AH ah açık menü olunca var ya insan şaşıyor inan
en güzel burda nefsimi kontrol edeceğim inş.
yani yemiyeceğimmmmmm
cnm canan hoca hurma için şeker bakımdan tehlike demişti
sadece kahvenın yanında 1 adet yenebilir demişti bit tv programında
yine bir araştıralım
sağol cnm öneriler için teşekkür ederim bu sefer olacak inşallahyasemin rolla yeni başladı, birden bire geçiş yapamaz, bence şimdilik böyle devam etsin,
rollacım bana sorarsan 1 kaşık pilavdan bir şey olmaz, gayet güzel geçirmişssin günü, ayrıca doymuşsun
kızlar ben kendime özel yemek hazırlamam, evde , iş yerinde ne varsa onu yerim ( tatlı ve bulgur hariç pilav makarna vs. dışında) diğer yemeklerden korkmadan yiyebilirsiniz...
sakın yeme onuyemekte fırın sütlaç var en sevdiğim tatlı(
yemedim tabiii sadece tadına baktım bıraktım :)sakın yeme onu
hoşbulduk kızlarrr
ara ögün
2 kuru kayısı 1 kuru incirr
cnm çok iyi yapmışsınlokumu üzülerek çöpe attım
ama yeseydim eğer ben üzülecektim
bende ayran içtimmm
cnm çok iyi yapmışsın
inşallah o günlerde gelecekkiloları vereleim sonra kahve ile karşılıklı yeriz
cnm kısırdan bence 3-4 kaşık yiyebilirsin üzerine biraz daha yeşillik ekleki çok görünsün yanında ayran oh mis o poğaçalarada hiç yüz verme yüz verdik gelip göbeğimize popolara yerleştilerkaızlar akşama kısır falan var ne kadar yemem gerek sizce başka bi şey yemicem evde annemle kız kardeşim var canalrı kısır istemiş poğaça falanda var napıcam ben
haklısın tatlım ksırdandan olabildiğince az yicemcnm kısırdan bence 3-4 kaşık yiyebilirsin üzerine biraz daha yeşillik ekleki çok görünsün yanında ayran oh mis o poğaçalarada hiç yüz verme yüz verdik gelip göbeğimize popolara yerleştiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?