haklısın cnm öğle yemeğimkızlar sanırım hepimiz çalışıyoruz ve az çok vaktimiz oluyor, lütfen hepinizin katılımı iyi olsun, menülerinizi yazın, arada sohbet edelim,
krizantem sen menü paylaşmıyorsun, spor su.. paylaş lütfen
mesela genic seninle tanışmadık, hadi tanışalım..önce ben tanıtayım :) 2 çocuk annesi 30 küsür yaşlarında çalışan biriyim, geçen sene ramazan bayramında 84 kilo ile diyete başladım (arada bıraktım verdim aldım tabi), ve şimdi 61.1 kg oldum(yani geçen cuma kilom böyleydi)
kızlar sanırım hepimiz çalışıyoruz ve az çok vaktimiz oluyor, lütfen hepinizin katılımı iyi olsun, menülerinizi yazın, arada sohbet edelim,
krizantem sen menü paylaşmıyorsun, spor su.. paylaş lütfen
mesela genic seninle tanışmadık, hadi tanışalım..önce ben tanıtayım :) 2 çocuk annesi 30 küsür yaşlarında çalışan biriyim, geçen sene ramazan bayramında 84 kilo ile diyete başladım (arada bıraktım verdim aldım tabi), ve şimdi 61.1 kg oldum(yani geçen cuma kilom böyleydi)
sana katılıyorum
genic benim dostum ve hemşerim cnm aynı memleketeniz bugunlerde yoğun kendisi
30 kusur yaşaları nedir sarayca ?
sana katılıyorum
genic benim dostum ve hemşerim cnm aynı memleketeniz bugunlerde yoğun kendisi
30 kusur yaşaları nedir sarayca ?
bende memnun oldummerhaba,
bende 30 yaşında iki çocuklu çalışan bir anneyim..... aslında iş yoğunluğu olması sohbete daha çok dahil olabileceğim
ilk doğumdan sonra 2011 yılında diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim. sonra tabii ikici oldu hamilelikte kg almadım 10 kg ile tamamladım ama sonra emzirme işe adapte iki çocuğa adapte eve adapte derken 77 kg ile martta diyete başladım şuan kaç kg bilmiyorum hedefim düşebildiğim kadar düşmek. fakat yine diyetisyen kontrolünde tek farklı bu defa sağlıklı beslenmeyi bütün hayatıma adapte etmeye çalışıyorum ve en önemlisi 4 aydır haftada 4 gün düzenli spor yapıyorum.
memnun oldum
karatayda turşu serbest, ama bana göre çok tuzlu arada yenmeli elbet, ama arada tabihaklısın cnm öğle yemeğim
kuru fasulye yoğurt biber turşusu
ekmek yok tabiki
öğle yemeğim
oğlandan kalan yumurtayla 1 dilim ekmek yedim
1 kase yoğurt
1 muz
20 tane üzüm
inanın yerken tek tek saydımmm
kızlar akşam arkadaşa yemeğe davetliyiz ne yemek olacak bilmiyorum bana yardımcı olun nasıl bir taktik uygulayıp bu akşamı en az hasarla atlatıyım mesela midem rahatsız mı desem acaba
karataya bugün başladım daha araştırma içerisindeyim hangi yemekler serbest bilmiyorum alışmaya çalışıyorumneden? yemeklerini ye güzelce, illa bi çorbası ana yemeği salatası ayranı vardır, pilav büyük ihtimal pirinç ise tercih etme ama diğer yemeklerden ye, hatta ana yemekten 1 tabak daha isteyebilirsin, karatayda doyana kadar yiyorsun canım
ay cnm sağol çok yardımcı oldu bu bilgilerrollacım ben karatay yaptığım zamanlarda kimse diyette olduğumu anlamıyordu, yemeklerimi hep yedim, ( içinde patates olmayacak) pirinç ve makarna da olmayacak tabi :) hamurişini söylememe gerek yok di mi...
şu hanımların çay saatlerinde öğlen yemeği yerine kısır alıyordum, koca bir tabak, yanında domates salatalık ile bir güzel karnımı doyuruyordum. tatlı vs. sevmediğimi söylüyordum
un ve karbon olmayan tüm gıdalar serbest, et tavuk balık, sebze yemekleri kurubaklagil.. unsuz yapılmış tüm çorbalar. 3-4 kaşık ile sınırlı bulgur pilavı...karataya bugün başladım daha araştırma içerisindeyim hangi yemekler serbest bilmiyorum alışmaya çalışıyorum
rollacım ben karatay yaptığım zamanlarda kimse diyette olduğumu anlamıyordu, yemeklerimi hep yedim, ( içinde patates olmayacak) pirinç ve makarna da olmayacak tabi :) hamurişini söylememe gerek yok di mi...
şu hanımların çay saatlerinde öğlen yemeği yerine kısır alıyordum, koca bir tabak, yanında domates salatalık ile bir güzel karnımı doyuruyordum. tatlı vs. sevmediğimi söylüyordum
valla bende senin gibi yapıyorum ve kimse de anlamıyordu.
yemeğe de gittiğimde çorba mutlaka içerim. sebze+et/tavuk/balık/köfte+salata+yoğurtlu meze de varsa koyarım hepsinden sadece tadımlık yesen inan çok bile gelir ki tabak da dolar zaten ekmeğe tatlıya pastaya böreğe yer yoktur bitti.
ama tabii bunların içinden sadece yiyebileceklerimi alırım o kadar fazla alıp ziyan etmeye de gerek yok
cnm karataya çok yabancıyım şu anda insan bu kadar yiyerek nasıl kilo verir anlamaya çalışıyorum sanırım kitabını almam gerekeceksağlıklı yiyeceklerden doyana kadar yiyorsun ve kilo veriyorsun, karatayın en sevdiğim tarafı bu :)
al bence,cnm karataya çok yabancıyım şu anda insan bu kadar yiyerek nasıl kilo verir anlamaya çalışıyorum sanırım kitabını almam gerekecek
mesela öğlen dolu bir tabak kuru fasulye yedim şiştim resmen kilo verecekmiyim çok merak ediyorumsağlıklı yiyeceklerden doyana kadar yiyorsun ve kilo veriyorsun, karatayın en sevdiğim tarafı bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?