- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Sürekli böyle değildi işte son beş altı ayda böyle oldu yani tehdit açık açık etmiyor alttan alttan ima ediyor
Tamam o zaman ayril gitsin. Peki onunla da cinsellik yasiyor musun yoksa yasamiyor musun??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli böyle değildi işte son beş altı ayda böyle oldu yani tehdit açık açık etmiyor alttan alttan ima ediyor
Bu ne hadsizce bir yorum kafanız yerinde mi?
Bu hayat ne demek bu kız randevuevinde mi çalışıyor?
Kız üniversite öğrencisi , yaptığı hatalar dışında gayet normak ve düzgün bir hayatı var. Kim kimi nerden kurtaroyor????
Tehdit şantaj yapan saplantılı manyak bir herif kimi nereye kurtarıyor ayrıca?
İsterse 10 kişiyle olur size ne? Başı manyağın biriyle yeterince dertte zaten , yardımcı olmayacaksanız saçmalamayın bari.
Kibledim, bu ne terbiyesizlik.
yaşıyorum ..Tamam o zaman ayril gitsin. Peki onunla da cinsellik yasiyor musun yoksa yasamiyor musun??
yaşıyorum ..![]()
Surekli boyle miydi peki? O zaman keske en basta baslamasaydiniz. Madem hep tehdit ediyordu alttan alttan neden devam ettiniz? Ailenize anlatin ve bu cocuktan da ayrilin. Ha simdi aileme anlatamam dersin ama inan ailen 1 kizar 2 kizar sonra sana sahip cikarlar. Ama bu adamin elinden hep cekersin. Demedi deme..
yaşıyorum ..![]()
Kız kafam yerinde mi? Ya foto görüntü vs çekerse????? O zaman b.ku yersin işte. Eline koz verme ki konuşursa iftira atıyor diyip geçebilesin. Derhal ayrıl.
bazen alttan alttan herşeyi ailene anlatırım gibi şeyler söylüyor
İmza atınca ne farketmiş olacak ki? Duygusal ve cinsel birliktelik yaşıyorsunuz sizi evlenmekten alıkoyan ne yani ben onu anlamadım. Eskiden kotu şeyler yaşamış olabilirsiniz eğer tövbe etmiş olsaydınız ve bu adam ona dürüstçe soylemenizi şantaj malzemesi olarak kullanmış olsaydı ayrilin derdim. Bundan ayrılınca bi hata daha mi eklemiş olacaksınız yani? Evlenmenin farkı ne size göre? Su yasadiginizin legal versiyonu iste korkacak birşey yok
yok yani herhalde bu kadarını da yapmaz diyecem ama kimseye güvenmemek lazım gerçi attığı mesajların görüntülerini nolur nolmaz diye saklıyorum artık en kısa zamandada bitirecemKız kafam yerinde mi? Ya foto görüntü vs çekerse????? O zaman b.ku yersin işte. Eline koz verme ki konuşursa iftira atıyor diyip geçebilesin. Derhal ayrıl.
Daha fazla b.ka batmadan erkeksiz bir hayata yelken aç derim.
yok yani herhalde bu kadarını da yapmaz diyecem ama kimseye güvenmemek lazım gerçi attığı mesajların görüntülerini nolur nolmaz diye saklıyorum artık en kısa zamandada bitirecem