Hayatim degisti.

Basiniz sagolsun.Cok uzuldum gercekten.Aciniz o kadar yeni ki ....bu soku atlatmak cok uzun surebilir.Biz de babamizi cok erken yasta kaybetmistik..Atlatmak cok zor geldi.Doktora gittim.Baska olaylarvda olmustu..Hayatim bitti zannedioyrdum..Doktor bana ilac verdi.Kullanmayacagim dedim.O zaman demeisti ki: babanizi kaybetmissiniz,mezun olamadan,baska trmvalarda yasamissiniz.Calismaniz ,insanlar arasina kaynasmaniz lazim..Annenizin meslegi var.Eminim ki o sizden daha kolay atlatacak..Sizse bunalimdan karar alamiyorsunuz.Ilaclari almaya ve arkadaslarimla daha fazla bulusmaya basladim.Ardindan meslek derken kendime geldim.
su an korona donemi..Biliyorum sosyallik olmuyor..Guzel seyler seyredin.Bol bol dua edin..Namaz kilin.Kur‘an biliyor musunuz bilmiyorum ama insana o kadar iyi geliyor ki..Allah sabir versin..

Başınız sağolsun, çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Rabbim feraha çıkarsın ınş sizi

Çok üzüldüm . Rabbim yardımcınız olsun başınız sağolsun. Kendinize yüklenmeyin suçlamayın terketmedniz yaşamaya devam ediyorsunuz üzücü olsada taşınmakla doğru olanı yapmışsınız bence bilemedim

Oncelikle basiniz sag olsun. Umutsuzluga kapilmayin. Ben oyle bor sey yasadim ki her gun keske olseydi diyorum. Birinin olumunu istemek ne buyuk kotuluk ne buyuk acziyettir. Ama yasadiklarim beni bu buyuk kotulugu istemeye itti. Bazen olum bile daha iyidir. Sizinki Allah tan geldi. Allah a guvenin. Sabrini verecek yasama gucu verecek. Yeniden hayata baslayacaksiniz. Onu unutarak degil onla birlikte yasayacaksiniz yeniden.

Hiçbir insan sizin bu durumunuza çare olamaz, insan aciz bir varlık ölüm karşısında...Zaman lazım sadece zaman....Acı yaşamanız normal, bunun için suçlamasın kimse sizi...Yapamayacağız falan ne oluyor yani daha 5 ay olmuş, 2-3 senede anca anca toparlarsınız...
Sabır...yalnız kalmayın, arkadaşlarınızla konusun uzaktan da olsa, ailenizle vakit geçirin

Korona mıydı eşiniz?

Son zamanlarında bende aynı düşünmeye başladım. Krizden sonra toparlayamadı organ yetmezlikleri filan çektiği acı heryerini delik deşik ettiler. Ama şu an daha iyiyim kavuşacaz diye düşünüyorum. Birde burası bana iyi geldi. Yazıyorum okuyorum iyi geldi valla.

Kriz geçirdi sonrasında pıhtı attı sonrasında çoklu organ yetmezliği sonrasında enfeksiyon. Ama kalp krizi ve kalp yetmezliği ölüm nedeni

Kriz geçirdi sonrasında pıhtı attı sonrasında çoklu organ yetmezliği sonrasında enfeksiyon. Ama kalp krizi ve kalp yetmezliği ölüm nedeni
Allah sabır versin.. kendine sürekli bir uğraş bul boş durma. Düşünmemeye çalış. Hayırlısı buymuş de.. birde şöyle düşün, okadar çok insan varki eşinden nefret eden. Sizin eşiniz okadar iyiymişki siz okadar üzülmüşsünüz.. şuan onun için yapabileceğiniz en güzel şey; kuran okumak ve onun adına hayır yapmaktır. Maddi durumunuz iyiyse eğer, afrikada su kuyusu yaptırabilirsiniz adına.. veya bi yetimhande bi yetimi sevindirin.. kendinizi iyileğe adayın. Unutma "ALLAH sabredenlerle beraberdir". Mekanı cennet olsun inşaallah

Çok sağolasın çok teşekkür ederim. Su kuyusunu düşünüyorum ama daha araştıramadım. Mükemmel evliliğim iz yoktu hatta sıradandı artık gerçekten. Ama çok seviyorum. Daha iyiyim kavuşacaz o günü düşünüyorum iyi geliyor.

Bence eşiniz şanslı sizin gibi eşi olmuş
Şuan çoğu kadın esim olsunde rahatliyayim diye bakyor
Allah rahmet eylesin sizede sabır versin

Bence eşiniz şanslı sizin gibi eşi olmuş
Şuan çoğu kadın esim olsunde rahatliyayim diye bakyor
Allah rahmet eylesin sizede sabır versin
Düşüncen için teşekkür ederim. Benimde eşim kusurluydu hatta zordu inattı ama çok sevmişim. Rahat edeyim diyenlere bakmayın o iş öyle olmuyor.

Çok üzüldüm başınız sağ olsun, Rabbim dayanma gücü versin babamı kalp yetmezliğinden kaybettim, 9 yıl oldu. Bazen çıkıp gelecek bana üzülme buradayım diyecekmiş gibi hissediyorum. Çok zor, gerçekten çok zor ama yaşadıklarınız da çok normal.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, diyecek başka bir şey bulamıyorum

Sanırım ilk kez buradaki bir konuda gözlerimden yaş geldi.
Benim de hayatta en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek.
Öyle ya da böyle hepimiz yaşayacağız bunu.
Sadece bazilarimiz önce gidiyor.

Allahım merhamet eylesin eşinize mekanı cennet olsun orda kavuşun inşallah

Başınız sağolsun, üç ay oldu ablamı,korona yi yendi taburcu oldu derken bir kalp krizi sonucu kaybettik, tam iyileşti derken çok ağır geldi. Öncesinde üç ay yoğun bakımda kaldı, çoklu organ yetmezliği dediler yine de direndi yaşadı iki ayda serviste kalmıştı. Bitti dediler mucize oldun sen dediler ama iste...
Birçok hayali vardı hepsi yarım kaldı, ama hayat böyle birşeymiş işte sen plan yaparken kader sana gülermiş.
Yas döneminin aşamaları varmis. Önce inkâr ettim yok ölmedi arar beni, whatsappinden yine saçma sapan mesajlar atar sinir eder, yada kahve içelim mi desem mesela asla hayır demez. En yakınımdi ailemde,annem gibiydi aramızda yaş farkı çoktu, o öldü benim içimde birşeyler öldü.
Su anda düşünmemeye çalışıyorum. Resmine bakamıyorum, hatıralarımizi düşünmek istemiyorum, üstüne ablamın eşi de çok ne bileyim başka çıktı, kırkı dolmadan mal mülk peşine düştü. Ailecek üzüldük şok olduk. Neye üzüleyim şaşırdım.
Zaman herşeyin ilacı diyorlar, birde kendinize bir meşgale bulmaya bakın. Ben mesela annemlere gittim izoleli şekilde, ayri dairelerde kaldık. İmkan varsa mekan değiştirin, yada mesela bir hobby edinin. gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali ya durum. Başıma ilk kez böyle bir kayıp durumu geldi, bende biraz başı kesik tavuk misaliyim ama inanin çok bu aralar acılar yaşayan. Yalnız değilsiniz.

Basiniz sag olsun. Allah esinize rahmet eylesin. Sizlerede sabirlar versin. Oncelikle buraya yazmaniz bile sizin iyilesmeye gonlunuz oldugunu gosteriyor. O doktorun beceriksizligi, densizligi ve tembelligi. Baska dr arayin. Bazi dr lar boyle olabiliyor malesef. Benim psyatrimde simdiye kadar sosyal fobiyle calisabilmissin bundan sonrqda boyle devam et dedi resmen. Dusunun. Her doktor iyi degil. Elbet size yardimci olabilecek baska dr lar vardir. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Rabbım mekanını cennet eylesin basınız sagolsun seni cok iyi anlıyorum. bende kaybettim hayat arkadasımı 25 yasında oglumla kaldık tekbasımıza 27 yasında. can arkasımi gomdum oyle topraga. ama benım evladım var onun ıcın gucluyum.

Çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Ayrı eve çıkmanız iyi olmuş.5 ay çok kısa bir süre acınız hala taze. Unutmayacaksınız ama zamanla alışacaksınız.

unutulmuyor. kı hıc bir zaman. aradıgı saat. yaklasınca kesilir nefesım. oglum baba dedigınde. kalırım oyle. fotoğrafını. kıyafetlerını saklarım babasından aslan ogluna kalsın. dıye 2019.6.45 hıc unutmam o saatı. inanmadım zaten takı. esimı gorene kadar. üşüdumu. yemek yemişmıydı. nasil kıydınız benım kıtamadıgım sevgilime dıyıp durdum toprak sogukmu. usuyormu. bızı goruyırmu oglum cagırdıgında gelıyormu herkes dıyor şehitler gorır gelır o pasasınım 2yasında oldugunu goruyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…