Hayatım düzelmiyor

'Hep öyle biri çıkacak ki herşey düzelecek diye bekledim...' demişsiniz
Galiba sorun burda yatıyor.
Siz birilerinin hayatınıza hükmetmesini istiyorsunuz.
Sanki sizin hayatınız, mutluluğunuz, başka birine bağlıymış gibi.
Kendi hayatınızın iplerini kendiniz elinize alın.
Kimseden bişey beklemeden hep kendinizi önceliğinize koyarak yaşamaya başlayın.
Çevreden uzaklaşıp, kim ne der nasıl bakardan vazgeçip.
O zaman işlerin yolunda gideceğine eminim.

Çok haklı ben gūçlüyüm imajı çiz..maneviyaten de maddi olarak da..ilk önce bi uzaklaş o şehirden gez toz hayayini yaşa..bu memurluk icin çok ter dökmüşsun..ben de 30 yaşindayim atanamadim..ben de evlenmedim..sağlıģin yerinde en önemlisi..

bence ınsanları tam olarak tanıyamıyor eksik olan sevgi yönünüzü ufak bir ilgiye bırakıyorsunuz buda yanlıs ınsanlara sans vermenıze neden oluyor. bu sıkıntılarınız gecmeden bırıne sans vermeyın derım ben ılkten kendınızı toparlayın zamana ıhtıyacınız var. allahın ıznıyle dogru zamanda dogru ınsanın karsınıza cıkmasını dılerım tavsıyem namaz kılın allaha dua edın ıcınız huzur bulsun...

Kimse hayatı mükemmel yaşamıyor.
İnsanlar geldikleri yaşa ne zorluklarla ne üzüntülerle geliyorlar.
İsyan etmemek lazım..
Sizden hep daha kötü durumda olanları düşünüp halinize şükredin bence. Ben hep öyle yapıyorum.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Iste sorunda burada biraz dik kati olabilmeli onca sey yasadiktan sonra insan.yoksa ustune basip gecmeye calisiyor insanlar.sevgiyi baskasinda aramak basli basina hata.sevmeden once baba olur mu es olur mu diye dusundum ben hep.cunku bir yanlisi kabul etmiyodu hayatim.cok sukur merhametli vicdanli biriylr hayatimi birlestirdim.tercihler insan hayatinda cok onemli.cocuklarimizi da etkilemek yerinr dogru kararlar alabilmeyi ogretmeliyiz

Ne mutlu sana aradigini bulabilmisin. Yasadiklarindan ders alan karar alirkende ona gore davranmayi ogretiyor zaten hayat.

Benim en büyük eksim bu.
Evlilik yapmanın temel sebebi bu sevgiyi görmemiş olmam evlendiğim adama köru körüne bağlanmam. Hayatıma biri girince ne kadar güçlü dursam da içgüdüsel mi bilmiyorum bi süre sonra yapamıyorum.
Her gelen aynı yerden vuruyor ama ben bu ozelligimden kurtulamıyorum .

Evet tespitiniz çok doğru ama ben bu eksiğimi hicbir şekilde düzeltemiyorum.
Beni sevdiğine az biraz inandığım biri olduğunda sınırsız sabir sevgi gosteriyorum buda nedense karşıdakine bu yaşadıklarımı yaşatma hakkı veriyor sanirim

Hepimizin hayatında bi sürü sorunlar,zorluklar oluyor.Düşüp de kalkmaya zorlandığımız anlar,acılar,kayıplar..Ama şuna inanıyorum ki yaşadıklarımıza nasıl baktığımız çok önemli,geriye dönüp şükrettiğim dertlerim var mesela benim iyiki yaşamışım dediğim acılarım.İnanın ne babanızın yokluğu yaşadıklarınıza sebep nede kadersiz oluşunuz vs.İnsanız ve bu dünyaya bir amaçla geldik,hepimizin türlü türlü sınavları var vermemiz gereken, her daim şükretmek ve olumlu olmak gerekiyor.Olumlu olursanız herşeyiniz değişir bu olanaksız değil,sadece olumlu olabilmek tüm mesele..

deneyımlerınız sızı olgunlastırmalı. karsınızdakıne karsı bırseyler hıssetsenız bıle onsuz yapamıcanız onu cok sevdıgınızı bellı etmemeye calısın arada herzaman bır mesafe olması gerekır ılıskılerde arkadaşlıklarda dahil buna cunku cırkı çıkıyo bir zaman sonra. kımse vazgecılmez degıl...

Yaşadıklarınız hiç kolay değil.
Başta babanızı gerçekten ihtiyacınız olduğu bir zamanda kaybetmişsiniz.
Zaten yanlış insanlarla birlikte olmanızın sebebi de baba eksikliğinden geliyor.
Size höt söt yapan adama beni koruyor kolluyor diye dört elle sarılıyorsunuz vermemeniz gerekirken kendinizden ödün veriyorsunuz ve adamlarda armut piş ağzıma düş fikrini uyandırmışsınız.
Bu elinizde olan bir şey değil asla suçlamıyorum.
İnsan kendinde ne eksikse hayatına giren insanda onu arıyor, baba sevgisi de olsa.
Yeni bir sayfa açılmış hayatınızda ama hala biri olsun diyorsunuz yine bir baba figürü arıyorsunuz kendinize.
Artık unutun bir erkekle birlikte olmayı veya beklemeyi önce kendi ayaklarınız üzerinde durun ki sizi kimse ezemesin.
Zaten o zaman karşınıza size hayran olan ve sizinle hayatını birleştirmek isteyen biri çıkacaktır, size hükmeden değil.
Artık hayatınızdan taviz vermeyin kimse için.

Bu arada 10 günde 1 psikoloğa gideyim diye bir şey yok ağdacıya gitmiyorsunuz :) psikolog belirliyor ne sıklıkla gideceğinizi .
Siz ne yapıp edip biraz para koymaya çalışın psikolog için ilk görüşmeden sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz.

Aslında biri olsun diye beklemedim şuanda da beklemiyorum. 7 8 yıl karşıma biri çıksa da almadım önce iş güç dedim bi erkek eksiği hissetmedim. Ama dediginiz gibi birine tamam dediğimde de kendim den ödün verdim. Tespitiniz çok doğru ama bu engel olunacak bir şey değil. Ne kadar seversem odun verirsem karsidan o kadar karsilik alacagini zannediyor insan.
O kadar üzücü ki tayin almak için uğraşıyorum görüştüğüm kişi neden nisan döneminde ayrılmadın madem diyor. Nen istermiydim şiddet görmeyi.
Çok güçlüyum göğüs gererim her şeye ama bütün kalbimi hayatımi acmamayi ogrenedim.

Şuan bile sinirden ağlıyorum iş yerinde son nöbetlerimi sevdiğim bi iki arkadaşla tutmak istedim nöbet degiselim birlikte tutalım dedim. Arkadaş benle olan nöbetini bile başkası ile değişmiş.
Hep hayal kırıklığı

Evet dediğin bu kolay engel olunacak bişey değil ama karşına çıkanlarda adam değilmiş.
Budan sonra daha fazla dikkat etmelisin eski sıkıntılarını anlatmamalısın, anlaşamadık erken karar vermişiz evlenmeye ayrıldık demelisin.
Nişan döneminde sorumluluk olduğu için atamıyorsun tabi erkek arkadaşın yaşamadığı için bilemez. Bütün insanlara nasıl açıklarsın, ailelere ne söylersin....
Umarım senin kıymetini bilecek kişi karşına çıkar, aman olacağı varmış huzura kavuştum ya yeter dersin.

Arkadaşının başka bir sebebi olabilir nöbeti değiştirmek için canım, boşver değiştirsin olmasa da böyle böyle ayıklarsın değersiz insanları hayatından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…