- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
sürekli içme canım bugünde iç ama sürekli hale getirme bağırsak tembelliği yağıyor onlariyiyi ama kabızım dün form çayı içtim iyi geldi devam etsem zararı olur muki
günaydın kızlar
sabah
3 dl tbekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
ara
1 mandalina
iyiyi ama kabızım dün form çayı içtim iyi geldi devam etsem zararı olur muki
günaydın kızlar
sabah
3 dl tbekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
ara
1 mandalina
kilo mu aldın kız
günaydın cnm
cnm bu karatay bana heç yaramadı
başlangıçta iyi gittin yasmin
bu kabızlıkla demorolize oldun sen
motive olamıyorsun tekrar..
ben alışkanlık yapar diye korktum her öğünümde de yeşillik yiyorum anlamadım
kilo mu aldın kız
yasemin bizim beslenme tarzımızı oturtmamız lazım,günaydın cnm
cnm bu karatay bana heç yaramadı
yasemin bizim beslenme tarzımızı oturtmamız lazım,
karatay güzel kilo verdiriyor, çoğuna göre çok sağlıklı ama un-şeker yasak, nereye kadar...
kendim bi düzen kurmaya çalışıyorum, aslında bir türlü başlayamamamın sebebi bu.
öncelikle 3 öğün yemeyi seviyorum, avantajlarım ise; abur cuburu sevmiyorum
ne yapmalıyım
sabah ekmekle güzel kahvaltı, öğlen iş yeri yemekleri , su içilecek , spor sabahları yürüyorum (15-20 dk.)
eveeeeet kötü olan, akşam yemeklerini kontrolsüz yemem, buna çare bulduğum an, verebildiğim kadar kilo verip, aynı düzenle korumaya geçebilmek... ayrıca sporu biraz daha artırmak... her gün spor yapmam mümkün değil ama haftada en az 2 gün terleyeceğim bir spor yapmak...
bakalım bu akşam beni neler bekliyor, bu işi öğrendiğim an sizlerle paylaşacağım
bence sahur yapmalısın güzis, en azından yumurta peynir, yeşillik, 1-2 dilim tbekmeği ile olabilir.Saraycam yazdiklarinda sanki beni anlatmissin ben de oturtmam lazim yeme duzenimi onumuzdeki hafta tekarar kaza orucuma baslicam gece sahur yapsam mi yapmasam mi aksam nasil yesem dieytisyene giderken uyguladigim listeyi uyhulamak istiyorum kafam karisti ama bir ana once duzen sart
yasemin bol su içmiyor musun sen.CNM ben aslında kuralcı ve disiplinliyim ilk hafta tam gaz verir sonrasında bir ileri bir geri gidince üstüne ciddi bir şekilde kabız olunca motive kalmıyorrr
Saraycam yazdiklarinda sanki beni anlatmissin ben de oturtmam lazim yeme duzenimi onumuzdeki hafta tekarar kaza orucuma baslicam gece sahur yapsam mi yapmasam mi aksam nasil yesem dieytisyene giderken uyguladigim listeyi uyhulamak istiyorum kafam karisti ama bir ana once duzen sart
Spor olarak oglen ve aksam toplam 1 saat yuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?