39 yasinda vefat etti ben 35 yasimdayim. Bu 2. Doktor. Calisabiliyorum evimde temizlik yapabiliyorum ama iyi kotu hicbisey hissetmiyorum.Eşiniz kaç yaşındaydı? Hayatta insanın başına her şey gelebilir önce basınıza gelen bu durumu kabullenin bence. Sürekli onu içinizde yaşatmaya devam ederseniz asamazsınız. Bir de yeni bir doktor bulun.
Herkeze selamlar. Ben 5 ay once esimi kaybettim kalp krizi. Aklima gelmeyen seyler basima geldi. Her turlu denedim insanlarla konusmadim konustum yuruyus yaptim bazen evden cikmadin bazen eve girmedim. Ama atlatamiyorum. Doktorda yapamayacagiz yardimci degilsin dedi de elimden geleni yapiyorum. Hatta duzenimi tamamen degistirdim. Ama onun varligi esyalarda koltukta filan degil aklimin icindeymis. Allah geç yasatsin ama belki benim durumumda olan tanidigi veya kendisi olan vardir nasil gecer bu durum diye tavsiyeler almaya geldim.
Bende tasindim ailem istedi onlarda oyle dusunmustu. Daha beter oldum bu sefer onu terk ettim gibi hissettim. Arkadasiniz iyimi simdi.Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Eşini kaybeden bir yakınım yeni eve taşınmıştı eski evde her an odadan çıkacak veya kapı çaldığında gelecek gibi hissediyordum. Yeni ev çok iyi geldi demişti, imkanınız varsa taşınsanız mı acaba?
Bende tasindim ailem istedi onlarda oyle dusunmustu. Daha beter oldum bu sefer onu terk ettim gibi hissettim. Arkadasiniz iyimi simdi.
Allah yardımcınız olsun, Allah rahmet eylesin..Herkeze selamlar. Ben 5 ay once esimi kaybettim kalp krizi. Aklima gelmeyen seyler basima geldi. Her turlu denedim insanlarla konusmadim konustum yuruyus yaptim bazen evden cikmadin bazen eve girmedim. Ama atlatamiyorum. Doktorda yapamayacagiz yardimci degilsin dedi de elimden geleni yapiyorum. Hatta duzenimi tamamen degistirdim. Ama onun varligi esyalarda koltukta filan degil aklimin icindeymis. Allah geç yasatsin ama belki benim durumumda olan tanidigi veya kendisi olan vardir nasil gecer bu durum diye tavsiyeler almaya geldim.
Başınız sağolsun. Daha acınız çok taze 5 ay olmuş. Zamanla oturucak bazı şeyler. Babamı kaybedeli 6 sene oldu hala bi yerden çıkacak gibi.Herkeze selamlar. Ben 5 ay once esimi kaybettim kalp krizi. Aklima gelmeyen seyler basima geldi. Her turlu denedim insanlarla konusmadim konustum yuruyus yaptim bazen evden cikmadin bazen eve girmedim. Ama atlatamiyorum. Doktorda yapamayacagiz yardimci degilsin dedi de elimden geleni yapiyorum. Hatta duzenimi tamamen degistirdim. Ama onun varligi esyalarda koltukta filan degil aklimin icindeymis. Allah geç yasatsin ama belki benim durumumda olan tanidigi veya kendisi olan vardir nasil gecer bu durum diye tavsiyeler almaya geldim.
Ne guzel demissiniz ihanet etmekten korkmayin diye. Sevdigi yemeyi yerken dahi onu rahatsiz etmekten korkuyorum. Asil yenmem gereken duygu bu galibaAllah rahmet eylesin çok üzüldüm. Ama geçecek merak etmeyin, ölüm bir son değil bunu unutmayın kendinizi teskin edin yada etmeye çalışın. Hiç kolay değil Allahim sabrınızı çoğaltsin, geri kalan ömrünüz çok güzel geçsin ınsallah, unutmaktan korkmayın, gülmekten korkmayın eşinize ihanet ediyomuş gibi hissetmeyin hiç çünkü zamanla acınız hafifleyecek ve onu gülerek yâd edebileceksiniz.. tüm güzel dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?