vereceksin, ama her gün bakliyat yersen veremeyebilirsin, protein karatayda daha ağırlıklı, bol bol et tavuk balık dilediğin kadar yersen bile kilo veriyorsun, sabah 2 yumurta şart, dilersen haşlarsın, dilersen omlet ya da melemen yaparsın,mesela öğlen dolu bir tabak kuru fasulye yedim şiştim resmen kilo verecekmiyim çok merak ediyorum
ne kadar zamanda kilo vermeye başlarım acaba
hadi hep beraber karatay yapalım
canım karatayı hayatımıza geçirmemiz gerekiyor, ama buda çok zor biliyorsun...
spor olarak bazı hareketlere başladım mekik dambılla kol hareketleri basen için hareketler şimdilik 15 tekrarla başladı zaman içinde arttırıcameğer karataya devam edersen bu hafta en az 1,5-2 kilo gider sende, haftaya 1 sonraki haftalar yine en az 500-1 kg. ama sporda şart tabi, aç kalmadan kilo vereceksin,tek şartı, sağlıklı gıdaları tüketmen olacak..
canım karatayı hayatımıza geçirmemiz gerekiyor, ama buda çok zor biliyorsun...mesela ben bu haftadan itibaren 2 dl. tm buğday ekmeğine başlıycam, birazda ekmek ile deniycem, ekmeksiz zor oluyor be ya
canım karatayı hayatımıza geçirmemiz gerekiyor, ama buda çok zor biliyorsun...mesela ben bu haftadan itibaren 2 dl. tm buğday ekmeğine başlıycam, birazda ekmek ile deniycem, ekmeksiz zor oluyor be ya
şu an 65 kg düşmeden başlayamam canım
hafta 3 gün pro gün yapacağımmm
al benden o kadar ekmeği bende çıkaramıyorum illa kahvaltıda yiyecem gerçi bu hafta yemedim
birde ben badem fınıdk ceviz hurma sınır koyamıyorum
şimdi ağırlıklı pro beslenemem önümüzde ki günler bakarımmm
bende kuruyemişi yersem devamı geliyor maalesef, buna bir çözüm bulmalıyım...
ben badem, fıstık, fındık, ceviz, şimdi hepsinden 1 er kilo olsa yerim o derece severimheleki çekirdekk varya bayılırım akşamları tv başında
şimdi oğlum yiyor bende bakıyorummmmm
çünkü oturdumu 1 avuçla yetinmiyeceğimi biliyorummmm en iyisi yememek
heleki çekirdekk varya bayılırım akşamları tv başında
şimdi oğlum yiyor bende bakıyorummmmm
çünkü oturdumu 1 avuçla yetinmiyeceğimi biliyorummmm en iyisi yememek
ben badem, fıstık, fındık, ceviz, şimdi hepsinden 1 er kilo olsa yerim o derece severimAllahtan pahalı
deme deme bana çekirdek deme resmen zayıf noktalarımdan biri piknikte illa olacak ve o paket bitecek
iyi ki bizim eve alınmıyor (kocam sevmiyor kokusundan da tiksiniyor) o sayede ki pikniğe de ne zamandır gitmiyoruz bende yemiyorum
işyerindeki yemekler çok yağlı oluyor evimde yakın olduğu için eve gidiyorum canım
canım benim oğlan cerezi çok sever çekirdek de dahil buna
badem+fındık+antep+kaju+fıstık karışık alırım akşamları bir küçük kase kesin yer hatta akşam bitti anne yarın almayı unutma diyor :))
kahvaltıda mutlaka ceviz yerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?