• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Bitecek ..Bu konuyu yazmak doğru mu bilmiyorum Ama çok büyük derdim var

Siz her tanistiginiz kisiye kosa kosa basinizdan gecenleri anlatiyorsaniz tek bir amaciniz olmali, cinsel hayatiniza devam etmek. Ama evlenmek icin yasim kucuk diyorsunuz. Peki nasil oluyorda cinsellik yasayacak kadar buyuk evlilik dusunmek icin fazla kucuk oluyorsunuz? Daha dogrusu bunu kendinize neden yapiyorsunuz? Ayrica bilerek isteyerek cinsellik yasayipta hic oyle kullanildim falan demeyin. Istemissiniz ve olmus bu kadar basit.

Klasik yalanlar ay ben kullanıldım tabi zora geldiğiniz için bulaf yoksa hayat size güzeldi konunun içeriği çok eksik üstelik yaşınız küçük ama keyfiniz büyük planlandığı gibi olmuyor değil mi ?

eleştirenler çok sağolun insanların hayatını yaşadıklarını bilmeden nasıl bu kadar rahat konuşuyorsunuz şaşıyorum doğrusu bence şu at gözlüklerinizi çıkarın biraz hayat sadece sizin gördüğünüz gibi değil ! size kalsa bu adamla evlenip sesimi kesip oturmalıyım değilmi nasıl insanlarsınız siz ya

ayrıl gitsin tehdit eden adamdan ne bekliyorsun, ailene de hiçbir şey anlatamaz cesaret işi hadi anlattı diyelim ailen sana mı inanacak ona mı deliller nerde? takma kafana hatalarından çıkardığın dersler de hayat tecrübesi olsun sana ateşe atma kendini.

Bir çok şey denedim bundan önce çok defa ayrıldık ama inanın hiçbiri işe yaramıyor hep o içimdeki korkudan dolayı barışıyorum ve minnet duygumdan dolayı

sen bu adamı sevmiyorsun, evlenmek de istemiyorsun o zaman evlenme tabikide. ona aileme anlatırsan eline ne geçecek ben sana dürüst oldum filan de. ama evlenirsen inan kurtulamıcaksın daha mutsuz olacağın bir hayatın olacak. bu şekilde en kötü ihtimal ailene söylese bile ilk önce kıyamet kopar ama birkaç yıla unutulur herşey

Merhaba herkese, buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten çok zor durumlar içerisindeyim

Nereden başlayacağımıda bilemiyorum ..

Ben geçmişte bir çok hatalar yaptım güvenilmemesi gereken insanlara güvendim ve onlar tarafından kullanıldım yani bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım küçük hatalar çok büyük yanlışlar doğurdu yani birilerine güvendim ve onlar benden yararlanmaya başladılar tehdit edildim ve daha bir sürü şey ...

Neyseki o kötü günler bitti ve bu şu anki sevgilim sayesinde oldu o beni korudu kolladı sevdi sahiplendi bana kimsenin vermediği kadar değer verdi..
Ama gelin görün ki şuan o kadar kötü bir duruma geldikki ne yapacağımı bilemiyorum evlenmek istiyor yani benim yaşım şuan evlilik için uygun değil yani reşitim ama kesinlikle bu yaş ne benim ne de ailemin evlenmemi istediği yaş değil . Bana diyor ki aileni ikna et nişan yapalım sonrada evlenelim ama ben kesinlikle istemiyorum çünkü ailemde istemiyor ve ben onları üzmek istemiyorum diyor ki ben sana o kadar değerverdim seni korudum ama sen bana aynı değeri vermiyorsun bazen alttan alttan herşeyi ailene anlatırım gibi şeyler söylüyor ve şuan beni kaçıracağını söylüyor ben gerçekten onunla evlenirsem tüm hayatım bitecek ama evlenmezsem de bitecek ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen
Hayatından usulca, güzelce çıkartmaya bak . Tamam bu insan korumuş kollamış olur ama neden bunu yapsın tamam hadi yaptı diyelim , sevdi , değer verdi diyelim neden bu ısrar ???? Evlendin diyelim ne biliyorsun bu insanın canını daha çok yakmayacağı ,, eski şeylerden sürekli bahsedip rencide etmeyeceğine çok karmaşıksın seni çözmek zor olacak ama yüzeysel düşündüklerim bunlar . Ailene anlatsan nasıl başlayacaksın , ne diyeceksin kestiremedim ama şunu bil ne yaparsan yap ailen seni atmaz bir kenara kol kanat gerer bunu iyi düşün . Bir hata uğruna hayatını yakma , önüne bak işini gücünü eline al , güçlü ol !!!

Cinsellik de yaşıyormuşsunuz zaten evlilik için acele etmesi neden?
Hiç tekin gelmedi bana.

Fiziksel şiddet var, tehdit var.
Sevgi bunun neresinde?

Geçmişini yok saymış, seni böyle kabullenmiş diye değer veriyor diyorsun ama.
O kadar melek olsa yanında şiddet, tehdit olmaz.

Anlamadım acelesi niye?

Bu arada yaşın 19, geçmişinde pek çok ilişkin oldu.
Sen bu kişi ile ne kadar süredir tanışıyorsun da ilişkinize cinsellik girdi hemen?
Geçmişinden çok pişmanlık duyup aynı hatalara devam etmek neden?

Anlatmadığın bir şeyler olabilir mi?

Back
X