Hayatım Diyet

haklısın cnm öğle yemeğim
kuru fasulye yoğurt biber turşusu
ekmek yok tabiki

merhaba,
bende 30 yaşında iki çocuklu çalışan bir anneyim..... aslında iş yoğunluğu olması sohbete daha çok dahil olabileceğim
ilk doğumdan sonra 2011 yılında diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim. sonra tabii ikici oldu hamilelikte kg almadım 10 kg ile tamamladım ama sonra emzirme işe adapte iki çocuğa adapte eve adapte derken 77 kg ile martta diyete başladım şuan kaç kg bilmiyorum hedefim düşebildiğim kadar düşmek. fakat yine diyetisyen kontrolünde tek farklı bu defa sağlıklı beslenmeyi bütün hayatıma adapte etmeye çalışıyorum ve en önemlisi 4 aydır haftada 4 gün düzenli spor yapıyorum.
memnun oldum

bende memnun oldum

kızlar akşam arkadaşa yemeğe davetliyiz ne yemek olacak bilmiyorum bana yardımcı olun nasıl bir taktik uygulayıp bu akşamı en az hasarla atlatıyım mesela midem rahatsız mı desem acaba

kızlar akşam arkadaşa yemeğe davetliyiz ne yemek olacak bilmiyorum bana yardımcı olun nasıl bir taktik uygulayıp bu akşamı en az hasarla atlatıyım mesela midem rahatsız mı desem acaba

neden? yemeklerini ye güzelce, illa bi çorbası ana yemeği salatası ayranı vardır, pilav büyük ihtimal pirinç ise tercih etme ama diğer yemeklerden ye, hatta ana yemekten 1 tabak daha isteyebilirsin, karatayda doyana kadar yiyorsun canım

rollacım ben karatay yaptığım zamanlarda kimse diyette olduğumu anlamıyordu, yemeklerimi hep yedim, ( içinde patates olmayacak) pirinç ve makarna da olmayacak tabi :) hamurişini söylememe gerek yok di mi ...

şu hanımların çay saatlerinde öğlen yemeği yerine kısır alıyordum, koca bir tabak, yanında domates salatalık ile bir güzel karnımı doyuruyordum. tatlı vs. sevmediğimi söylüyordum

karataya bugün başladım daha araştırma içerisindeyim hangi yemekler serbest bilmiyorum alışmaya çalışıyorum

ay cnm sağol çok yardımcı oldu bu bilgiler

karataya bugün başladım daha araştırma içerisindeyim hangi yemekler serbest bilmiyorum alışmaya çalışıyorum
un ve karbon olmayan tüm gıdalar serbest, et tavuk balık, sebze yemekleri kurubaklagil.. unsuz yapılmış tüm çorbalar. 3-4 kaşık ile sınırlı bulgur pilavı...

karatayda tereyağı serbest, ben hala tüm yemeklerimi tereyağlı yaparım, alışkanlık edindim, evimde kolay kolay patates ve pirinç pişmez, bazı alışkanlıkları devam ettiriyorum anlıyacağın :)

valla bende senin gibi yapıyorum ve kimse de anlamıyordu.
yemeğe de gittiğimde çorba mutlaka içerim. sebze+et/tavuk/balık/köfte+salata+yoğurtlu meze de varsa koyarım hepsinden sadece tadımlık yesen inan çok bile gelir ki tabak da dolar zaten ekmeğe tatlıya pastaya böreğe yer yoktur bitti.
ama tabii bunların içinden sadece yiyebileceklerimi alırım o kadar fazla alıp ziyan etmeye de gerek yok

sağlıklı yiyeceklerden doyana kadar yiyorsun ve kilo veriyorsun, karatayın en sevdiğim tarafı bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…