Hayatım Bar Masalarında MI Geçicek ???

Bu kız zaten bu kişiyle evlenme planları yapıyor, sen ne anlatmaya çalışıyosun anlamadım, bunla takılayım başkasına da kendimi bakireyim diye kakalayım demiyo

Evlenince çok huzurunuz kaçar gibi sanki, 2 yıldır sürekli gittiğinize göre böyle bir meslek size sıradan bir iş gibi gelmiyor.
Evlendiğinizde çalışma saatlerinden ziyade ortamı sıkıntı olcak gibi, bana kalırsa aşağı yukarı sizinde aynı sektörde çalışıyo olmanız gerekir birbirinizi anlayabilmeniz için...
Düşünsenize eşiniz doktor gece nöbeti var her gece onunla gider miisiniz tabiki de hayır ama şuanda ortamından dolayı aklın kalıyor ister istemez.
Yani burda ki problem yaptığı iş. Ben olsam bende katlanamazdım.
Kocam sabaha kadar içip içip kendini kaybeden, hoplayan zıplayan her tarafı meydanda olan kızların kadınların arasında olacak Bunu kabullenmek çok zor
Evlenince paranoyak olursun

Beni değil de seni gerdi galiba,terbiyesiz.Once seviyeli bir şekilde konuşmayı öğren,ben konu sahibine olumsuz bir şey yazmadım,coştunuz.

İyiki olumsuz birsey demedin

Vay arkadaş ne esprilisiniz hayret doğrusu! Öğrenci olduğunu belirttiği için cinsel hayatı bağdaştıramadım tabi sizin dünyanız belliki çok farklı,bana takılacağınıza konu sahibine yardımcı olun engin fikirleriniz ve tecrübeleriniz bar belliki,konuyu uzatıp duruyorsunuz.

Bu çok özel bir karar ben yapamam mesela nedeni güvensizlik falan değil asla, ben rutin adamıyım, belli olacak saatli olacak benim işim, ilerde baba olsa çocuğa da yetemez, çocuk dediğin 9da uyur çünkü, bir de sadece çalışmak değil mekana da ortak olsa ya da kendi yerimi açsa, o imkanı var mı, en azından yaş azcık kemale erince sadece işletmeci kimliği ile devam eder ha isterse çıkar gene tıngırdatır

Ben onu konu sahibine yazmadım ki ..saçmalayan bir bayan vardı ona yazdım.

Alıntılar eklenmiyor nedense o yüzden karıştı sanırım.

Konu sahibi bölümünüz ne? Her bölümde 8-6 çalışmak zorunda değilsiniz, çoğu işin gece sektörü de var artık

Ogrenci de ilkokul ogrencisi sanki, 25 yasinda kadinin ogrenci diye cinsel hayati olmayacak mi?
Bi de bu kadinlarin evlilik oncesi deneyimlerini, kendisini kocisine saklayan ve hayattaki tek meziyeti bekaretini korumak olan bazi kadinlar, erkeklerden daha cok takiyor, onlara niye dert oluyorsa

Sizin ve sevgilinizin hayatı barlarda geçip gidecek ne yazık ki.şimdi size doğru yolun bu olmadığını söylersem 'bu benim hayatım sanane'dersiniz ama ben üzerime düşeni yaparım.vazgeçin bu yaşamdan.okulunuzu,onun bunun yatağında geçirerek bitirmeyin.barlarda sabahlayıp, içki içmeyin.eğer inancınız varsa Allah'ı ve ölümü hatırlayın...sevgiler...

İlk okudugumda aldıgım enerjı ''cok tatlı ve farklı bir cift olacaksınız''

Bence siz bu ilişkinin, geleceği olmadığını biliyorsunuz. Ve ayrılmak için, bahaneler arıyormuşsunuz gibi hissettim..
Erkek arkadaşınıza güveniniz de yok, olsa her gece barda sabahlamazdınız.
Düşüncelerini erkek arkadaşınla da paylaşman gerek.. Bunları bilmeye hakkı var..
Daha fazla birbirinizin zamanını harcamayın.. Herkes yoluna baksın..

Ammaan büyük müminler yine doluşmuş ahlak vaazları din bilmem ne başlamışlar.
Siz bu tipleri boşverin de bence ilişkide uyum varken ve adamı seviyorken güveninizi de sarsmamışken hemen harcamayın.
Koskoca iki senede falsosunu görmediyseniz her gece bara gidip kendinizi yormayın mesela. Bu şekilde deneyin bence gayet de devam edebilirsiniz

Yahu kime göre neye göre bunları diyorsunuz?
Ben de üniversitedeyken öğrenci evlerinde arkadaşlarla içtim, barlara da gittim iyi bir öğrenci olup üniversitemi de bitirdim. Herkes sizin hassasiyetlerinize sahip değil ve aynı inanışa da sahip değil hemen nedir bu bıdıbıdı dini vaazlar. Yaşam tarzlarına hakaret eden yorumlar yapmayın lütfen.
Herkes sizin sıkıcı hayatlarınızı yaşamıyor.
Ben ufakken annem babam rakı içerdi ben de oturur onlara yarenlik ederim mesela. Kuzenim evlenmeden önce iki sene sevgilisiyle beraber yaşadı namus meselesi olmadı annemler evinde dahi kaldı yani. Bu tip aileler de var Türkiyede gelip hemen vaaz vermeden önce kendi çevrenizden başka çevrelerinde olduğunu kabul edin lütfen.
Herkes sizin muhafazakar çevrenizde yaşamıyor.
Evliyim eşimle sevişerek evlendim çok şükür kızım olduğunda da aklı erdiğinde olgun bir kadın olduğunda mesela seviyorsa kendi bedeni ve ruhuyla istediği kararı alabilir. Çift olarak ikimizde buna kızmayız yani. Ondan lütfen bizim gibi ailelerin de varlığını düşünün bizim yaşam tarzlarımıza hakaretvari yorumlar yapmayın lütfen.
Herkes inanmak zorunda değil alakalı alakasız her konuda dini vaaz itici oluyor lütfen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…