• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Bitecek ..Bu konuyu yazmak doğru mu bilmiyorum Ama çok büyük derdim var

Bu ne hadsizce bir yorum kafanız yerinde mi?

Bu hayat ne demek bu kız randevuevinde mi çalışıyor?

Kız üniversite öğrencisi , yaptığı hatalar dışında gayet normak ve düzgün bir hayatı var. Kim kimi nerden kurtaroyor????

Tehdit şantaj yapan saplantılı manyak bir herif kimi nereye kurtarıyor ayrıca?

İsterse 10 kişiyle olur size ne? Başı manyağın biriyle yeterince dertte zaten , yardımcı olmayacaksanız saçmalamayın bari.

Kibledim, bu ne terbiyesizlik.

teşekkür ederim savunduğunuz için işte insan çevrede böyle düşünen insanlar olduğu için ailenin yaşayacaklarından korkuyor milletimiz dedikoduyu yargısız infazı çok seviyor

Bi de bunlari söyler diye mi ayrilmak istemiyorsun? Tehditle mi seninle birlikte oluyor? Eger boyle bir şey varsa kacarak uzaklas.
Bence ailen bu konularda seni kisitlamiyor gibi yoksa rahatca yasayamazdin. O zaman ailenden neden korkuyorsun? Neden anlatmiyorsun??

Surekli boyle miydi peki? O zaman keske en basta baslamasaydiniz. Madem hep tehdit ediyordu alttan alttan neden devam ettiniz? Ailenize anlatin ve bu cocuktan da ayrilin. Ha simdi aileme anlatamam dersin ama inan ailen 1 kizar 2 kizar sonra sana sahip cikarlar. Ama bu adamin elinden hep cekersin. Demedi deme..

Adam görünüp kelek çıkmış işte.

İmza atınca ne farketmiş olacak ki? Duygusal ve cinsel birliktelik yaşıyorsunuz sizi evlenmekten alıkoyan ne yani ben onu anlamadım. Eskiden kotu şeyler yaşamış olabilirsiniz eğer tövbe etmiş olsaydınız ve bu adam ona dürüstçe soylemenizi şantaj malzemesi olarak kullanmış olsaydı ayrilin derdim. Bundan ayrılınca bi hata daha mi eklemiş olacaksınız yani? Evlenmenin farkı ne size göre? Su yasadiginizin legal versiyonu iste korkacak birşey yok

İmza atınca ne farketmiş olacak ki? Duygusal ve cinsel birliktelik yaşıyorsunuz sizi evlenmekten alıkoyan ne yani ben onu anlamadım. Eskiden kotu şeyler yaşamış olabilirsiniz eğer tövbe etmiş olsaydınız ve bu adam ona dürüstçe soylemenizi şantaj malzemesi olarak kullanmış olsaydı ayrilin derdim. Bundan ayrılınca bi hata daha mi eklemiş olacaksınız yani? Evlenmenin farkı ne size göre? Su yasadiginizin legal versiyonu iste korkacak birşey yok

Herif şantaj yapıyor zaten daha ayrıntılı okuyun konuyu derim.

Kız kafam yerinde mi? Ya foto görüntü vs çekerse????? O zaman b.ku yersin işte. Eline koz verme ki konuşursa iftira atıyor diyip geçebilesin. Derhal ayrıl.

Daha fazla b.ka batmadan erkeksiz bir hayata yelken aç derim.
yok yani herhalde bu kadarını da yapmaz diyecem ama kimseye güvenmemek lazım gerçi attığı mesajların görüntülerini nolur nolmaz diye saklıyorum artık en kısa zamandada bitirecem

18 yaşından önce yaşı büyük kişilerle mi birlikte oldun. yanlış mı anladım.

Öyleyse cinsel istismara maruz kalmışsin. hemen şu anki durumundan kurtul. tedavi ol.

yok yani herhalde bu kadarını da yapmaz diyecem ama kimseye güvenmemek lazım gerçi attığı mesajların görüntülerini nolur nolmaz diye saklıyorum artık en kısa zamandada bitirecem

Evladım sen ne zaman akıllanacaksın?

Döven herife minnet duyuyorsun.

Bu herif de seninle şantaj yoluyla birlikte o da seni kullanıyor. Hala yapmaz diyırsun. Tehditle birlikte olma zorunda bırakmaya tecavüz deniyor.

Bak insanların ne kadar şerefsizleşebileceğini ilk elden görmüşsün. Hala yapmaz diyorsun , inan ki yapar.

Bu kafayla gidersen bu manyakla evlenmek zorunda kalırsın haberin ola.

Son düzenleme:
Ben adamın iiyiliğini kötülüğünü tartismiyorum. Adam evlilik istediği için kendince bi ikna yöntemi kullanmış bunu da onaylamiyorum. Sadece evlilik istememesinin nedeni ne merak ettim. Ayni şeyleri evli bi şekilde yasamak daha doğru bana göre

adanada bir villada bitmesin bu işin sonu,kaçın kurtulun.mümkünse tüm çevrenizi değiştirin.

daha yasin küçük ve geçmişte bir suru hata yaptım kandirildim falan demissin tek bir soru sorucam neden hayatini illaki bir erkeğe bagliyosun bu kadar saf olamazsın ....şimdiki sevgilin seni o durumdan çıkardı korudu kolladı ama evlenmek istiyo sen istemiyosun git evln demiyorum ama sana aileni bahane etme çok aileni dusunuyo olsaydın geçmişinde yaptım dediğin hataları yapmaz ve aileme laf gelicek diye dusunurdun.... şimdide bu sevgilinden kurtaricak başka birini bul ....ama bil erkek siz de hayat yasaniyo ...

Bak canim kimdeyle evlenmek zorunda degilsin. Seni sevseydi tehtit etmezdi ve inanki bana evlendikten sonrada en kücpk bir hatanda seni yine tehtit edicek. Ailene git anlat beni tehtit ediyorde evlenmek istiyor de iftira atacak bana fln de ki ailen yaninda olsun kurtulabilesin.

evlenirsen ben ilerde bi yıldız tilbe ibrahim tatlıses vakası görüyorum :KK8:

"bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım..."

Yaşadıysan ne olmuş... Erkekler ilk önce kendi geçmişlerine baksınlar... ve onlara ne sen ne yaşarsan yaşa kime ne... yaşın küçük geçmişe takılıp kalma.. yeni hayat kur kendine. yeni hayatın da ise bu adamı hayatından çıkar. ailene de ayrılmak istediğim için beni tehdit ediyor yalan konuşuyor dersin.

Back
X