günaydın kızlar bende bugun sonunda reglioldum
kahvaltı
1 ymurta
5 zeytin
1kk peynir
1 küçük ev poğaçası
domates biber
günaydın kızlar, yasemin bende bu aralar incelmiş hissediyorum kendimi, ne güzel bir duygu, ama kilo veremedim o ayrı :) yağdan gidiyor demek ki
hafta sonu benimde yemeğe misafirim gelecek ama istikrarlı bi şekilde yaptıklarımdan yemeyeceğim
dün akşam 6 dan sonra bi şey yemedim ama çok acıktım su falan içtim demekki dedim akşam çayların yanında kendimi çok alıştırmışım abur cubur yemeye ama alışıcam buna
hedefime ulaşmam için yememem gerek hedefi görürsem motivasyonum daha çok artıcak çünkü
canım kahvaltıda illa yumurta peynir domates salatalık vardır, hamur işi yeme gerisini ye güzelcekesinlikle yemiyeceğiz
değilse emeklerimiz boşa gider
bende genelde pazarları kahvaltıyı dışarı gidiyoruzzz
bu hafta gitmemeyi planlıyorummm
hafta sonu benimde yemeğe misafirim gelecek ama istikrarlı bi şekilde yaptıklarımdan yemeyeceğim
canım kahvaltıda illa yumurta peynir domates salatalık vardır, hamur işi yeme gerisini ye güzelce
günaydın kızlar hemen dün akşamı yazıyım
akşam arkadaşın evine 19 .00 gibi vardık
hemen yemeğe oturduk menüde kıymalı tarhana çorbası soslu biftek patates yemeği pilav salata yoğurt tulumba tatlısı kavun vardı bense tarhana biftek salata yoğurt yedim ve sadece bir kaşık pilav yemek zorunda kaldım ev sahibesi ısrar etti bu ısrarları nasıl geri çeviricem bilmiyorum ve dün hiç açlık çekmedim öğle birde yemiştim ve akşam 18.30 kadar açlık yemek aklıma bile gelmedi bu iyi haber ve evdeki tartıyi sakladım çünkü manyak gibi sabah akşam durmadan tartılır oldum sabah ta klasik karatay kahvaltısı
2yumurta tereyağında
peynir zeytin domates salatalık y biber
ceviz 3 küçük hurma bunu kayısının yerine yedim doğrumu yaptım acaba
yoğurt çorbası izmir köfte pilav zyağlı sarma yeşil salata pazılı peynirli börek yoğurtlu havuç salatası kırmızı bibersalatası kedidilli sütlü tatlıyemek olarak ne yapmayı düşünüyorsun,
çorba, izmir köft,e salata, yoğurtlu havuç ve kırmızı biber salatas,ı hatta 2-3 de sarma yiyebilirsin,yoğurt çorbası izmir köfte pilav zyağlı sarma yeşil salata pazılı peynirli börek yoğurtlu havuç salatası kırmızı bibersalatası kedidilli sütlü tatlı
biraz çok gibi ama napim gelen misafir ağır misafirler
Sağol canımçorba, izmir köft,e salata, yoğurtlu havuç ve kırmızı biber salatas,ı hatta 2-3 de sarma yiyebilirsin,
ellerine sağlık menü güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?