• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Bitecek ..Bu konuyu yazmak doğru mu bilmiyorum Ama çok büyük derdim var

anladğım kadarıyla biriyle ilişki yaşadın cinsel olarak,sonra o adam seni tehdit etti,ailene falan söylerim adını çıkarırım dedi,sonra da şimdiki sevgilin de sana sahip çıktı ,onlarınn tehditinden korudu..doğru mu anlamışım??
eğer öyleyse kendi yaptığı da farklı bir durum değil...
1 kerede söyleyip ailenle paylaşırsan,ömür boyu rahat edersin..bu şekilde yaparak ömrünün kalanı için mücadele etmen gerekecek..ve aileni daha çok üzmüş olackasın..1 sefer üzülsünler yeter bence..
annenle konuş önce,bazı hatalar yaptığını ,yaşadıklarını ayrıntısız şekilde anlat.evlenme konusunu da..babaya kadar konu gitmeden çözer belki annen..
evet dediklerin mantıklı yani ömür boyu üzülmektense bir defa üzülür ailem ama işte şuan bunu kaldıracak durumda değiller annemin bir çok rahatsızlığı var o bu stresi kaldıramaz

o zaman okulu uzat ailenede kendine de süre vermiş olursun ... nasıl olsa okul bitmeden evlenemeyiz dersin aileninde sıkıntıları biter sende oturur anlatırsın ...

o zaman okulu uzat ailenede kendine de süre vermiş olursun ... nasıl olsa okul bitmeden evlenemeyiz dersin aileninde sıkıntıları biter sende oturur anlatırsın ...
şuan okulumun bitmesine 2 sene var zaten ona rağmen bu konuları açıyor

Bak kardesim, bazi sebepler yüzünden genc yasta büyük sorumluluklar alman gerecek. Özgüvensizligin yüzünden bu durumlara düstün ve eger o özgüvenini kendin savasip eline almazsa daha cok sorun yasarsin. Bu konuyu cözsen bile, erkeklerden hep ayni muamele görürsün hele ki firsatcilarin oyuncagi olursun.
Bazen sonucu kötü bile olsa dogru olani yapmalisin. Canin aciyacak ama bu da seni degistirecek. Malesef her zaman tatli bir son beklemez bizi.
Göze al, ailenin dertleri olabilir ama sen onlarin kizisin. Dertlerin en büyügü en önemlisi sen olmalisin. Zaten kizini özgüvensiz, sevgiye ac olarak yetistiren hicbir aileye saygi duymam o ayri..
O adamla kesinlikle evlenme. Hatalarinin da arkasinda dur ailenle konus. Kötü seyler olacak evet. Ama bazi seyleri göze almadan büyümek olmuyor malesef. Bazen yanmak da gerek, küllerinden yeniden dogmak icin.
Hata hatayi takip eder. Dogru olani yap ve güclü ol.
Kesinlikle ama kesinlikle o adama güvenme. Tehtit ve santaj gibi cirkin birseye katlanmaktansa ailenle aran bozulur bir süre daha iyi. Zamanla da unutulur. Elinden geleni yaparsin düzeltmek icin. Kimseye yem olma. Sen gelecegin kadinlarindansin, su erkeklere bu kadar güc vermeyin. Kimseye mecbur degilsin. Dua et ve dogru olani yap. Tabi usturuplu bir sekilde. Hatalarin kendini kalsin bundan sonra da, herseyi söylemek zorunda degilsin.
Yeteri kadar.. Yakana yapisan pisliklerden korunmak icin cesur olmam gerekiyor.Yapacagin sey tüm hayatini kisiligini etkileyecek. güclü olmayi sec, aciz olmayi degil. Allah yardimcin olsun, tövbe denilen birsey var, bu hayatta kimse masum degil.
Kendi ellerinde kendini atese atma.

Bak kardesim, bazi sebepler yüzünden genc yasta büyük sorumluluklar alman gerecek. Özgüvensizligin yüzünden bu durumlara düstün ve eger o özgüvenini kendin savasip eline almazsa daha cok sorun yasarsin. Bu konuyu cözsen bile, erkeklerden hep ayni muamele görürsün hele ki firsatcilarin oyuncagi olursun.
Bazen sonucu kötü bile olsa dogru olani yapmalisin. Canin aciyacak ama bu da seni degistirecek. Malesef her zaman tatli bir son beklemez bizi.
Göze al, ailenin dertleri olabilir ama sen onlarin kizisin. Dertlerin en büyügü en önemlisi sen olmalisin. Zaten kizini özgüvensiz, sevgiye ac olarak yetistiren hicbir aileye saygi duymam o ayri..
O adamla kesinlikle evlenme. Hatalarinin da arkasinda dur ailenle konus. Kötü seyler olacak evet. Ama bazi seyleri göze almadan büyümek olmuyor malesef. Bazen yanmak da gerek, küllerinden yeniden dogmak icin.
Kesinlikle ama kesinlikle o adama güvenme. Tehtit ve santaj gibi cirkin birseye katlanmaktansa ailenle aran bozulur bir süre daha iyi. Zamanla da unutulur. Elinden geleni yaparsin düzeltmek icin. Kimseye yem olma. Sen gelecegin kadinlarindansin, su erkeklere bu kadar güc vermeyin. Kimseye mecbur degilsin. Dua et ve dogru olani yap. Tabi usturuplu bir sekilde. Hatalarin kendini kalsin bundan sonra da, herseyi söylemek zorunda degilsin.
Yeteri kadar.. Yakana yapisan pisliklerden korunmak icin cesur olmam gerekiyor.Yapacagin sey tüm hayatini kisiligini etkileyecek. güclü olmayi sec, aciz olmayi degil. Allah yardimcin olsun, tövbe denilen birsey var, bu hayatta kimse masum degil.
bence bu yazılanı dinleee çok güzel anlatmış kesinlikle katılıyorum...

teşekkür ederim destekleriniz için hepiniz çok yardımcı oldunuz sanırım işe bir psikoloğa gitmekle başlayacam önce bi kendimi psikolojik olarak güçlü hissetmem lazım sonra bu söylediklerinizi yaapcam zor da olsa sonuçlarına katlanmam lazım

Merhaba herkese, buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten çok zor durumlar içerisindeyim

Nereden başlayacağımıda bilemiyorum ..

Ben geçmişte bir çok hatalar yaptım güvenilmemesi gereken insanlara güvendim ve onlar tarafından kullanıldım yani bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım küçük hatalar çok büyük yanlışlar doğurdu yani birilerine güvendim ve onlar benden yararlanmaya başladılar tehdit edildim ve daha bir sürü şey ...

Neyseki o kötü günler bitti ve bu şu anki sevgilim sayesinde oldu o beni korudu kolladı sevdi sahiplendi bana kimsenin vermediği kadar değer verdi..
Ama gelin görün ki şuan o kadar kötü bir duruma geldikki ne yapacağımı bilemiyorum evlenmek istiyor yani benim yaşım şuan evlilik için uygun değil yani reşitim ama kesinlikle bu yaş ne benim ne de ailemin evlenmemi istediği yaş değil . Bana diyor ki aileni ikna et nişan yapalım sonrada evlenelim ama ben kesinlikle istemiyorum çünkü ailemde istemiyor ve ben onları üzmek istemiyorum diyor ki ben sana o kadar değerverdim seni korudum ama sen bana aynı değeri vermiyorsun bazen alttan alttan herşeyi ailene anlatırım gibi şeyler söylüyor ve şuan beni kaçıracağını söylüyor ben gerçekten onunla evlenirsem tüm hayatım bitecek ama evlenmezsem de bitecek ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen

Seni koruyup , kolladığını yazmışsın ,
Ama sonra seni üstü kapalı tehdit ettiğini ..
Onun sayesinde çoğu şeyden kurtuldum demişsin ,
Ama sonra onunla evlenirsem hayatım da biter demişssin ..
Bence duygu karmaşası yasıyor ve su an ne istediğini bilmiyorsun .
Önce kendine karşı dürüst ol , onu gercekten seviip sevmediğini dşün ve ona göre bi yol çiz kendine..

sana ailenden baska kimse yardım edemez. birak ogrensinler herseyi ne hata yaptıysan. elin oğlu merhametsizdir sana hayatini dar eder. ama ailen oyle degil bi gun kizar iki gün kizar ama kanatlarinin altinda olursun sen onlarin. o oglan senin gecmisini biliyor ilerde emin ol mutsuz olacaksin baksana simdiden baslamis tehtite. basina kalkacak ezecek seni. korkma ne söylersen soyle aileme korkmuyorm de. seven insan tehtit etmez cunki.

evet dediklerin mantıklı yani ömür boyu üzülmektense bir defa üzülür ailem ama işte şuan bunu kaldıracak durumda değiller annemin bir çok rahatsızlığı var o bu stresi kaldıramaz
açıkça yazman lazım yarıdmcı olmamız için..nedir seni bu kadar tehdit ettikleri şey? yani tamam cinsel birlliktelik yaşadın..sonra tehdit mi ettiler söyleriz diye?peki şimdiki sevgilin de bununla mı tehdit ediyor? beraber olduğumuzu söylerim diyerek?
bu arada ailenizden ayrı şehirde misiniz?

evet psikologa gitmek gibi bir imkanin varsa cok iyi olur. gittiginde cekinmeden her seyini anlatmaya calis, bunlara gore seni daha iyi tanir ve daha iyi yonlendirebilir.

umarim bu cocuk senden kendi rizasiyla ayrilir ve sen de ailene anlatmak zorunda kalmadan bu olaylardan kurtulursun. gecen seferki ayrilma denemelerimde basarisiz oldum demistin, belki o zamanlar hala bi minnet duygusu hissettigin icin zayif kalmis olabilirsin. buradaki bir arkadasin cocugu senden sogutmak icin tavsiyeleri olmustu, onlari deneyebilirsin :) kendine daha cok guvendiginde belki bu seferki denemelerin sonuc verir ve kafan rahat kurtulursun.

ustteki mesaja katiliyorum - bir dahaki iliskilerinde bence de kimseye onceki hayatindaki hatalarini anlatma, onlari artik unut, sadece alman gereken dersleri al ve o konulari artik kapat. umarim kendini daha iyi hissedersin.

18 yaşına kadar yaşadığın başka başka cinsel birliktelikleri atlıyor seni bu hayatından çıkaran erkeğe de varmak istemiyosan senin niyetin belli yavrucuğum. "İşçisin sen işçi kal"

"Ben geçmişte bir çok hatalar yaptım güvenilmemesi gereken insanlara güvendim ve onlar tarafından kullanıldım yani bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım" yani 18 yaşına kadar bir değil birden fazla cinsel birlikteliklerim oldu diyorsun .Ben mi yanlış anladım.Sen akıl alacak seviyeyi çoktan geçmişsin yavrucuğum diyorum.Hepimizi susuz getirir götürürsün:KK9:

Birlikte oldugun adamla neden evlenmek istemedigini anlamadim ki ben. Sevmiyor musun? E sevmiyorsan neden birliktesin?? Hicbir sey anlamadim dogrusu!!

18 yaşına kadar yaşadığın başka başka cinsel birliktelikleri atlıyor seni bu hayatından çıkaran erkeğe de varmak istemiyosan senin niyetin belli yavrucuğum. "İşçisin sen işçi kal"

Bu ne hadsizce bir yorum kafanız yerinde mi?

Bu hayat ne demek bu kız randevuevinde mi çalışıyor?

Kız üniversite öğrencisi , yaptığı hatalar dışında gayet normak ve düzgün bir hayatı var. Kim kimi nerden kurtaroyor????

Tehdit şantaj yapan saplantılı manyak bir herif kimi nereye kurtarıyor ayrıca?

İsterse 10 kişiyle olur size ne? Başı manyağın biriyle yeterince dertte zaten , yardımcı olmayacaksanız saçmalamayın bari.

Kibledim, bu ne terbiyesizlik.

Ailene soylemekle tehdit eden adamdan hayir gelmez. İstediği kadar korumuş kollamis olsun.

"Ben geçmişte bir çok hatalar yaptım güvenilmemesi gereken insanlara güvendim ve onlar tarafından kullanıldım yani bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım" yani 18 yaşına kadar bir değil birden fazla cinsel birlikteliklerim oldu diyorsun .Ben mi yanlış anladım.Sen akıl alacak seviyeyi çoktan geçmişsin yavrucuğum diyorum.Hepimizi susuz getirir götürürsün:KK9:

Gerçekten hani hep diyorlar ya asıl kadının kadına yaptığı şiddetten dolayı hep bunlar oluyor diye aynen de öyle çok seviyorsunuz böyle yargılamayı insanları , zor durumda olması hiç önemli değil sizin için birisiyle birlikte olmuşsa direk yapıştırıyorsunuz o insanın üstüne etiketi ve bu insan artık her türlü cezayı çekmeli öyle değil mi ? Bravo size keşke biraz empati duygunuz olsaydı ..

Birlikte oldugun adamla neden evlenmek istemedigini anlamadim ki ben. Sevmiyor musun? E sevmiyorsan neden birliktesin?? Hicbir sey anlamadim dogrusu!!
Sevdiğim minnet duyduğum şeylerde var ama anlattığım yazdığım şeyler sevgiye baskın geliyor yani sevgiyi nefrete dönüştürdü yaptıkları

Sevdiğim minnet duyduğum şeylerde var ama anlattığım yazdığım şeyler sevgiye baskın geliyor yani sevgiyi nefrete dönüştürdü yaptıkları

Surekli boyle miydi peki? O zaman keske en basta baslamasaydiniz. Madem hep tehdit ediyordu alttan alttan neden devam ettiniz? Ailenize anlatin ve bu cocuktan da ayrilin. Ha simdi aileme anlatamam dersin ama inan ailen 1 kizar 2 kizar sonra sana sahip cikarlar. Ama bu adamin elinden hep cekersin. Demedi deme..

Surekli boyle miydi peki? O zaman keske en basta baslamasaydiniz. Madem hep tehdit ediyordu alttan alttan neden devam ettiniz? Ailenize anlatin ve bu cocuktan da ayrilin. Ha simdi aileme anlatamam dersin ama inan ailen 1 kizar 2 kizar sonra sana sahip cikarlar. Ama bu adamin elinden hep cekersin. Demedi deme..

Sürekli böyle değildi işte son beş altı ayda böyle oldu yani tehdit açık açık etmiyor alttan alttan ima ediyor

Back
X