Hayatım Bar Masalarında MI Geçicek ???

Asıl tedirgin olduğum konu ileride ben de iş hayatına başladığımda zor olur mu

olur biz eşimle 8-6 çalışıyoruz aynı anda çıkıp aynı anda giriyoruz eve 7-8 yıldır beraberiz ve hala birbirimizi göremiyoruz beraber az vakit geçiriyoruz diye bi özlem var içimizde..

Lisedeyken benimde müzisyen bir sevgilim vardı. Konservatuvardaydı o zaman ama bi mekanda çıkıyorlardı. Ben gece gidemiyordum belki annemi çok üstelersem binde bir gidiyordum onda da erken dönüyordum. Ama haftasonları gündüz falanda orda takılırdık çoğunlukşa ben orda barmatelerden biriyle kanka olmuştum ondan haber aşıyordum hep kendimce. Müzisyenler çok duygusal anlayışlı ve zeki olur. O benim ilk aşık olduğum adamdı halada düşününce gülğmsemeyle anarım. Hatta çok uzun yıllar sonra bir yerde çalarken rastlayıp uzun uzun sohbet etmiştik. Belki geç yaşlarda tanışmış olsak şimdiki eşim o olurdu. O yğzden midir bilmem ayrılmayın istedim. Ona güvenmen gerekiyor. Güvenmeyi öğrenmen gerekiyor. Birde en kötü oralardan birileriyle yakınlaş bilgi akışı sağla. Mutlu olursunuz inşallah

Asıl tedirgin olduğum konu ileride ben de iş hayatına başladığımda zor olur mu
Kolay değil.
Ama hiçbir ilişki kolay değil. Sabah 9 akşam 5 çalışan bir adamla mutlu olacağının garantisi de yok. Sözleşme imzalayamıyoruz.
Her ilişkinin dinamiği farklı olacaktır, en nihayetinde.
Evet birbirinizi seyrek göreceksiniz ama sürekli görenlerin ilişkilerinde de birbirilerine madalya takmıyorlar sonuç olarak.
Bu tamamen ikinizin o ilişkiyi nasıl yürüteceğiyle alakalı.
Sana bir ipucu
Bara gelen kadınlardan kıskanacaksan, gece hayatı olmasını sorun edeceksen, yürümeyecektir.
Ama sen rahat, öz güveni ve yanındaki adama güveni yüksek bir kadınsan sevgilin sadece 9-5 çalışmayan bir adamdır, hepsi bu.
İkinize bağlı.
Senin ona ne kadar güvendiğine, onun sana ne kadar güven verdiğine bağlı.
İlişkilerin 2+2=4 gibi bir formülü yok. Kafa göz yararak kendimiz buluyoruz doğruyu.

Benim esimininde ikinci mesleği müzisyenlik ,ki evlenene kadar ayrı sehirlerdeydik 14-15 yaşlarından beri sahne alır ama birak bar i pavyonda bile çalıştı üniversitedeyken .

Bende kiskancimdir (dozunda) ,ama hiçbir zaman sizin gibi düşünmedim ,guvenim tam diyorsun ama değil,Eşim halada müzik yapar ama ne hamileligimde ne doğumdan sonra bile böyle şeyler düşünmedim.

Daha 2-3 aylık evliyken gorumcemin nisaninca sahneye çıktı 1-2 şarkı söylemeye gorumcemin arkadaşı terini silmesi için masadan kalkıp peçete verdi ki kızı ne ben ne esim tanıyoruz dugunumuze gelmişti bekarda zannedemez yanı ...

Benimde eşimin teli hep ortadadır ,butun şifrelerini bilirim bende yakalamadim birseyini ,kaç senedir tanıyorum.

Siz kendiniz gidiyormussunuz, gitmeyin madem adam sizi zorlamiyor ki ,başka amaçları olsa bir sekilde fırsatını bulur yapar zaten ,

Kendisiyle konusun nereye kadar böyle gidecek diye belki sizin rahatsız olmayacaginiz bir mekanda çalışmaya başlar evlenince, ama dediğim gibi sevgilinize ve kendinize güvenin bence birseyini görmediğiniz bir adamı bu kadar sıkmanızda garip geldi bana ...

O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)

Eski sevgilim müzisyendi. Artı bar da onundu. Dolayısıyla sahnede olmadığı günlerde de barda duruyordu.

Başka sebeplerden ayrıldık ama hâlâ saygı çerçevesinde görüşürüz. Mükemmel bir insandır.

İyi ki onunla sevgili olmuşum. İyi ki yıllarım onunla geçmiş.

Aşıksan bunları takma. Devlet memuruyla evlenip aşksiz yaşamaya razı olma asla.

Haa ama kendi düzenin olsun.
Ben çok sık uğrardım bara. Bahçesi vardı. müthişti. Bahçede takilirdim. Ama kendi uykuma ve derslerime çok dikkat ederdim. Ne kadar ısrar etse de oturmak istemiyorsam kalkar eve giderdim saat gece 12 de. Ünlüler falan da gelirdi bara. Mesela Feridun Düzağaç, ferhan Şensoy, sunay akın.... daha kimler kimler. Onlar olduğu akşam kalırdım.. sonucta biz agirliyorduk.

Ama yorgunsam ve sıradan bir akşamsa eve giderdim.

O değil denen yatakta uyum olayına takildim herkes normal karşılamış sanırım uzaylı olan benim.Öğrenci ama yatakta uyumlu (!)
Yargılama hakkınız yok.
Herkes sizin değer (!) Yargilariniza göre yaşamak zorunda değil.
Sizin önemli gördüğünüz şeylere ben saygı duymayabilirim.
Siz sadece konu sahibinin sorununa cevap verin..yargılamayin.

Ayrıca cinsellik de tü kaka bişey degil.
Herkes ilk kez kocasıyla sevisip kötü bir cinsel hayata sahip olmak zorunda değil

öğrencilik sevişmeye engel mi?

konu sahibesi niye kuyruk gibi her akşam gidiyorsunuz.. adamın işi o başka bir iş yapsa gece bekçiliği vs gibi yine her gece gidip başını mı bekleyeceksiniz.. sevgilinize güveniyorsanız kendinize eziyet etmeyin ha güvenmiyorsanız sevgili olmaya devam etmeyin zaten.

Konu sahibi arkadaşım, oldu da evlendiniz ne ara görüşeceksiniz? Senin iş hayatı bitince onunki başlıyor da ondan soruyorum?
Bence böyle sürmez, evlenmeyi istiyorsa o kısımları da düşünebilmeli ama bunu kendi isteyerek,bilinçli olarak yapmalı.Senin yönlendirmenle değil,sen sevdiği işten uzaklaştırırsanız çok mutsuz olur çünkü

İyi de o zaman neden evlenince karşınızdaki erkeği kandırma gereği duyuyorsunuz neden masum maskenizi takiverip,geçmişe sünger çekip ya da inkar mi desem.. Yola devam ediyorsunuz? Ben şimdiye kadar sizin gibi dusunup de evlenince durust davrananini görmedim.Ayrıca yargılaması sadece fikrimi belirttim,yargilasaysim çok daha farklı yazardım emin olun.

Dürüst olmadığımızı nerden biliyorsunuz?
Beni tanıyor musunuz?
Konu sahibini tanıyor musunuz?

Sizin Çevrenizdeki kadınlar kalitesizmiş.

Haa bir de... geçmişe sünger çekenler size neden battı. Yaraniz mı var?

Bana gelmez diyorsan ayrıl
Yoksa kimse sizin için müziği bırakmaz, tutkudur onun için

Merahaba canım ben ben onlar gibi düşünüp evlenimce dürüst oldum. Tanışalım hayatındaki bu eksikte kapansın..

Evlenince kendisine ve kocasına bir alan bırakmayan, özeli kalmayan çiftler var ya öyle olmuşsunuz siz.
Normal işi olan biriyle beraber dahi olsan bu bence sıkıntı, yani her şeyi sevgilisiyle kocasıyla yapan tiplerden olmak.
Sevgili dediğin sürekli denetlenmesi gereken bir çalışan değil ki. Güvenmiyorsan görüşmezsin güveniyorsan sevgilinde sende normal hayatınızı yaşarsınız zaten.
Yani sıkıntı sende. Senin kendine bir ayar çekmen lazım

aşıksanız üstüne gidin mutlaka. bulunur bir çözüm ama adamın tutkusu olan mesleğine karışmayın derim ileride sevmediği bir işte çalışığ daha mutsuz olabilir. tecrübeyle sabit zor oluyor hem de çok....

haa saat konusuna gelince kesinlikle görüşmeleriniz çok kısıtlı olur. ben de eşimde 8-6 bir işte çalışıyoruz. eşimin iş yeri daha uzak olduğundan maximum 7'de evde oluyor. yemekti bulaşıktı bilmemneydi derken eşimle akşamları en fazla 1-2 saat vakit geçirebiliyoruz. ve bu da yetmiyor maalesef. heleki ileride çocuk olursa inan tek başına çok bunalıma girersin. çok iyi düşün derim

Bencede dengine göre birini bul. Yarın evlensenz cock olsa onun pesine gidemeyeceksin hep.

tanışabiliriz canım, HAYATINIZDAKİ DÜRÜST İNSAN EKSİĞİ KAPANMIŞ OLUR.

konu sahibi, adam müzisyenmiş ve sonradan da olmamış hep böyleymiş. ona bu işi bırak filan deme hakınız olduğunu düşünmüyorum.
ancak evlenip siz 9-5 çalışırsanız da, evet, o zaman doğru düzgün görüşemeyeceksiniz.
öncelikle bu durumu hiç konuştunuz mu? bi kere bu adam evlenmeyi düşünüyor mu? yoksa siz kendi kendinize mi gelin güveyi oluyorsunuz?
ardından siz ne okuyorsunuz ? illa 9-5 çalışmak zorunda mısınız?
kendi adıma öğrenciliğimden beri çalışıyorum, 21 yaşında mezun olduğumdan beri zaten hep çalışıyorum ve toplam 4 aylık bir süre hariç hiç 9-5 çalışmadım şu an 32 yaşındayım. ki kimse sebebiyle de değil kendi tercihlerim böyle.
herkes 9-5 çalışacak herkesler memurla evlenecek gibi bir kural yok.

Komik olmuşsunuz benim değil de sizin yaranız var ve olmaya devam edecek,geçmişe sünger çekme ihtiyacı senin yaşam tarzına çok yakışacak sonra buraya gelip o yaralanızı sarması için bir topik açacaksınız..Yazı dilinde çok sert oluyor belki ama hayat bu maalesef...Kurallarını sizin değişme şansınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…