçi biri gündüz vardiyasına biri gece gündüz kadın çocuğa bakıyor gece adam
ya da
öğretmen bir bey var karısı hemşire onda da gündüz kadın bakıyor gece adam başında duruyor çocuğun
yorucu bir tempo ama hayat şartları buna zorlayabilir
Sen kimsin de bana haddini bil diyorsun???? seviyesiz beyinsiz!!!!Bu sozunu "sevgiler" le bitirmen ne kadar ironik..
Nefret akiyor laflarinizdan. onun bunun yataginda gecirme demek he? Kiz onun bunun yataginda mi geciriyormus ogrencilik yillarini? Sana en hak ettigin cevabi banlanmamak adina veremiyorum.
Sadece sunu soyluyorum.
HADDINI BIL KADIN!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?