- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Asıl tedirgin olduğum konu ileride ben de iş hayatına başladığımda zor olur mu
Kolay değil.Asıl tedirgin olduğum konu ileride ben de iş hayatına başladığımda zor olur mu
Yargılama hakkınız yok.O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
Dürüst olmadığımızı nerden biliyorsunuz?İyi de o zaman neden evlenince karşınızdaki erkeği kandırma gereği duyuyorsunuz neden masum maskenizi takiverip,geçmişe sünger çekip ya da inkar mi desem.. Yola devam ediyorsunuz? Ben şimdiye kadar sizin gibi dusunup de evlenince durust davrananini görmedim.Ayrıca yargılaması sadece fikrimi belirttim,yargilasaysim çok daha farklı yazardım emin olun.
Merahaba canım ben ben onlar gibi düşünüp evlenimce dürüst oldum. Tanışalım hayatındaki bu eksikte kapansın..İyi de o zaman neden evlenince karşınızdaki erkeği kandırma gereği duyuyorsunuz neden masum maskenizi takiverip,geçmişe sünger çekip ya da inkar mi desem.. Yola devam ediyorsunuz? Ben şimdiye kadar sizin gibi dusunup de evlenince durust davrananini görmedim.Ayrıca yargılaması sadece fikrimi belirttim,yargilasaysim çok daha farklı yazardım emin olun.
İyi de o zaman neden evlenince karşınızdaki erkeği kandırma gereği duyuyorsunuz neden masum maskenizi takiverip,geçmişe sünger çekip ya da inkar mi desem.. Yola devam ediyorsunuz? Ben şimdiye kadar sizin gibi dusunup de evlenince durust davrananini görmedim.Ayrıca yargılaması sadece fikrimi belirttim,yargilasaysim çok daha farklı yazardım emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?