Hayatım Diyet

günaydın cnm

cnm bu karatay bana heç yaramadı
yasemin bizim beslenme tarzımızı oturtmamız lazım,

karatay güzel kilo verdiriyor, çoğuna göre çok sağlıklı ama un-şeker yasak, nereye kadar...

kendim bi düzen kurmaya çalışıyorum, aslında bir türlü başlayamamamın sebebi bu.

öncelikle 3 öğün yemeyi seviyorum, avantajlarım ise; abur cuburu sevmiyorum

ne yapmalıyım

sabah ekmekle güzel kahvaltı, öğlen iş yeri yemekleri, su içilecek, spor sabahları yürüyorum (15-20 dk.)

eveeeeet kötü olan, akşam yemeklerini kontrolsüz yemem, buna çare bulduğum an, verebildiğim kadar kilo verip, aynı düzenle korumaya geçebilmek... ayrıca sporu biraz daha artırmak... her gün spor yapmam mümkün değil ama haftada en az 2 gün terleyeceğim bir spor yapmak...

bakalım bu akşam beni neler bekliyor, bu işi öğrendiğim an sizlerle paylaşacağım

Saraycam yazdiklarinda sanki beni anlatmissin ben de oturtmam lazim yeme duzenimi onumuzdeki hafta tekarar kaza orucuma baslicam gece sahur yapsam mi yapmasam mi aksam nasil yesem dieytisyene giderken uyguladigim listeyi uyhulamak istiyorum kafam karisti ama bir ana once duzen sart

CNM ben aslında kuralcı ve disiplinliyim ilk hafta tam gaz verir sonrasında bir ileri bir geri gidince üstüne ciddi bir şekilde kabız olunca motive kalmıyorrr

bence sahur yapmalısın güzis, en azından yumurta peynir, yeşillik, 1-2 dilim tbekmeği ile olabilir.

aslında diyetisyen listelerini beğenmiyoruz ama her yiyecekten ölçülü miktarda oluyor, tatlı bile var, akabinde koruma evresi hemen hemen aynı oluyor zaten... yani yeme düzenimizi ömür boyu devam ettirmemiz lazım, sonra ben gibi hooop geri alırız.

ay guziş benimde 15 gün oruç borcum var tutmam lazım ama bir türlü başlayamıyorum bi başlasam sonu gelecekkk

Spor olarak oglen ve aksam toplam 1 saat yuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…