Hayatim degisti.

Allah rahmet eylesin nurlar içinde uyusun. Bizde mirasçılık oynuyoruz çünkü ölümlü değiliz malesef. Napalım dünya böyle biryermiş

Mekanı cennet inşallah. Çok üzüldüm bende evladın için. Hem anne hem babasın artık. Ama ondan bir parçan var ne güzel Allah ikinize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Mekanı cennet inşallah. Çok üzüldüm bende evladın için. Hem anne hem babasın artık. Ama ondan bir parçan var ne güzel Allah ikinize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Allah razı olsun canım cok sukur emanetım var ayaktayım sende ayakta kalmak için cabala

Allah rahmet eylesin çok gençmiş çok üzüldüm. Daha sadece 5 ay olmuş insan zaten hemen nasıl alışabilir ki? Acını yaşaman gerekiyor. Yok sayıp üstünü kapatarak olmaz. Bu süreçte ağlar, mutsuz olur, depresyona girer kabullenmek istemez insan. Ama zamanla kabullenip en azından hayatı bir kenarından yakalamaya çalışırsın. Her şey zamanla gerçekleşir. Ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum. Allah sabır versin. Asla unutamazsın sadece zamanla bu acıyla yaşamayı öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…